Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:14

Tabea já mu pouštím audio:) Já usnu, jakmile si lehnu, pyžamo nepyžamo. Já dětem nikdy na denní spaním pyžamo nedávala, pořád je převlékat...

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:15

Evaeva No, jako jsem právě ani neměla, protože ona by chodila pak spát dost pozdě, klidně po 10 hodině až. Ale ted sambo říkal, že mu ta pozdní večerka nevadí, že s ní rád večer bude (on ji uspavá) a že to bude mít  lepší než se doma dívat odpoledne na TV. Já jí pouštím pohádky, když segra spí, to je jedinej způsob, jak zajistit relativní klid. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:17

Karja třeba tam neusne, jen si poleží. 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:18

Evaeva To nevím, řekla bych že jo. Ona bývá unavená odpoledne, i to odspánkování provedlo vlastně jen kvůli tomu, že jsem neměla moc klid jí odpoledne uložit a sama v ložnici nechtěla být,

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:19

Karja To spaní ve školce zkuste. Mně když přes den usne dcera doma, tak máme taky hodně dlouhý večer, ale usnutí ve školce na ni tak nepůsobí a večerku jí to oddálí maximálně o půl hodiny (a taková půlhodina je z hlediska věčnosti vlastně nic ;o)

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:22
Reakce na Karja:

Malenge No my máme manévry se spaním hrozné. Barák dvakrát 3+1, ale já vubec nevim, kam mám dát to nebohé dítě spát, aby ho segra nevzbudila, všude je nějakej zvukovej problém. 

​Ježíš, já četla " všude je nějakej zkurvenej problém"..ale to by se možná taky hodilo, co?

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:22

Karja ta školka děti fakt hodně vyčerpává, i kdyby si dala šlofíka, na večerní spaní to nemusí mít vliv. Ríša usnul včera i dnes o hodinu a půl dřív než o prázdninách a přímo bleskově. 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 22:23

tv

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 02. zaří 2021 23:00

tv Hele to je ale přesný. Protože někde ji ruší voda, jinde pohyb po schodech...fakt kraviny no, co ji vždycky zaručeně probuděj.

Pinot Noir No uvidíme, jako sestřenici spaní ve školce prodlouží zkrátí večerku o dvě hodiny a to je sakra dost:-D

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 06:36

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 08:01

este su dobre rodicovske zahranicne ig profily cynicalparent , momgotnochill a cesky nasranamama. kto si chce zaspominat na pubertu v 90kach tak dobre paroduje alinabock. tieto ma drzia pri zivote

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 08:15

eless ty jo, mně tohle pořád cpe kámoška, občas na tyhle různé cynické a nasrané rodiče kouknu z povinnosti, aby se neurazila, ale vždycky se mi potvrdí, že tohle jde úplně mimo mě. 

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:17

Pinot Noir Já to taky nemám rada, přijde mi to i takový bez respektu k tomu diteti, takhle veřejne psát o jeho vylučování nebo nahotě, vždyť i to malý dite je člověk 

ale tak já mám rada třeba Marii Dolezalovou, no

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:35

Pinot Noir Úplný souhlas, přijde mi to hodně na sílu. Jasně že nikdo nejsme 100% času ve sluníčkový realitě a nejsme odvázaný ze všech aspektů rodičovství. Ale je mi z toho divně, takhle veřejně číst o intimních věcech konkrétního dítěte, navíc podaný dost hnusně a sprostě... Vždycky si říkám, jestli se takhle chová i ke svýmu partnerovi a okolí.

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:39

Len Koukla jsem teď na tu nasranoumamu, na poslední příspěvek, to je hodně strašný. Já jsem hodně háklivá na vulgarismy a hrubé výrazy, tohle mne úplně vnitřně rozklepalo.

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:43

Sweet Potato  byt mi vulgarismy vkusně použitý nevadí, tak psát takhle o dětech mi přijde proste strasny 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:53

Potrefenáhusa Sweet Potato Len mě vulgarismy nerozhodí, ale tohle je především trapné. A nefér vůči dítěti. Mně je ho líto. Ale i ty nevulgární profily, které podávají ta různá rodičovská moudra decentněji, moc nechápu. Myslím takové to babrání se v těžkém údělu rodiče.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:55

Sweet Potato já háklivá nejsem, sama jsem občas sprostá jak dlaždič, ale toto je tak nevkusný. Z mýho pohledu se snaží být vtipná a drsně vtipná a je jen neskutečně trapná (abych jí nekřivdila, tak jsem si přečetla i kousek druhého příspěvku).

Karja by měla psát blog !

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 09:59

nonemy Hihi, díky ale mě osobně tyhle blogy strašně nebaví, jakmile čtu nějaký takovýhle pojednávání cizích lidí o svým běžným životě hozeny do nějakýho příběhu, tak mi to přijde buď trapný nebo mě to nudí (díky, pokud máte někdo stejný pocit z mých příspěvků:-D:-D). Navíc by mi to sambo asi skasiroval, kdyz by to bylo z velký části o něm a co potom z toho! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:00

Pinot Noir Koukla jsem ted na jeden z tech prispevku a vubec to nepobiram. Ja jsem hodne cynicka matka, ale nedala bych ani fotku ditete na soc. site (tady uz taky prekracuju svoje hranice)  natoz popisovat tohle. Ty deti budou v puberte fakt rady, az to nekdo ze spoluzaku vytahne