Sairon mě třeba spolehlivě vyklidní ta jóga, ona je na to vlastně dělaná, že jo:) Ale určitě je mnohem lepší někam vypadnout, ideálně s návratem těsně před uspáváním (lépe až po usnutí teda, jestli to jde;))
Vše o těhotenství a dětech
Já ty plastový laciný kostky i třeba auta nechávám na písek u nás nebo u babičky. Děti si s tím v tom pískovišti vyhrají a já nemám výčitky, že zrasujou lego.
Karja betsey ja sa chystam na najhorsie, on ked mi vecer povie, ze bude plakat, tak to bohuzial dodrzi (zas na druhej sttane su dni, kedy mi vecer zahlasi, ze rano plakat nebude a dodrzi aj to). Hlavne sa bojim tej zmeny, on ich zvlada tazko, na jasle si zvykal strasne dlho a plakaval vlastne doteraz rano pri odovzdavkach. Ma tri roky a uz sa uci rozoznat, ktory je den v tyzdni aby vedel, kedy sa do jasli nejde, lebo ke vikend
. Vlastne preto som ho neodovzdavala rann ja ale muz, tomu robil sceny mensie ale v jasliach uz bol spokojny potom, ukludnil sa rychlo (ale teda z prvych dvoxh mesiacov ma fotky s tak urevanymi ocami, ze vyzera akoby hot am tyrali...)
Karja Hele já jsem se křikem o samotě docela odreagovávala, ale jak nemáme poblíž vhodný les, tak jsem si takhle nahlas nadávala doma, až jednou přišla sousedka a řekla mi, ať toho nechám, že ji to ruší. Takže vyběhnout do lesa, kde nejsou lidi, je dobrý nápad! ;o)
Sairon a plavat mozes? Pred tehotenstvom som chodila jormalne na skupinove treningy a teda snazit sa spravnym sposobom zaplavat kraula mi spolahlivo z hlavy vytlacilo vsetko ostatne.
Karja Hele já jsem se křikem o samotě docela odreagovávala, ale jak nemáme poblíž vhodný les, tak jsem si takhle nahlas nadávala doma, až jednou přišla sousedka a řekla mi, ať toho nechám, že ji to ruší. Takže vyběhnout do lesa, kde nejsou lidi, je dobrý nápad! ;o)
ups...
Ale tohle byla přesně ta hozená rukavice a možnost se odreagovat křikem na tu sousedku co si o sobě jako myslí ![]()
DrowRanger taky mě to napadlo, ale odrazuje mě to že nevím, jestli je možné se po třicítce překonat a namočit si při plavání obličej ![]()
Sairon aha, s tym ja problem nemam, ale tak zacat mozes aj prsiami, tam je to namacanie hlavy a pripadne pritopenie sa kvoli napitiu miernejsie :) neviem inak, ci sa na prekonavanie tychto blokov nerobia aj specialne kurzy. A potom dalsie co ma napadlo je mozno cvicenie s trenerom v dakej dobrej telocvixni alebo gyme, s tym mojim som odcvicila skoro cele prve tehotenstvo a potom som k nemu chodila od dvoch mesiacov po porode az do tohto tehotenstva a bolo to super. Trening na mieru, pocas korony mi zostavoval treningy podla naradia co som mala doma ( a dake vybavenie mi aj pozical) a prihliadal na to, co som potrebovala odcvicit, reps. Co akurat vtedy bolelo/neposluchalo ako malo.
Potrefenáhusa me kdysi prvni muz taky naznacoval, ze uz bych mohla jit do prace, abych jako necim prispela do domacnosti. Kompletni zajisteni chodu domacnosti a pece o dve deti se jako prinos nepocitala. Zaroven mi ovsem sdelil, ze on by me teda rozhodne nezamestnal, protoze zenska s dvema detma po dvojite materske neni pro zamestnavatele zadne terno.
DruI no mám pocit, že sousedka by mohla být dobrý hromosvod. ![]()
Já byla v pondělí večer na vernisáži a přesně jsem dostala pokyn počkat s návratem na SMS, že už jsou v posteli ![]()
Zítra jdu na první screening. Zatímco poprvé jsem byla úplně bezstarostná a ovládalo mne nadšení, dneska jsem celá nervózní a ovládají mě spíše obavy.
Kokoska to je strasny, proto je asi (aspon castecne) byvaly, predpokladam? No u nas to tak neni. Muz spis vi, ze jsem takovy studijni a lehce zmatene intelektualni typ v beznem zivote. Ze prace by mi spis pomohla se sebevedomim atd. Finance by mi nikdy nevycetl. Dneska zrovna prohlasil (po docela slabem hysteraku syna, ze kase nebyla dost rychle ) ze by se po tydnu doma bud zastrelil, nebo dal dite do babyboxu. Ze ten krik vubec nezvlada. Tak asi se boji, ze mi hrabne treba
. Ja jsem navic doma dost neschopna, zcela objektivne. Nejsem moc prakticka, varit umim bidne a celkove me to moc nebavi. A jeste se bojim ridit! No takovej zbytecnej clovek v ceskem podani, jak to tak po sobe ctu...Ale dite se povedlo!
dzizisketa To bude dobry!
dzizisketa neboj,dobře to dopadne. ![]()
Jos :-D:-D:-D
Jos Jo s tím řízením, mě teď překvapila spolužačka, taková mi přišla neohrožená holka, zcestovala celej svět....no tak napsala tuhle na fb, jak šla tenhle rok za svoje limity, jak konečně jela autem po dálnici a taky se naučila jezdit na kole. Jako hustý, jak má všechno každej jinak, od téhle by člověk čekal, že sama autem objede svět dvakrát dokola!
Jinak u nás ve školce zavedli to, že ti nejmenší jsou společne s předškoláci. Prostě nejmladší a nejstarší. Tak jsem zvědavá, jak to bude fungovat. Dcera bude asi spíš ráda, ona má ráda ty starší děti.
Karja Ja svet teda neobjela. Akorat par mist, treba Kamcatku (a jeste na warfarinu)
Ale kolikrat jsme si s kamadkou v praci rikaly, ze jsme fakt borky. Ona slouzila luzka nejstarsiho a taky neridi. Ze hlavne, ze obsluhujeme nemocnicni heliport... No tak ja uz ridim, ale neparkuju
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY