Len Tak bys ho někomu dala;-).
Mrakoplas Ona prostě rve. To je asi nejvýstižnější definice. Ráno se vzbudí, hned na mě leze na mazleni, tak ji donesu do kuchyně, tam udělám snídani a nápoje napůl s ní v náručí a napůl že sedí u stolu. Již po dvouminutach snídaně si vyžádá, že chce sedět mě na klíně, jinak rve. Takže si takhle sedíme, pak chci dělat i další ranní úkony, při kterých teda rve, že chce abych byla u ni, nebo se jí věnovala. Občas teda odběhne k něčemu, ale to je minimum casu. Ovšem jen pouhá moje přítomnost, že bych ji teda pochovala ji taky kolikrát nestačí, začne se různé ošívat a řvát taky:-D. Asi ještě abych dělala nějaké kejkle asi. Venku je hodně podnětů a zábavy a zároveň já tam asi nedělám nic moc jiného než že jsem s dětma, tak ji to asi moc nestve. Tam se zlobí jen když jí něco zábavním/zákazu/chci jít jinam atp.Proste když není po jejím. Pak je jídlo, to jde, ona ráda ji. Pak po poledním spánku, následuje zase čas kdy rve a vyžaduje mě, než jdeme ven a tam je opět spokojenejsi. Ale jít ven znamená něco vc spesl než jít k nám na zahradu, tam taky dost rve. Ona prostě chce podněty a zábavu a moji bezvýhradne zapojení, mi tak přijde. U babičky na hlídání prý moc nebrecela, ale tam měla ten nonstop servis zábavy a toho bratrance, starší děti má hodně ráda.