711990 jsem zvědavá, jestli nejakej seženou ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rhaenys drzim palce at se to rozjede. A taky doporucuji co nejvic odpocivat, dokud muzes, nemusis spat, ale aspon si polez, pak mezi kontrakcemi uz to moc nejde. Tak preji at se to hezky rozbehne a maly te moc netrapi ![]()
711990 ale třeba takovej ten kabatek z lindexu/engel/disana z vlnenyho flísu byl náhodou super, byla v tom celej podzim, radši bych ale teda brala ten overal
Potrefenáhusa No vidíš! ![]()
711990 Jo, já myslím, že se ještě hodně pobavíme, já s nimi teď strávila týden a bylo to výživné, určitě vás budu informovat!!! ![]()
Garfie hahaha to se tesim!
Potrefenáhusa no jako ten kabatek byl ok, ale overal lepsi!
Pinot Noir Ano, jsem, všichni jsou moc milí, jsem fakt ráda, že jsem právě tady ![]()
Rhaenys Hodně sil do finále, už brzy ho budeš držet v náručí.![]()
Garfie Burberry?![]()
betsey A kde je fotka?![]()
Len keď prídem domov, vyfotim ![]()
Sweet Potato Ty se směješ, ale to by jim tak odpovídalo! ![]()
Garfie a tak verim, ze Burberry sezenou :)
Garfie Moje známá pořídila slim bílé, nepružné džíny a koženkový křivák ve vel 56. Oblékala to na návštěvu pediatra a jiné slavnostní okamžiky. Byla dost znepokojená, že naše malá šla k doktorce v pyžamu. A při každé návštěvě se mě ptá, jestli už má malá nějaké fešácké rifle. Nemá, chudák. Ale zase se může hýbat ![]()
MPLee kluci měli hezké kalhoty, obvykle třeba nějaké manzestraky s nápletem v pase. Právě aby byli hezky oblečení třeba k doktorce a zároveň to bylo pohodlný. Asi dvoje klasické tuhé džíny mi asi dvoje přinesla babička ze sekáče a ty šly rovnou pryč. Ani čtyřletému synovi takové kalhoty nedávám, to mi přijde echt nepohodlné.
MPLee Křivák, nene! ![]()
Evaeva já jsem měla na lezoucí děti několikery měkké manzestracky s laclem, byly ohrnovaci, i to docela dlouho vydrželo.
Držím pěsti a těším se na nové parfumiminko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY