Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:17

Syn miloval otočné dveře v Globusu Čakovice... běhával tam jako křeček v kole.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 19:50

baltik Letos jsem vybrala Balt v Polsku, protože dcera chtěla k moři a já chtěla pusté pláže... A jak to tady čtu, tak mne čeká očistec! Osobní zkušenost mne teprve čeká, ale podle nabídky ubytování na bookingu jsou ceny příjemné. Mě se zdály nižší než v ČR. Vybírala jsem novostavby apartmánů u moře a nově zrekonstruované apartmány v centru Gdaňska.

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 20:21

Já byla před pár lety u Baltu v Lotyšsku a Litvě, bylo to přesně, jak psala Zina , že si představovala. Prázdný pláže, osamělý chaty v lese, borovice, počasí vyšlo ze 3/4 nádherně, bylo teplo, slunce, jen pár dní pršelo. říkala ale znalá kamarádka, že je to spíš náhoda, že tam taky může touhle dobou celých 14dní brutálně chcát a bejt 10C

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 20:27

Potrefenáhusa přesně z tohohle důvodu mám na takový místa zábrany jezdit s dětma. když je hezky tak fajn, ale když není tak peklo nejpekelnější. leda by jich byla tlupa, která se dá zavřít do vedlejší chaty a tu nechat svýmu osudu (jako to dělávali naši když jsem byla malá:-)) samotnou by mě to sice trochu zamrzelo, ale 10 dnů zůstat doma a číst si je dost dobrá dovolená i tak. tudíž se těšim, že si tyhle destinace s mužem sjedem sami - a von mi teď nedávno řekl, že by nejrač jezdil ležet na tu pláž i pak

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 20:31

notna tak pak dejte urcite vedet, jake to bylo. Zatim jsou tu ohlasy 2 pro a 1 proti.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 21:51

baltik Ok, napíšu do cestování.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 22:38

Dnes jsem měla příležitost chvilku pozorovat (nepozorovaně) synka v jeslích, ráno po příchodu i odpoledne při vyzvedávání. Je tak sladkej  A úplně jinej. Ráno si spořádaně sednul ke stolečku a čekal, až mu donesou svačinku. Už vidím, jak doma sedí, když mu řeknu "seď" 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 00:03

Pinot Noir 

Náhodou, někdy jim to ujede i doma. Já tuhle hezky poprosila, jestli by si šel hrát s kostičkama, a on šel.  Namísto pomáhání v kuchyni!

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 07:44

Pinot Noir a bude jeste sladsi!tomu memu tahne na treti rok a to mi az srdce useda...nekdy je takovej dojemne pricinlivej:) kdyz to porovnam s dobou,kdy byl jeste mimino,tak je to nebe a dudy.ale je to na pytel,ze si clovek musi odkroutit doma rok dva s pracnym uplakankem a jakmile trochu povyroste a clovek by si to na te materske mohl i skutecne uzit, tak slus a hybaj do jesli.melo by to byt naopak!

Offline Aduna banned
příspěvků moje polička 02. srpna 2018 08:34

Dobrý den,
ráda bych požádala pouze ty z vás, které těhotné právě jsou nebo již byly (klidně vícekrát, podmínkou pro vyplnění je těhotenství), zda by byly tak hodné a vyplnily dotazník k tématu "Farkmakoterapie v těhotenství." Jedná se o anonymní dotazník a vaše odpovědi budou použity pouze ke zpracování praktické části mé maturitní práce. Prosím o co nejpravdivější, nejpečlivější a nejpřesnější vyplnění.
Odkaz ZDE: https://goo.gl/forms/ZbC51m6wZVvsOS2j1
Moc děkuji všem z vás, které věnují svůj čas pravdivému vyplnění dotazníku.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 12:03

dynda 

Gatita Hele, to není špatný nápad! 

1333 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 12:31

Právě jsem se vrátil z... Lhoty. Je to nějaké zelené, pro děti už asi ne moc vhodné. :(

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:00

Stará Stanová Kůže neeeeee:( 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:08

viktorka_od splavu To je jak u nas! Ja uz jsem rekla, ze jezdim jen na sever. Pritel letni typ by se furt nekde cakal ve vode. Nase letni dovolena vypadala tak, ze jsme se doma mesic dohadovali, pak jsme teda vyjeli. On od od 9 do 7 ve vode, musela jsem ho jak maly dite volat na jidlo a piti. Ja sparena pod slunecnikem, totalne mimo zivotni funkce. Jako jezdili jsme I na jine, stejne jsem se ale nechala na tu koupaci jednou za cas nalomit, pac sem na tu hruzu zapomnela. No, ale loni jsem sebou u toho more sekla a uz prej teda jezdit nebudeme. Ze me to nenapadlo prvni rok! A dite mame cerny, takze je jasny, co me ceka az povyroste!!!

49357 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:11

Karja zrovna jsme se o tom bavily s kolegynema, ze s malym ditetem to nepripada v uvahu - decku to vetsinou nevadi, jen ja bych nemohla zusta pod tim slunecnikem/ve vode, ale postavat u atrakci/skluzavek/piskovych hradu na tom slunku to teda NIKDY

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:12

Gatita Presne! V tom me dojimaj ti chlapi, jak hrdine stridaj na materske. Zenska si odkrouti to nejhorsi, dite vecne na prsu, prvni mesice nevytahne paty z domu. Chlap s dvouletym uz pomalu na stejne inteligencni rovine, jezdej si po vyletech, chodej po navstevach, kde kazdej tomu chudakovi tatovi na matersky akorat nabali kupu jidla. Vyzerou to nejlepsi. Ja bych chtela byt chlap, rikam to uz radu let.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:15

viktorka_od splavu Jeee, atrakce, skluzavky, ja uplne zapomnela na aquaparky. No to bude peklo nejpekelnejsi. 

49357 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:16

Karja tam posles tatinka, samozrejme:-)

1333 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:26

711990 Osobně jsem odolná, zaplavala jsem si hodně, ale je to už opravdu takové zelené, zakalené. Nebyla jsem tam od června, tak ten rozdíl oproti pěknému stavu vnímám.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 02. srpna 2018 14:55

Stará Stanová Kůže ja tam byla naposled pred 14 dny a bylo to porad prusvitny, ale verim, ze tyhle vedra s tim udelaly svoje. Bohuzel nikde nemaji aktualni zpravu o stavu vody...