dzizisketa panebože! Kdy se to musí?
Vše o těhotenství a dětech
Karja teda ne že bych ti to přála, ale jsem ráda, že nejsme jediní na světě. Zkazky o dětech, které se můžou utlouct po sirupech nebo vitamínech, mě vždycky rozechvějí. Ti naši nepozřou nic, nic! Mám vlastně "štěstí", že když mají horečky, tak rovnou přes 40, takže takové delirium, kdy už moc nevnímají a nemají sílu se tomu Nurofenu ubránit. Cokoliv proti kašli, na imunitu atd. je u nás sci-fi. Hodila jsem Viktora do BMI kalkulačky, vyšla značná podváha, a jelikož z těch pěti potravin, které jedl, vynechal další, tak jsem valila do lékárny pro něco na podporu chuti. No takže je to sladký, dobrý sirup, má ho jíst lžičku dvakrát denně. Za tři dny se mi ještě nepodařilo mu podat ani kapku, nemám mu to jak vnutit. Ze lžičky to nesní, v pití to okamžitě identifikoval, do vývaru to neschovám. ![]()
Pinot Noir No ty nezerky ti nezávidím. Jak píšeš, na běžná nachlazení je nejlepší klid, čas a nohy v teple. Při horečce klidně dám čípek. Ale muset dávat léky v jiných případech, to je blbý no!
Pinot Noir u karji to bude jiný problém, pokud vím, tak holky sladké rádi. Ale jsou vyčůrané;)
dzizisketa tak zase už máš vybráno z minula, ne? Žádné studování recenzí a hodiny na stránkách porodnic![]()
Pinot Noir tak ten sirup na podporu chuti k jídlu u nás taky neprošel, nakonec jsem ho vypila sama. Ale dobrý je, že ji pořád dokážu pochovat, má 14, 9. Vincentku bych ani nezkoušela...
Na imunitu tu někdo snad radil nějaký bonbóny?
Mohučanka V Praze je třeba se registrovat ve čtrnáctém týdnu, jinde to snad tak striktní není :o)
DruI uf, díky moc. To stihnu.
Mohučanka ten Multisanostol, že? Teď jsem ještě koupila Pediakid, že třeba bude míň výrazný. Ale myslím, že akorát vyhazuju stovky do luftu a že jsem si za to měla radši koupit víno, to by mělo na klid v rodině pozitivnější dopad! Sama to spotřebovat teda nehodlám, podpořit žravost je to poslední, co potřebuju! ![]()
Pinot Noir to som nemala vedieť, že existuje výpočet pre deti! Tak 4.percentil a podvaha. Ale náš sa už našťastie trocha rozjedol. Musí to byť o nervy, ani v škôlke neje?
Mrakoplas řeším mladšího, Ríša je už v pohodě, ani moje obavy, že to bude mít dopad na růst, se asi nenaplní, zase vyrostl, za prázdniny o 2 cm, už má 109 a 16,5 kg, od těch vytržených zubů přibral kilo, nejspíš moc nejedl, protože ho to bolelo a nechtěl to říct. Jí normálně.
Teď peklí mladší. Je mu 2 a čtvrt, má 89 - 90 cm a 11 kilo. Mně se až tak hubený nezdá, Ríša býval tenčí, tak mě to BMI trochu polekalo. Nejhorší je ta skladba jídelníčku. ![]()
Pinot Noir ta skladba je blbá, to je jasné. Ale ty míry mi taky nepřijdou jako extra špatné
Mladší má necelé dva roky a cca 85 cm a 13 kilo. Do teď jedl normálně, spíš víc, teď poslední týden neobědvá
Je.určitě.silnější.než.byl.starší
Edit: asi bude vyšší, možná 87
Evaeva no jo, ale o dva až tři cm víc a současně o dvě kila míň je dost rozdíl. Ale jako taky mi vizuálně nepřipadá nijak vychrtlý. Už jsem Ríšou vytrénovaná asi ![]()
Pinot Noir jo, multisanostol. Já byla tehdy zrovna nemocná a zhubla jsem na 55 kilo, takže se mi to hodilo. Ale úplně si nepamatuji, jestli mi to nějak pomáhalo. Ríša už má teda dobré míry, u nás je to těch cca 15 kg na cca 110 cm. Ale ona jí moc dobře, až na pár výjimek typu růžičková kapusta a teď na dovolené nechtěla jíst krevety, aspoň zbylo víc ![]()
Pinot Noir to máš pravdu, u těch dětí je rozdíl každý cm.
Evaeva to jsou normální čísla u vás, navíc malého jsem viděla, tak mohu trochu posoudit. Co zmiňuje Pinot, to je prostě dost jiná kategorie, to byl/je náš starší, teď se teda rozjedl během corony, tak i přibral. Ale jinak mladšímu bude 2,5 a má cca 93 a 13 kg, no a proti brachovi v jeho věku je úplný obr. Starší se ještě na tříleté prohlídce ke 13 kg sotva blížil. V tomhle věku a při podobné výšce jsou ty 2kg rozdíl velmi výrazný.
Já mám to druhé těhotenství tak na háku, že jsem málem zasklila registraci do porodnice. Vzpomněla jsem si zničehonic včera při usínání a málem jsem z toho měla jsem infarkt.
to jsem mela stejne! Letela jsem tam za pet minut dvanact behem pauzy v praci. A i moje gynekolozka uz me brala tak jako ze urcite vim, co a jak, a nepripominala mi tyhle veci.
Pinot Noir k těm vitaminum, dávám klukům od podzimu do jara Preventan - ty jsou konzistenci na způsob lipo. A pak gumové mořské tvary Rakytnicek. To spis jen tak pro legraci, těch by se mělo asi 10 denně ve třech dávkách a na to nemam moral. Zkoušela jsem toho víc, většinu jsme snědli s mužem, takže jsme děsně zdravi
a do jídla jim v zimě kapu D, o něm jsem přesvědčena, ze fakt funguje.
Pinot Noir a hej, som si nevšimla. Mladší našťastie je dobre, vlastne preňho je jedlo zmysel života :) Starší má 104 cm a 15 kíl, teraz možno znova nabral na 15,5 čo mal na jar. Ale tak on sa už taký narodil, vždy bol menší a chudý, ja len dúfam, že neskôr (do dospelosti) dorastie, aby nebol príliš malý.
Normálně jste mě s těmi mírami zvyklali, jdu je zvážit. To co zmiňujeMrakoplas mi přijde normální![]()
Malenge nám doktorka radila sirup inumotrofina d, i magistra v lékárně si pochvalovala, že kromě probiotik je tam všechno. Ale vzhledem k tomu, že u nás to vypadá už na druhou rýmu od začátku září, tak nevím nevím![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY