Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:03
Reakce na Pinot Noir:

Myslím takové to babrání se v těžkém údělu rodiče.

​Přesně, přitom co na tom je. Normálně seš doma, piješ kafe, sazis kytky, večer teda piješ víno, koukáš se na kytky. Jen doma bydlí dva lidi navíc, kterejm varis a myjes je. Ty lidi si akorát věčně stezujou a stejně maj čas psát po vecerech nějaký zblebty.

Tuhle jsem v kavárně potkala svoji známou a já jak poslouchám ty cizí rozhovory, tak jsem z toho vydedukovala, že dělá při mateřské koučink. No tak mlela něco o tom, že se nedokáže uvolnit a napojit na ty lidi a dál prostě SAMA v kavárně dvě hodiny vyprávěla při tom, že když jde na masáž, nedokáže se uvolnit. Já jsem z ní byla úplně rozvolněná teda. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:04

Karja nudí? ani náhodou! ty máš nezpochybnitelný talent. víš, že tě ráda čtu, ale musím ti to zopakovat :) umíš vždy všechno přesně vystihnout a vtipně!, kam se na tebe hrabe nasraná máma, přitom nejsi vulgární a trapná. vyřiď sambovi (vidíš, jak ovlivňuješ lidi, kvůli tobě to slovo poprvé použiju :D), že za celou knihu od tebe klidně zaplatím, ať tě trošku popostrčí :)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:05
Reakce na Jos:

nedala bych ani fotku ditete na soc. site (tady uz taky prekracuju svoje hranice)  natoz popisovat tohle. Ty deti budou v puberte fakt rady, az to nekdo ze spoluzaku vytahne

​přesně toto oboje jsem si pomyslela taky

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:08

nonemy Víš co, podle mě knihou fakt nevydělás. A já nerada pracuji, pokud nevydelam:-D. Ale víš co, já se tak ventiluju i v běžném životě,podle mě si už leckdo myslí, jestli nejsem magor, víš jak jakoby všechno zlehčuju a dělám si legraci a i nepříliš blizkym lidem vykládám věci, co je buď nezajímaj nebo jsou osobní;-). 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:12

Karja přesně, jakoby naplnit třetí pračku, nebo sbírat oběd z podlahy mělo být něco, z čeho ostatní sednou na zadek.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:16

tyjo, jsem zkoukla par prispevku od nasranamama a to je hnus. Mne takove ty materske ucty nijak nevadi, ani to postezovani si (vzdyt sama si tady nekdy postezuji), treba na fb sleduji Z denniku matky a tam mi vetsina prispevku prijde vtipna. Ale v tomto konkretne mi chybi takova ta maminkovska laskavost, neznost. Nechtela bych byt ditetem ktere si za 10 let tyhlety prispevky o sobe precte, citila bych se opravdu nemilovane a ze jsem te mame byla jen na obtiz. 

A souhlas, Karja by si mela zalozit minimalne ig mamaucet, kdyz uz blog nechce

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:16

Karja tcc, podívej se na Rowlingovou, bys byla slavná, ještě bychom tě nosili na tričku :D

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:17

Pinot Noir 

No, me to jakoby fakt nebaví. Třeba moderní fotr je asi jeden z nejlepších a taky mě moc nebavil. Jeden večer jsem si četla o těch dvou tatincich, jak si přivezli dvojčata z USA a to se mi docela líbilo, oni totiž psali normálně. Ale točili především videa a to si nerada pouštím. 

Jakoby tyhlety místní frky,krátké postřehy a sdílená frustrace, mě tady na našem fóru baví mnohem mnohem víc! 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:19

mnum Nemusim moc instagram, tam je většina uživatelů, co nemá světu co dát a myslí si, že jo. Kdepak budu jenom tady s vama:-D:-D

Online JankaM
3132 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:27

Já tedy přiznám, že mi jdou občas hlavou podobné výrazy, hlavně když byly děti menší a ve vyhrocených situacích, ale v životě bych to nepublikovala! Ani číst mě to nebaví, napadá mě něco o slépkách. Ale já na to sdružování a setkávání matek teda vůbec nejsem, jen tady,  je tu fajn kolektiv

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:31

JankaM tak to mně běží příval nadávek hlavou skoro nepřetržitě .

Ale takhle napsané to působí hrozně křečovitě a na sílu.

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:33

JankaM Tak hlavou může jít cokoli. I výkřik v emoci pochopím. Ale takhle veřejné koncentrované dehonestování vlastního dítěte je hnus. (Donutila jsem se teda příspěvků pročíst víc)

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:34

nonemy Přesně ten dojem z ní mám já. A to jsem těch příspěvků pročetla několik, abych jí nekřivdila. Podle mě se prostě jen snaží nasbírat lajky, podivným způsobem. Ale fakt je, že já (Karja ) tyhle věci běžně vůbec nečtu, strašně mě to nebaví. A to jsem blog kdysi psala.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 10:49
Reakce na Karja:

mnum Nemusim moc instagram, tam je většina uživatelů, co nemá světu co dát a myslí si, že jo. Kdepak budu jenom tady s vama:-D:-D

​s tim souhlasim ja vicemene sleduji jen nejake naucne ucty o vareni, uklidu a medicinskopopularizacni

tohleho sledovani ,,celebrit" a jejich soukromi me taky neba

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 11:06
Reakce na Karja:

​to je dobry.

ja se priznam,ze jsem hrozne sebestredna.Ja si zalozila ig kvuli svym fotkam,hlavne tedy proto,ze nejsem schopna nechat udelat fotky a tak mam trochu pocit,ze je nekde mam.

Jako lidi co tam mam,koukam co postnou,ale nekoho vyhledavat,sledovat celebrity nebo co tam kdo pise za moudra me ani nenapadne.:-)

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 11:11

letfenixa Víš co, moje máma, ta má už nějakou asi poruchu vůči chování k vlastní rodině. Já už ji jakoby nevyhledávam, že bych ji chtěla já něco říct nebo si povídat. Ale potkáváme se, ona se ptá samozřejmě na děti a domlouvame se na ruznejch věcech. No takže ve výsledku třeba ani 15 minut denně rozprostřenejch do celého půl dne. Ale ona stejně dokáže věčně jen člověka urazit, shodit, zpochybnit. Já už jsem pak tak zblbla, že i v interakci s jinými lidmi pak mám za to, že mi něco vytýkají a přitom až za čas mi dojde, že to tak není. Dneska jsem uspavala maloumalou, máma šla kolem, tak na ní spitnu ,,uspávám,, jde kolem za dvě minuty a prohlásí fakt nahlas ,,takhle ji neuspis, má být v posteli,,. Takže malamala už spící zase procitne a zase to trvá o to dýl. Máme jsem si to šla vyříkat, že ty její věčný rady jsou hrozny a ať si je prostě nechá. A ona na to řekne, že je tady doma a aby se furt bála, že něco dělá blbě. No bude to ještě dlouhej rok!!! Ale skončí:-D

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 11:13

Zarinya Jo tak já beru ty běžné uživatele, co jsou tam propojení s kamarády a tak, to chápu. Ale ty veřejné účty, fakt většina o ničem no.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 11:23

Pinot Noir z mojeho zivota by ji pravdepodobne mrsklo:D

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 11:24

Jediná celebrita, kterou sleduju, je Nikol Štíbrová, protože její účet je vtipnej a ten její kluk je neskutečně boží. Kdykoliv má nějaké příspěvky s ním a o něm, musím se strašně smát. Je úplnej opak mýho syna a je strašná sranda to sledovat, jakej je extrovert, do všeho jde po hlavě.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 03. zaří 2021 11:27

Karja No, knihou v češtině si fakt moc nevyděláš. Holt malej trh. Ale do fronty na tvou knihu se taky hlásím :o)

Já mám z těch uměleckých forem popisujících rodičovství nejradši různé komiksové stripy, je to krátký, úderný a určitá nadsázka a vyhrocení je prostě součástí formy. Jak se ty trable s dětma okecávají v delších textech, tak to často vyzní spíš násilně než vtipně.