brrr k těm sourozencům u nás školky přistupují různě. U syna chodí společně, ale třeba u neteře je dávají od sebe, aby si od sebe "odpočinuli". Někdy prý ti mladší za staršími pořád lezou a to taky není dobře.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva u nás teda byly tridy smisene, pak jsem pochopila, že je to výborné pro prtata, ale pro ty velkace už zas tak ne. U kamarádky chodili předškoláci každý týden někam: do domova důchodců zazpívat, na výlet, do divadla a tak a u nás byla prtata omluvou proč trávili čas v podstatě jenom na skolkove zahradě.
continuity v té ségry školce to funguje dobře. Na procházky chodili ti nejmenší ze všech tříd dohromady, stejně tak předškoláci na ty akce, jak píšeš, kdo neusnul během pohádky, mohl odejít vedle a jít si hrát,...
brrr sourozence u nás taky standardne delili, musela jsem za ředitelkou jít speciálně poprosit a ta mi ještě vynadala, že ji zasahují do řízení školky ![]()
Nakonec to zařídila učitelka z třídy a říkala, že u mých holek nevidí společnou třídu problém. ( Když jsme chodily s mladsi vyzvedávat, ta se už tam chovala jako doma).
brrr sourozence u nás taky standardne delili, musela jsem za ředitelkou jít speciálně poprosit a ta mi ještě vynadala, že ji zasahují do řízení školky ![]()
Nakonec to zařídila učitelka z třídy a říkala, že u mých holek nevidí společnou třídu problém. ( Když jsme chodily s mladsi vyzvedávat, ta se už tam chovala jako doma).
Dieťa odovzdané, trikrát mi povedal, že nechce ísť do škôlky a že mu budem chýbať, pani učiteľka mladá a veselá, tak snáď to bude fajn. Veď po obede pôjde domov.
U nás v noci budíček, dieťa plakalo, vraj sa bálo bezo mňa, tak som spala pri ňom, od rána šla dokola tá istá pesnička ako nechce ísť do škôlky prekladaná plačom, aj keď extra veľký hysterák sa nekonal, ale poplakal si celkom dosť. V škôlke som úplne videla ako sa v ňom bije zvedavosť s nechuťou ma opustiť. Nakoniec vyhrala zvedavosť a odbehol do herne bez rozlúčenia a ja som sa na pokyn učiteľky vytratila. Pani učiteľka je staršia, ale keď syna videla, automaticky stíšila hlas, začala s ním komunikovať, syn na ňu reagoval v pohode, dostala ona aj kolegyňa čokoládu (áno, budem používať úplatky často, ehm). Som zvedavá, či tam zaspí alebo mi budú volať, že si mám po neho prísť.
Tak u nás tiež odovzdanie do škôlky v pohode. Akurát som teda Alicu musela budiť ráno o pol ôsmej, bo u nás treba prísť do škôlky do ôsmej. Prišli sme do šatne, prezula som ju do papuciek a ako sa otvorili dvere a ona tam zbadala domček, už jej nebolo. A ani ja som neplakala
akurát teda teraz stále rozmýšľam, ze co teraz asi robí a zatiaľ nie som schopná pohnúť prstom, len tak bludim po byte
DrowRanger jojo ta chuť jít si tam hrát a nechuť mě opustit se mísí i u nás. Dneska jedna věta začínala, že nechce do školky, pak mluvil o hračkách a nakonec prohlásil, že se tam těší![]()
Tak jsem zvědavá, vedl ho muž.
betsey uvař si kafe/čaj, dej si nohy nahoru a otevři třeba parfu;)
Potrefenáhusa Potrefenáhusa Jo,tak to já to tu nechci hanět. Tady chybi jen to hřiště, což by asi každej jinej starosta než ten náš hned řešil. Bohužel i vedlejší město tímto trpí, takže se to blbě sešlo. Jinak kavárna příjemná tu je, obchody co člověk potřebuje taky. Jen mi chybí takový to, že si odpoledne automaticky řeknu , jdeme na hřiště,, ale půl hodiny premejslim, kam se zase upichneme či kam pojedeme. Ale my taky bydlíme v takový důchodcovsky části vesnice, tam kde stavíme je asi milion rodin s dětma
Karja tady je jen coop a jedna úplně zoufalá cukrárna. Hřiště tu jsou, ale většina bez písku.
mame teda fajn piskoviste přes cely město a je u nej hospodo/stánek/kulturní centrum, je to tam super, ale otevřeno jen v létě (chodíme denně)
betsey Hoď nohy na stůl a odpočívej! Já jsem loni první týden školkové docházky taky jenom zírala do zdi. Člověk si u toho tak strašně odpočine, když nic nemusí! :o)
U nás mi včera při vyzvedáváni byly rozkopány bábovičky, starší hned ve dveřích hlásil, že bráška přes den moc plakal. Učitelky potvrdily, že jak pochopil, že jsem pryč, dobra nálada byla v tu ránu pryč. Nic nejedl ( s tím se počítalo), nespal, k postýlce se ani nepřiblizil (to jsem nečekala, spát chodí rad). Současné si ale hrál, namaloval mi obrázek a při odchodu tvrdil, že zítra chce jít zase. Tvrdil to i ráno, ovšem muž mi pak volal, že to byl mordor, jak vjeli do ulice u školky, začal volat neeeeee a v šatně sedel a vší silou si rukama držel boty, asi ze když se neprezuje, tak tam jit nemusí. Ach jo
je mi ho líto a sebestredne sebe vlastně taky, mám po sto letech volno, nic nemusím a jen tu bloudim jak tělo bez duše a myslím na to, jak to tam asi probíhá místo toho, abych si užívala.
Potrefenáhusa a co male piskoviste u vas na zahrade? To sice neresi samotu
Candance jo, máme, ale někam jít je mnohem mnohem lepší
mne samota zase tak moc nevadí, spis ten program bez cílů se někdy trochu vleče. V tý Praze jsme to mely takový hezky zajetý už, tady mi ty cíle zatím strašně chyběj
Malenge u nás dneska taky blbé! Hned jak zjistil, že tam muž s ním nebude celý den (to nevím, kde vzal), tak se rozeřval, navíc prý brečel docela dlouho, to u něj nebývá zvykem:( Jsem zvědavá, co se dozvím při vyzvedávání. Na spaní to u nás zatím fakt není.
betsey jo, jak má člověk před sebou milión úkolů a zároveň má pocit, že má najednou volno, tak neví co by.
Evaeva ach jo! Mně jich je fakt líto, ani si radši nepředstavuju, co si asi mysli. A teda přiznávám, že jak jsem u staršího chodila do práce a měla frmol, tak to bylo lepší, pro mě, neměla jsem čas se v tom babrat... tak nám všem preju, ať si to brzy sedne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY