Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 21:06

Potrefenáhusa mladší mal v pol roku tiež cca 8 a teraz je taký priemer. Keď začne viac behať, to vybehá :) My máme tu vedľa rovnako starého chlapčeka a toho je teda kus, v dvoch rokoch a dvoch mesiacoch má 15 kíl ako ten náš 4,5 ročný :))

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 21:15

Potrefenáhusa Já teda trnu z obou stran křivky :o) Dcera vytrvale jede po spodní hraně a syn zatím suveréně po horní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2021 21:17

Potrefenáhusa jak píše Mrakoplas synovec měl čtyři kila (jako ti moji, ehm) a úměrně tomu rostl, do roka, roka a půl byl takový malý metráček. Teď mu budou tři a patří spíš ke štíhlejším.

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 21:43

DruI to měla kamarádka mé mámy. Ta vzdy říkala: ty moje kluky hodit do mixéru a mám dvě zcela normální děti. 

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 21:44

Zuzuli Potrefenáhusa Já mám podobně starého syna jako kamarádka. Když byli mimina, ona řešila nežerku na spodní hranici normy a já obra,který měl ve 3 měsících přes 7 kg. Dneska je klukům 7 let a váží shodně 24 kg. Takže se oba krásně zprůměrovali. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 21:59

Prosím vás som to kdesi stratila, čo kúpiť na podporu imunity, starší je zas chorý . A to sa ma zrovna včera lekárka pýtala či býva často chorý ale cez jeho hysak sme sa nedokázali porozprávať. 

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:00

Mrakoplas imunoglukan. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:10

continuity áno, vďaka!

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:15

Dneska na rocni prohlidce temer 11,3kg . Snad se to uz zbrzdi. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:29

Evaeva No tak to je fakt blbý teda;-(. No a prosím tě, co dáváš na stažení teploty? Já to zase zakrikla tady a dcera samozřejmě teplotu má. Ted tu mám jen čípky, ale teplota není tak vysoká, tak ji nebudu zatím dávat nic, ale zítra chci něco koupit, tak abych zvýšila pravděpodobnost, že si to vezme. Někdy vloni jsme ji chtěli dát ten Panadol sirup v té stříkačce a pohoreli jsme. 

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:39

Prosimvás, má tu někdo dítě, co nastoupilo 1. září do školky a je ještě zdravý? Náš ani nestihl do školky dojít a je nemocný. V jeho třídě je aktuálně prý už 5 marodů, nudle si povyměňovali hned ve středu. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:45

Karja mladší tiež odmieta nurofen a panadol v striekacke, neviem prečo, pretože ten otvorí pusu úplne na všetko. Ale ja sa priznám, že mu to dám aj násilím. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:46

Karja dávala jsem čípky, ale ty už nechce:) Takže teď dávám nurofen sirup, když je potřeba tak na střídačku se sirupem Paralen, ale ten je asi hnusnější, mladší ho nechce. Dneska jsem nedávala nic, akorát něco na rýmu. Muselo mu být fakt blbě, vůbec nevečeřel a chtěl si jít hned lehnout, dokonce si vlezl do postele tak, jak byl. Teď se zdá, že mu to kleslo, tak snad bude noc klidná. Snad i u vás.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:46

žluťásek my sme nastúpili až druhého, počíta sa to?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:48

žluťásek no je to hrozné, my už máme druhou rýmu, tu první chytnul asi ještě před školkou. Syn poslední dva dny ráno vůbec nebrečel, tak doufám, že to nebude na dlouho, aby si nezvykal zase od začátku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:51

Karja možná by mohla i klasické tablety, jestli by je dokázala spolknout. Zkus se zeptat v lékárně. Když bude mít fakt horečku, možná nebude mít sílu na odpor a sní to i z té stříkačky nebo ze lžičky.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:55

žluťásek My máme omluvenkovou skupinu na whatsappu a zvoní mi to tady od patka nonstop. Řekla bych že za to může ten chladný konec srpna, to se to rozjelo a teď to dečka jen meni mezi sebou. 

Evaeva No u nás to stejně, dcera nechtěla ani sušenku ani džus, ale vypadala přitom celkem dobre. Tak jsem zvědavá na zítra, je dost zahlenění, chrci a budí se. Já bych ji ten čípek taky dala násilím, ale myslím, zda by neměla nutkání jít na WC a nic by z toho nebylo. 

Mrakoplas Víš co, s násilím trochu počítám, ale zrovna tou stříkačkou nevím jak, my jsme ji to vloni nedali dva. 

Online Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:58

žluťásek jestli to teď zakřiknu, tak si mě nepřej . Ale hlásím se. 

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:59

Karja taky myslím, že přišli unudlený už z konce prázdnin a kdo byl u moře, dostal rýmu od kamarádů ve školce. My byli v jizerkach, 12 stupňů, déšť celý týden, tak jsme školku ani zahájit nestihli

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 09. zaří 2021 22:59

Zuzuli Ani nevite, jakou mam vzdycky radost, kdyz ctu, ze v tom s drobouckou nezerkou nejsem sama. V roce sedm kilo, v rizikovce mi rekli, at ji klidne krmim vic. Tak urcite, jsem rada, ze do ni vubec neco dostanu, az na krupky a ovocny kapsicky je jidlo nepritel. Jeji dvojce proti ni vypada obrovsky, byt vazi jen o kilo vic, coz na kluka taky nic moc.