Potrefenáhusa to triedenie so urobila teraz v rámci vybalovania po dovolenke, ale ja to robím rada a doniesla som do školy obrovskú tašku vyradeneho oblecenia, mám viac kolegýň s malými chlapcami.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, to je super. My právě pak ty nerozebrané věci posíláme všude možně. Dětské do pěstounských skladů a samoživitelkám - podle tpho o co si konkrétně napíšou. Jenže právě třeba loni psali hlavně o velikosti 134+ a to nezbylo. Moderní dámské a pánské chce i jeden středočeský dětský domov, pak si jezdí vybírát perzonál z místního domova důchodců pro klienty... tak mě to těší, že se ty věci ještě znlvu využijí a neskončí v kontejneru. Jen teda jak všechno darované přebíráme a vyřazujeme to oprané a děravé, tak se mi pak o hadfech ještě 14 dní zdá ![]()
Evaeva já si tu už navrhla i reuse point. Návrh v participativním rozpočtu vyhrál a už pár měsíců funguje ![]()
A teda silně jsem podcenila objednávání do PPP. V Praze nás nevezmou, protože dcera chodí do školky tady a tady je čekačka 5-6 měsíců ![]()
![]()
MPLee počkej, vážně? Ty bys měla někoho, komu bych to mohla někde v Praze předat? To by bylo super. Ja to vecer doma zkontroluji, podívám se, co tam všechno muž naházel a napsala bych ti SZ? Jsem ale přesvědčena, ze ty veci budou ok...
MPLee Nás vzali na okrese kdysi cca za měsíc, tak držím palce;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY