Dcera dostala k obedu rizek, brambory a kyselou okurku. A co asi tak snedla? Tu okurku samozrejme:)
Vše o těhotenství a dětech
tina to by bylo presne u nas s mladsim vnukem, tomu se okurky muzou ukazat az po tech trech soustech, ktera je ochotny pozrit, jinak nesni vubec nic.
711990 Tak to jste dobrý. Moje děti nechtěj helmu vůbec, tu menší ještě jakžtakž spravují, ta starší si ji nenechá zapnout. Když pohrozil, že teda uklidím odrážedlo, tak řekne ,,tak jo,,. A to je konec:-D. Nevím jak ji naučím na kole, to ji asi doma na trávníku učit nebudu.
Nasi kluci jsou na helmu strasne pysni, dostali ji v momente, kdy z plastovych motorek presedli na kolo-odrazedlo. Vetsi ted uz svisti na opravdovem kole jedna radost, taky si uz parkrat namlel, to uz bez helmy fakt nejde. Malej asi kolo se slapkama dostane k vanocum, na tom odrazedle uz krasne drzi rovnovahu, zvedne nohy a jede. A rychlost dokaze vyvinout taky dost velkou.
Kokoska U nás byly největší pády právě na té plastové motorce, včetně sjezdu ze schodů![]()
Evaeva u nas snad ani ne, aspon nevim, matky se nezminovaly. Oni maji za domem dlouhy rovny chodnik v podstate az do lesoparku, s jednim prechodem pres silnici, tak se to dalo. Zadne moc obrubniky, schody, kopecky.
Kokoska ta motorka nezvládne přejet sebemenší hrbol na chodníku. A kluci jezdili dost rychle. Ale věřím, že některé děti jezdí pomalinku. Mě ani nenapadlo jim tu helmu na ní nedat, v okolí jí nosí tak 90% dětí. Právě bych už chtěla, aby mladší přesedlal na odrážedlo, ale je na něj pořád velké a těžké.
tina no, kyslá uhorka ide aj našim. Keď chcem, aby zjedli aj ostatný obed, musím im uhorky dávkovať :)) A to isté zavárané cvikla.
Tak se mi do velkémale aspoň povedlo nacpat stavu z cibule a medu!!! Sic máme pocakanej celej gauč, ale stojí to za to. Čtvrtej den a teda akorát tak zhoršení;-(. Spustila se jí rýma a teplotu má už i přes den, návštěva lékaře nás asi nemine. Dnes zůstal sambo doma a říká, to je hrozný, jako ona vůbec neodpočívá, normálně se tu honí s kočkou. Ale to jen dopoledne, odpoledne už je zase celá přejetá.
Karja Jo, to myslím říkala Grossularia taky, že nemůžou dokonce ani jablka z vlastní (školkové!) zahrady, tak to už mi fakt přijde na hlavu....
Karja no to nic moc. Naši kluci taky při nemoci moc neodpočívají. I když mají teplotu, tak řádí, akorát jsou protivnější. Když chci, aby odpočívali, musím jim číst nebo pustit televizi. Jednou si syn šel lehnout, to měl ale asi 39.
V Lidlu mají gumové bonbóny ve tvaru mimoňů. Ale chuťově nic moc, obyčejní jojo medvědi jsou daleko lepší.
Karja chudák malá! 4. den teplot bych už asi řešila u lékaře. Ať se brzo v pořádku. To bude nějakej skolkovni bacil.
V našej škôlke pod schodmi majú zopár rôznych vozidiel, ale myslím že na nich nikdy nejazdia.
A tá helma Mohučanka , to by bola synovi s obvodom hlavy 54 cm už tesne ![]()
letfenixa nojo, dceři jsou 4. Ani nevím, jestli mají nějakou "pokračovací".
continuity Jo no, on to není ctvrty den s teplotami, ale zhoršujici tendence to má, tak uvidíme co zítra. Skolkovej bacil to určitě je, my máme whatsappovou omluvenkovou skupinu, už to tam začíná chodit, tak to večer napočítám. Dneska teda naštěstí jsme se se sambem rozdělili a aspoň malamala byla dopoledne venku se mnou a teď jeli spolu na výlet. Takže ta si něco užije a starší víc odpočívá.
Evaeva tak to mozna meli neco jinyho, ta nase odrazedla byla dost stabilni, drandili na tom i v tom parku, pres koreny, urcite ne pomalinku.
letfenixa my koupili mladšímu helmu, kterou starší nosil dva roky. Jemu je po pár měsících malá![]()
Kokoska zrovna jsem z balkonu viděla ukázkový držkopád právě z té motorky
ale já věřím, že někdo se i poučí, taky starší dítě má víc rozumu. Do stran je stabilní dost, problém je, když do něčeho najede čelem.
Kdy vasim detem zacaly padat prvni zuby? Malymu neni ani pet a uz se mu vikla i druha jednicka dole. Prvni vypadla o prazdninach a uz je teda castecne vylezlej trvalej zoubek. Prijde mi to nejak brzo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY