Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 09:49

Potrefenáhusa A jezdit za mamkou vzdy na par dni by neslo? Ze by sis uzila Prahu a pak zas z toho budes nejakou dobu cerpat....ja to tak semtam delam, ze si tam dojdu na kosmetiku atd., zoo s prckem. A pak jsem mesic socialne naplnena a jsem zase rada v zapadakove. Mne treba nechybi lidi, ale jak ty pises ty cile a dojmy obcas jo. 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 09:51

Potrefenáhusa Tak to mi nepřijde tak marný, ale chápu, ze pokud neridis, tak to je blbý no. Já si právě do kavárny s holkama zajedu nebo do zahradní restaurace, nebo jinej kratší výlet. Takže to mi neva, ale to denní hřiště prostě chybí no. Písek tady na hřištích v okoli taky moc nepotkávam. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 09:53

Taky jsem zvedava, co dneska, rano vedl tatinek, vyzvedava maminka. Vcera malej hlasil "taky jsem tam brecela", ucitelka povidala, ze je divokej. Chodi do tridy s bratrancem, dneska odpoledne beru oba kluky ven, tak si poslechu refereat starsiho.

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 09:57

notna Když já bych chtěla, aby chodily někam spolu a takovej kroužek tu není no. Takže za rok! 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:07

Malenge Evaeva soucítím, mně je těch drobků tak líto! Ať se to brzo zlomí, držím palce! Ríša dnes poprvé spí, tak jsem taky zvědavá. 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:17

Evaeva No u nás se teda hodně nechtělo, brečelo se doma, cestou a i tam jsem poslouchala pod oknama, že dcera brečí sama v umývárně. Tak uvidime. Jako já si stěžuju sic na samba, že mi do všeho kecá, co jak doma delam, ale zas v tomhle je to výhoda, hned napsal ,,neboj, vezmu to do vlastních rukou,,:-D. Tak když jsem šla domů, tak jsem byla vlastně ráda, že s ní bude některé dny chodit on;-)

Online Potrefenáhusa
39014 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:33

Jos Karja neridim, to je naprd. Furt si rikam, ze tu poresim zas nějaký kondicky, ale zas je to všechno v sousedním městě, takže narocny na koordinaci. Ale muzu do Prahy vlakem, v plánu to mám. Teď bysme se asi po 7 letech měli vidět se spoluzakama z vejsky, moc se těším, akorat nechtěj nikam do hospody s piskovistem!!!!!!takze pojedu hodinu vlakem, pak někde půl hodiny budu honit batole a pak pojedu hodinu domu 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:36

Potrefenáhusa No, ale u nás v autoškole to chodilo tak, že si pro nás třeba dojeli a my zase toho předchozího řidiče odvezli domů;-). Určitě tam zavolej;-)

Online Potrefenáhusa
39014 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:37

No ale naše dite už sedi hodinu na zahradě v houpačce, stačí občas zhoupnout a je spokojena, vypadá, ze možná i usne 

Online Potrefenáhusa
39014 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:38

Karja to bylo fajn, teď ještě někam upichnout toho haranta!!!

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:55

Potrefenáhusa Já se teda přiznám, že nutnost chodit na hřiště byl jednou z hlavních motivací se odstěhovat, ale jinak ti rozumím. :-) Taky mi to město s dítětem vyhovovalo, měla jsem spoustu kamarádek, vysedávala s kočárem po kavárnách, oni už skoro všude mají aspoň nějaký minikoutek pro děti, chodila jsem na trh, do sýrárny, do pražírny...taková hipsterská mateřská to byla!  Pak to hřiště se starší už mi ale lezlo na nervy, ta nutnost komunikace s cizíma matkama.... s druhým mi pak vyhovovalo, že jsme v domě (ale teda my bydlíme na předměstí, žádná díra), malej spal na zahradě a já se mohla věnovat starší. Ale kdybych měla jen jedno, tak by mi z toho asi taky hrabalo...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:55
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:56
Online Evaeva
Online Evaeva

Pinot Noir Malenge díky za podporu. Ono je to asi dost jiné, když jde člověk do práce a on i dítě ví, že to jinak nejde. Syn už není žádný drobeček, už mu budou čtyři, děti hodně vyhledává, chce si s nimi hrát, i ten jiný program uvítá. Ale nemusí tam, ví, že já jsem s bráchou doma,... On chodí do zařízení už od dvou let a je to pořád takové střídavé, někdy jde nadšeně, pak zas je období, kdy nechce. Loni v zimě chodil nadšeně, ale pak přišel covid, no.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 10:58

Potrefenáhusa to je fotka jak z časopisu Šťastný domov : ) jabka, pes, dřevěná hračka, krásná usměvavá holčička, to by se ani nedalo líp naaranžovat!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 11:01

Potrefenáhusa mě kondičky hodně pomohly. Pak teda zase moc neřídila, takže teď se bojím jezdit sama, ale to se poddá:) Už pár hodin bylo hodně znát, můžou s tebou třeba i natrénovat nějaké konkrétní trasy a tak.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 11:06

Potrefenáhusa My mame hriste pod svahem v mestecku. Ale trochu pro odvazne matky  Ale zase tu nokdo nebyva, takze za me dobry. 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 11:07

Potrefenáhusa Já si myslím, že ti staci jen tři hoďky a pak si jezdí někde sama až bude sambo sám s dítětem, taky musej být spolu samy. Zas bydlíte v díre, nic moc provoz, můžeš si to zvolna dávkovat. 

Evaeva No přesně, navíc my jsme doma všichni!!! Sambo jezdí do práce jen minimálně. Zůstává rano doma babička i děda. Navíc babička i sambo pracují ,, v pátek i ve svátek,, takže dcera absolutně netuší, co je týden, co je víkend:-D, podle čeho by si to tak pamatovala, že;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 11:23

Karja no, muž pracuje klasicky po až pá a syn se stejně ráno ptá, jestli jde do práce. Obzvlášť teď po létě a dovolených je dost zmatený.