Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 17:59

tina Neteři bude pět teď na konci září a má už vypadly jeden zub, a druhý se jí vikla. Hygienistka říkala něco o tom, že se z toho dá predikovat časná puberta ale jestli je to tak u kluků, těžko říct a taky těžko říct, zda má ta ženská pravdu. Ale prý je to ,,normální,,;-)

Offline tina
6334 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 18:04

Karja casna puberta rikas? No, potes koste

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 19:24

tina Tonda okurky taky ji prednostne:D a s jakou chuti!

Karja hele venku proste od prvni chvile na motorce bylo receno, ze jen s helmou a tak to ma zafixovany:) sam si na ni mysli a pripomina ji:D

Offline letfenixa
10939 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 19:41

Tak som dnes mame na všetky výčitky povedala, že áno, má pravdu, tak mi položila telefón so slovami že som drzá.

Offline Sweet Potato
40641 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 19:46

letfenixa  Promiň. Je mi to tak známé. (A bojím se, že dřív nebo později se uslyším něco takového taky říkat)

Offline viktorka_od splavu
49446 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 19:53

letfenixa tak to je super, ne?

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 20:22

letfenixa :-D:-D Hihi, hele my máme v neděli oběd u rodičů vždy. Tak jsem dnes rekla máme, že dítě do pěstounské péče už ji nesverej, aby si zkusila aplikovat ty svoje rady, ale že může pak při důchodu dělat poradnu. Že se to bude jmenovat mateřská asistentka a bude jezdit po domácnostech radit s peci o děti a vedením domácnosti. Tak prej by ji to bavilo, takovej koučink! A já ji říkám, no to třeba budou krmit dítě a ty jim řeknes ,,no tak teď pěkně jí, tak jį dávejte, no to musíte hned, když pěkně jí, hned jak má prázdno v puse,,. Že to treba ty matky bez babiček nebo ty co je zajímá ta stará dobrá výchova oceněj a ona říká ,,no vždyť jo, já měla tři děti a všechny byly v pohodě!,,. Což je její odpověď častá, jak jsme všechny byly v pohodě a hodný! Já mít děti jako jsem já, tak jich mám 5, co tři! A za manžela mýho tátu. To je pak normálně zadara všechno:-D

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 20:28

Tak u nás je omluvena třetina děti.....tomu říkám moribundus. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 21:56

Karja u nás byla minulý týden ve školce je  polovina dětí. Mě už soplí oba dva. A vím o dalších 2 ze školky co.jsou taky KO

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 21:57

Sairon No letos to začalo nějak brzo

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 22:01

u nás lehli mladý jako celek - syn se snachou i děti

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 22:03

Mne sopli oba. Asi za to ale můžu já, vzala jsem je v pátek na koncert a museli počkat, až dohrajou Už jsme doma. A už byla docela zima, ale navlikla jsem je dost!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2021 22:09

Sairon nad mladším teď taky visí otazník, uvidíme zítra, jestli bude mít lepší průběh než starší.

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 22:21
Reakce na Evaeva:

Právě bych už chtěla, aby mladší přesedlal na odrážedlo, ale je na něj pořád velké a těžké.

​A jaký máte odrážedlo? My máme Firstbike a jde k tomu dokoupit adapter, který sníží výšku sedla snad o 4 cm. Takže dcera na něm už víc jak týden jezdí a je na něm hrozně spokojená. Pardon za nevyžádanou radu, pokud máte jiný typ :)

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 22:47

SunEclipse No to je moje noční můra!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2021 22:54

tenzie my máme Davídka a yedoo too too. Já jsem se na ně teď koukala a všechny váží na úplně stejně, výška je jen jeden problém. Já nové určitě kupovat nebudu, je to jen na pár měsíců. Ale kdyby v okolí někdo prodával, asi bych to zkusila, díky za radu. Starší už ve dvou a čtvrt jezdil na tom, co máme. Kolik je dceři? Synovi ještě nejsou dva.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 23:25

Karja u nas tomu nepomohlo asi ani počasí,  už týdne je tu sice teplo ale se silným a celkem studeným větrem. Takže v jednu chvíli je ti vedro i v tričku a za 5 sekund zima v mikině, to.proste nemáš šanci správně obléci. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 23:32

Sairon Jo, moje holky jsou na tohle odolný. Myslím, že chytla prostě bacil a ten stres z chození do školky tomu také dvakrát nepomohl. Snad už to bude od pondělí trochu lepší. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. zaří 2021 00:06

Do statistiky. Na zahradě na odrážedlech bez helmy, zahrada je travnatá bez srázů, sjezdů, schodů. Do školky se smí nosit jen sladkosti balené po kusu, ne cucavé bonbóny, ne dorty a žádné jiné jídlo. Pití si můžou vybrat slazené nebo neslazené při každém pití.

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 13. zaří 2021 03:41

A teď si představte, že naše školka si těmi buchtami přivydělává. Na plese, zahradni slavnosti se prodavají po pětikoruně buchty, které napekly maminky (dobrovolně). Neznalá zvyklostí, jsem si poprvé nevzala peníze, tak jsem si musela půjčit od kamarádky. No a kluci si za ně koupili mojí bábovku

Ale že bych přinesla koš jablek, to taky nešlo. Leda, když se slavily narozeniny. Oslava byla jednou měsíčně a oslavenci se o občerstvení podělili, většinou to byl džus, ovoce, buchta. Ale třeba sousedovic holčička nosila dort, co pekl její dědeček.