Potrefenáhusa Krásná fotka. A vycvičit psa, aby houpal houpačkou je dobrá strategie ;o)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja robím často z domu a výčitky, že som krkavčia matka, lebo nechám do jaslí/škôlky ísť revúce dieťa mám aj tak...Na druhej strane máš tú výhodu, že ak by bolo naozaj zle, tak ho môžeš prísť vyzdvihnúť skôr, prípadne mu nechať dlhší čas na adaptáciua keby bolo najhoršie, môžeš si ho vziať domov...A potľapkávam, úplne chápem ako sa cítiš...
DrowRanger to jo, ale myslím si, že že státní školky budou volat, až to bude fakt blbé. Až si zvykne, tak mám v plánu si ho nechávat jeden den v týdnu doma, dva dny bude pryč i mladší, tak to bude lepší.
Potrefenáhusa Ruficek hupe?
Takého pomocníka by som aj ja brala, mňa to strašne otravuje, hlavne ak chcú hojdat obidvaja naraz a ja pobehujem medzi nimi ako splasena koza ![]()
Jos ty jo, hriste s potokem. Syn by byl v sedmem nebi. Od utleho detstvi byla jeho nejmilejsi zabava palit ohne a rachat se v potoce a stavet prehrady. Muz s nim pravidelne chodil k Botici, tam mu rozdelal ohen, dal klacek do ruky a nekolik hodin o nem nevedel ![]()
Jos od těch psů v zatáčce vždycky zkoumam ty tvoje fotky. Hřiště dneska poznávám ![]()
Tak když se syn uklidnil, tak už to prý bylo dobré. Komunikuje s učitelkami, prý se pořád na něco vyptává
, to se mi zdá, jako dobré znamení.
Malenge on prostě nedává to předávání. Ale když ho odnáší řvoucího, je to špatný pohled. Teď se zdá, že navíc chytnul rýmu, takže zítra to moc nevidím:(
Taknu nas nakoniec dobre, maly sa sice v skolke v zapale hry pocikal, ale teda skoro vsetci si domov niesli vrecuska s mokrymi vecami. Ale zreferoval mi, ze najprv kusok plakal, ale potom sa pohral, vzal si mojkace a siel spinkat. A vraj desiata aj obed mu chutili, aj ked v sosovicovej polievke boli male vlasy, tak ju nezjedol
. A ked som prisla, akuray stal v rade na cesanie vlasov, ucitelky sa nad nim rozplyvali, ze je ako anjelik
.
No a mně se zdálo, že už tam toho nebohého Ríšu nechávám po spaní napoprvé moc dlouho, tak jsem vzbudila Viktora a šli jsme pro něj. A on odmítl jít domů, musela jsem si dát ještě kolečko kolem školky a koupit burčák a dopřát mu tam ještě hodinu. ![]()
Pinot Noir Ježiš, to já se taky nikdy netrefím s vyzvedáváním vhod. Buď si dcera stěžuje, že jsem přišla moc brzy, nebo zas naopak, že jsem měla přijít dřív. Je náročné těm dětem vyhovět :o)
DruI no přesně ![]()
Nejlepší je přijít tak, aby odcházel předposlední. Dřív má pocit, že o něco přijde, a později je "proč jsi mě tam nechala nejdýl?!". ![]()
Pinot Noir
to znám!!! To u nás bylo taky pořád, i později v družině....nikdy jsem nepřišla vhod!
Jinak prosím vás, dávala jsem to i do blbejch dotazů (protože chytrý tu nejsou!), ale myslím, že tady to přece jen víc žije a třeba si někdo bude chtít trochu odpočinout....je to sice last minute, ale nechcete někdo dva lístky na zítřek na festival WiFič Ven do Bílovic u UH? Program je myslím dost dobrý!
Pinot Noir Ríša tam loni nespal? Já bych právě potřebovala, aby tam syn přes zimu spal, protože jinak jedeme hned domů na oběd a spát a než se dostaneme odpoledne ven, je minimálně půl páté a to už bude v zimě tma.
Jinak ségra ve čtyřech letech už dobře ovládala hodiny, ve školce jedny měli. Když mamka řekla, že přijde ve tři, tak prostě nemohla přijít o pět minut dříve nebo později, to ségra těžce nesla![]()
Evaeva nespal, brala jsem ho po obědě. Ale on nespí od dvou a půl, odpoledne nám to nijak nezabilo.
Potrefenáhusa jeee, uplne jsem si vzpomnela, jak rada se houpala dcera v tomhle veku.. Jeji prvni smysluplne slovo (krom citoslovcu) bylo houpy, naucila se ho asi hned, jak si ho spojila touhle bajecnou kratochvili..
Pinot Noir starší už taky nespí, nás blokuje mladší. Když jdeme ze školky, tak neusne dřív jak před druhou, takže ho pak budím až po půl čtvrté. Kdybych staršího vyzvedávala až po spaní, může jít mladší do postele třeba už v půl jedné.
Evaeva právě proto musel Ríša začít ve školce "spát". Doteď byl muž doma, tak bylo jedno, že Viki spí, prostě jsem ho nechala doma a šla do školky. Ale od příštího týdne musí muž třikrát týdně do kanclu, takže musí mladší do školky se mnou.
Pinot Noir no tak to máme stejné:) My to teda máme kousek, takže uvažuju, že to občas risknu, když fakt budeme potřebovat vyrazit včas, mladší spí stabilně.
Po jednom dni asi předčasný dotaz. Ale Ríša tam neusne? Není ještě předškolák, že ne? Protože to taky úplně nepotřebuju, aby tam usnul:) On je doma zvyklý odpočívat, leží třeba tři čtvrtě hodiny a neusne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY