Evaeva to neznám a zkoušet ani nebudu, neb sirupy u nás
. A sama už další vitaminy nepotřebuji, to bych mohla být zdrogovana za chvíli. Ale ten trh je tak strašně rozsáhlý, ze se v tom snad ani nedá orientovat. Pravé na jaře jsem zjistila, ze kluci mají od pojišťovny každý asi 500 Kč na vitaminy, druhy den by to propadlo, i naběhla jsem do lékárny, nakoupila, co měli a oni to samozřejmě nechtějí. U nás jen ten preventan a rakytnicek, jinak noc. Všechny ty martanky a imunoněco ani omylem. Jak říkám, jíme to s mužem ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge kluci jedí všechno, co je sladké. Takže sirupy nejsou problém, probiotika mají jako bonbón a podobně![]()
Evaeva tak ale starší má 4,5 roka, tá výška fakt nie je nič moc. V škôlke je úplne najmenší. Edit. A jeho o dva mesiace mladšia spolužiačka (dievča) váži 17 kíl a teda žiadna moletka to nie je, priemerne dievča.
Koukam, ze je Tonda v cerstvych 2 letech nejmensi. Ma tak odhadem 83-84cm a cca 11.5kg
Mrakoplas to ano, spíš jsem myslela ten poměr výška a váha. Já mám ten pohled taky určitě zkreslený, protože ve svém okolí mám spíš hubenější děti.
711990 počkej, mě přišel větší než T.
koukám, že ani neporovnám dvě děti stojící metr od sebe![]()
Evaeva nn nas byl mensi:D
711990 asi má velké kouzlo osobnosti nebo co![]()
Evaeva a je hlasitej![]()
Už je mi mnohem líp, malýmu moc pomohla rourka, to byla taková úleva, kočka udělala obrovský pokrok a už malému čuchá k hlavičce, včera večer jsme se se spícím miminkem koukali s mužem na seriál .... krása
.. děkuji všem za podporu, že jsem si mohla "odložit"
Rhaenys myslela jsem na tebe, ale bála jsem se zeptat. Držím palce, super zprávy! ![]()
Rhaenys no vidis, ono to pujde! Nektere dny jsou vzdycky na provaz, ale ono se to pak vyrovna temi pohodovymi. Dite se poprve usmeje, zacne broukat, je krasny pozorovat, jak se z toho nemohouciho clovicka stava samostatny tvor, partak. Uzivej si to, strasne rychle to pak utika.
711990 gratulujeme Tondovi
Kokoska krásne si to napísala ![]()
Ja som sa dnes na syna pozerala na záhradke, aký je už veľký a šikovný, a pritom v škôlke je medzi najmenšími.
Rhaenys to je obrovský pokrok za těch pár dní! Ať je teď dobrých dní co nejvíce.
Zítra byl první den, kdy se syn do školky opravdu těšil, měli mít divadlo. Tak má teplotu 38 a trochu rýmu. Do rána se asi zázračně neuzdraví, je mi ho tak líto![]()
Ja bych jen vsem, co maji doma ty drobne nezerky, rict, ze vas zboznuju. V mem okoli jsou same velke zrave deti, takze se diky vam necitim jako uplne mizerna matka, co ani nedokaze poradne nakrmit dite. I kamaradcina holcicka mladsi o 9 mesicu vazi vic a sni vic jak ta moje.
Ja dneska navazila 8,3kg a gratulovala jsem si, jak hezky pribyva, v roce mela sedm. A pak dnesni obed vypadal tak, ze slecna prvni sousto okamzite vyplivla, druhe vybirala z pusy po castech a treti ji rovnou silene rozervalo
a uz mi na nic dalsiho ani neotevrela pusu. Akorat ovocnou kapsicku a krupky si dala na hristi.
tina a my gratulujeme Áně!!!
711990 děkujeme:)
Zuzuli 8,20 mělo naše dite na pulrocni prohlidce, malinko trnu z opačný strany křivky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY