ziginka uf, to je hrozná situace
, moc tě lituju.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa jasne, ale v tu chvili absolutniho zoufalstvi to resit predem, co kdyby? ja jsem stopro za co nejvic informaci- ve chvili, kdy mam prostor se do nich ponorit a dukladne to promyslet...
Pinot Noir vis co, tady se kazda snazime poradit a michame do toho vlastni zkusenosti... ja bych se v pripade @Rhayneys na kojeni vyprdla, tak jako jsem se na to vybodla ja. Ja uz v urcity fazi nechtela taky zadny rady a zlepsovaky ani slyset, akorat me to deptalo vic a vic. a ta cevka pro me byla naproste no go, zkusenost s tim mam. Velmi kratkou zkusenost![]()
ziginka to teda jseš chudák
snad se miminku brzy uleví
Evaeva Pinot Noir Dekuji damy! Nastesti jsem rano vyzvedla od doktorky cipky pro miminko, to by melo zabranit nejakym akutnim stavum v noci. Starsi deti dnes vypadaji lepe, akorat hrozne sopli. Doufam, ze to do par dnu odezni.
ziginka našim klukům taky vždycky tak vylítne horečka, 40 i víc. To je děsivé. Když si představím, že sama jsem při 38 už na smrt nemocná...
. Ať je to brzo lepší.
Rhaenys Preju hodne sil! U prvniho ditete jsem mela s kojenim hrozne problemy, brzy jsem se na to vykaslala. A hrozne jsem se kvuli tomu trapila. Druhe dite jsem kojila skoro do 3 let. A kdyz to ted srovnavam a koukam na toho velkyho nekojenyho kluka (uz ma skoro 6), tak lituju akorat toho, ze jsem se kvuli tomu tak zbytecne trapila. Je to fakt jedno. A pece o nej byla diky sunaru mnohem jednodussi, lepe diky tomu spal. Mrzi me, ze jsem si to s nim tehdy nedokazala vic uzit.
Pinot Noir Ano, taky to tak mam. Detem bylo prvni den tak zle, ze dokonce pres den samy od sebe usnuly. Mam chut se na zbytek zimy dobrovolne zabarikadovat doma a do kolektivu uz je nepoustet, protoze po par dnech ve skolce mame doma na par tydnu lazaret a furt to jede dokola.
Já chci jenom ještě říct, že já jinak - kromě těch spurtů, žádné problémy s kojením nemám, malý pije krásně a já to mám moc ráda. Proto mě to tak štve, když pak přijdou tyto dny ![]()
Rhaenys netrap se tím! Tak ho teď párkrát po kojení dokrmíš a za pár dní už to nebude potřeba. Hlavně si dopočiň![]()
ziginka preju, ať se vám všem brzy uleví! Ty cipky při laryngitide opravdu pomáhají a noci pak nejsou tak stresující. Držím pěsti.
Taky ho nemusíš dokrmovat vůbec, pokud jinak a jindy se hezky kojí a prospívá, krátkodobý menší příjem mu neuškodí. Myslím, že jsi psala, že se zlobí hlavně odpoledne, čili dopoledne a v noci to s ním jde, není to nic, co bys musela urgentně vyřešit. On ten apetit se i u malých miminek mění, jako všecko. Úplně stejně to měl Rosťa, při bojkotu někdy protestoval hodně, někdy vůbec, ale z celkového hlediska to jeho prospívání nijak nezměnilo, i když já osobně ho nijak nedokrmovala.
ziginka tlapkam moc, ať je brzy lip. ![]()
ziginka Jseš chudák! Přeju ti ať se vám brzo uleví. Já vždycky říkám zítra bude lepší den!
Já jsem si chtěla postěžovat, že jsem hrozně vyhořela! Ale nebudu, jsem v pohodě. :-D:-D
Karja jsem zjistila, že na vyhoření celkem dost funguje přislíbit návrat do práce
najednou člověk zjišťuje, že ač je to totálně na palici mnohdy, má ten pobyt doma i nějaké ty výhody, které brzy zmizí v nenávratnu. A teď z toho budu mít splín sama, když jsem si to představila, ach jo ![]()
Malenge Mě ale v září vyhodili:-D:-D. Skončila mi smlouva Chces prohloubit me vyhoření?:-D
Karja jezis, ty mi davas
nechci, samozřejmě nechci a navíc nepochybuji, ze o tak úžasnou skvělou ženu se pak zaměstnavatele poperou!
Myrtila myslím, že tohle je situace totálního zoufalství, kdy každá informace navíc vede akorát k dalšímu zhoršení.
Nemyslím si, na kojení tu nikdo netlačí a z informací si Rhaenys určitě umí vybrat. Ona ani ta flaška není vždycky řešení a mimochodem tu padlo i poměrně dost tipů, jak na dokrmování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY