Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 12:04

Evaeva ono tohle je na delsi debatu,kazdy si do toho projektuje svoji zkusenost.Jako babicce ktera kupuje nevhodne darky x let bych se to snazila vysvetli,stejne jako nemam Problem, kdyby mi to rekla snacha co jo a co ne.

Ale ja dala darek dospelemu cloveku,jen tak pro radost,zato,ze jsme dojeli a neco privezli a to tedy byla ledova sprcha kdyz mel potrebu rikat,ze se mu to nelibi.

To hodnotim jako vrchol buranstvi.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 12:31

continuity 711990 Děkuji

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 12:47

Rhaenys Myslím na tebe, přeji hladký průběh a ať je všechno v pořádku

Offline Tabea
8267 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 12:47

Rhaenys přeju, ať vyklouzne rychle a skoro nepozorovaně

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 12:47
Reakce na crazydaisy:

Jak byla v razi, tak mu rekla  - neser me nebo chces taky jednu, dedku. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 12:49

Rhaenys držím palce, bude to dobré, neboj Zrovna včera som na teba myslela, či už. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:21

Zarinya ano, to souhlasím. V takovém případě bych taky mlčela.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:24

Rhaenys neboj se, jak praskla voda, konec se blizi a bude brzo. Drzim pesti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:24

Rhaenys určitě se to za chvíli rozjede! Poprvé tomu tělu holt všechno víc trvá. Ten odpočinek by ti samozřejmě prospěl, může to být dlouhé (i když ti to nepřeju), ale chápu, že seš nervózní. Co třeba si pustit nějaký film? Já v porodnici luštila sudoku, aby mi to utíkalo, ale to bylo až po akci.

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:41

Rhaenys držím pěsti, ať vám to brzy a hladce dopadne. Spát nemusíš, věř, že tělu pomůže i to chvíli si lehnout, zavřít oči a odpočívat. 

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:42

Rhaenys Držím pěsti, ať to rychle uteče a moc nebolí, zítra už bude na světě, neboj. 

continuity Jako už mnohokrát před tím mi mluvíš z duše, já ty dárky taky moc neřeším-a už vůbec ne pro mimina, ty lidi fakt často nemají ponětí. Jako můžou se zeptat-ale rozhodli se neudělat to, tak co nadělám. Mně třeba bylo daleko víc líto, když syn dostával od tchánů různé "klučičí" hračky jako figurky nějakých svalovců a podobné věci, on je spíš typ "badatel" a tohle ho úplně míjelo, přišlo mi, že ho vůbec neznají. 

Jo a ještě musím říct, že mě teda potěšily i takové ty "zbytečné" šaty na miminko, jak tady někdo psal, že co s tím....tak mi přijde, že to je přesně funkce dárku-něco co bych sama nekoupila, protože mi to přijde drahé/zbytečné. 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:50

Děkuji všem, moc jste mi pomohly . Ležím, odpočívám a čekám na syna. Vždyť jsem čekala dlouho, co je pár hodin, že ..

Online continuity
43577 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:52

Rhaenys to je výborný přístup

Online continuity
43577 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 13:54
Reakce na Garfie:

Jo a ještě musím říct, že mně teda potěšily i takové ty "zbytečné" šaty na miminko, jak tady někdo psal, že co s tím....tak mi přijde, že to je přesně funkce dárku-něco co bych sama nekoupila, protože mi to přijde drahé/zbytečné. 

​to je přesné! Dárek má být něco,co by si člověk sám nekoupil. 

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 14:16

continuity Garfie kdyz takhle ty dárky vytrzeny z kontextu nejde brát, já mám zkušenost s velkým balíkem stavebnice, ze který nejde stavět, zuzuli s odrazedlem do malyho bytu, na kterym nejde jezdit venku....a ty saty byly jistě vhodnej dárek pro někoho, kdo lezicimu miminu saty oblika, nebo chodí na svatby/krty....my dostali a bylo to úplně nepoužitelný, na zadny společensky akce jsme nechodili

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 14:20

Rhaenys moc držím palce. Uběhne to a brzo už budeš mít chlapečka v náručí .

Jsi v těch Neratovicích?

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 14:21

Potrefenáhusa Já vím jak to myslíte, ty haldy zbytečností jsou typické (viz ty moje klučičí hračky, syn naštěstí vždycky projeví radost, ho potěší všechno-ale pak to doma končilo v kontejneru na hračky). A pokud člověk uvažuje trochu ekologicky, tak je to úplný marast. Zase se na to člověk musí zkusit podívat i z té druhé strany-oni chtějí udělat radost, jen neví jak na to. Ale za těmi šaty si stojím, já myslím, že se najde aspoň jedna příležitost-návštěva, oslava, Vánoce, třeba jedna blbá fotka na památku...a sama si kvůli tomu fakt šaty nekoupíš.  I když teda...teď moji známí čekají první dítě, jemu táhne na 50, ona je dvacetiletá naivka....a shání zimní kabát na novorozeně (narodí se v prosinci). Tak to už je docela dost i na mě, tolrantní vůči zbytečnostem....

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 14:24

Garfie já jsem ji na Vánoce (svetro)šaty koupila :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2021 14:25

Garfie já bych šatičky taky užila. Přesně jak píšeš na vánoce, narozeniny. Klukům vždycky kupuju nějakou košili nebo bodýčka s motýlkem/límečkem a nechce se mi za to dávat moc peněz, když to oblečou párkrát.  A když to pak posíláš dál, není to problém udat, narozdíl od nekvalitních hraček třeba.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 14:27

Garfie zimni kabat pro novorozence je top!