Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:26

ziginka uf, to je hrozná situace , moc tě lituju. 

Offline viktorka_od splavu
49465 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:26

dzizisketa jasne, ale v tu chvili absolutniho zoufalstvi to resit predem, co kdyby? ja jsem stopro za co nejvic informaci- ve chvili, kdy mam prostor se do nich ponorit a dukladne to promyslet...

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:27

Pinot Noir vis co, tady se kazda snazime poradit a michame do toho vlastni zkusenosti... ja bych se v pripade @Rhayneys na kojeni vyprdla, tak jako jsem se na to vybodla ja. Ja uz v urcity fazi nechtela taky zadny rady a zlepsovaky ani slyset, akorat me to deptalo vic a vic. a ta cevka pro me byla naproste no go, zkusenost s tim mam. Velmi kratkou zkusenost

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 09:27

711990 Gatita já myslela, že ty cévky se používají u nedonošených miminek, která nemají sílu ani na tu lahvičku, ale je předpoklad, že za pár týdnů jí naberou a budou se normálně kojit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 09:29

ziginka to teda jseš chudáksnad se miminku brzy uleví

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:35

Evaeva Pinot Noir Dekuji damy! Nastesti jsem rano vyzvedla od doktorky cipky pro miminko, to by melo zabranit nejakym akutnim stavum v noci. Starsi deti dnes vypadaji lepe, akorat hrozne sopli. Doufam, ze to do par dnu odezni.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:45

ziginka našim klukům taky vždycky tak vylítne horečka, 40 i víc. To je děsivé. Když si představím, že sama jsem při 38 už na smrt nemocná... . Ať je to brzo lepší. 

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:45

Rhaenys Preju hodne sil! U prvniho ditete jsem mela s kojenim hrozne problemy, brzy jsem se na to vykaslala. A hrozne jsem se kvuli tomu trapila. Druhe dite jsem kojila skoro do 3 let. A kdyz to ted srovnavam a koukam na toho velkyho nekojenyho kluka (uz ma skoro 6), tak lituju akorat toho, ze jsem se kvuli tomu tak zbytecne trapila. Je to fakt jedno. A pece o nej byla diky sunaru mnohem jednodussi, lepe diky tomu spal. Mrzi me, ze jsem si to s nim tehdy nedokazala vic uzit.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:53

Pinot Noir Ano, taky to tak mam. Detem bylo prvni den tak zle, ze dokonce pres den samy od sebe usnuly. Mam chut se na zbytek zimy dobrovolne zabarikadovat doma a do kolektivu uz je nepoustet, protoze po par dnech ve skolce mame doma na par tydnu lazaret a furt to jede dokola.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 19. října 2021 09:57

Já chci jenom ještě říct, že já jinak - kromě těch spurtů, žádné problémy s kojením nemám, malý pije krásně a já to mám moc ráda. Proto mě to tak štve, když pak přijdou tyto dny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 10:11

Rhaenys netrap se tím! Tak ho teď párkrát po kojení dokrmíš a za pár dní už to nebude potřeba. Hlavně si dopočiň

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:18

ziginka preju, ať se vám všem brzy uleví! Ty cipky při laryngitide opravdu pomáhají a noci pak nejsou tak stresující. Držím pěsti.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:22

Rhaenys

Taky ho nemusíš dokrmovat vůbec, pokud jinak a jindy se hezky kojí a prospívá, krátkodobý menší příjem mu neuškodí. Myslím, že jsi psala, že se zlobí hlavně odpoledne, čili dopoledne a v noci to s ním jde, není to nic, co bys musela urgentně vyřešit. On ten apetit se i u malých miminek mění, jako všecko. Úplně stejně to měl Rosťa, při bojkotu někdy protestoval hodně, někdy vůbec, ale z celkového hlediska to jeho prospívání nijak nezměnilo, i když já osobně ho nijak nedokrmovala. 

Offline continuity
43643 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:24

ziginka tlapkam moc, ať je brzy lip.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:31

ziginka Jseš chudák! Přeju ti ať se vám brzo uleví. Já vždycky říkám zítra bude lepší den! 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:32

Já jsem si chtěla postěžovat, že jsem hrozně vyhořela! Ale nebudu, jsem v pohodě. :-D:-D 

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:40

Karja jsem zjistila, že na vyhoření celkem dost funguje přislíbit návrat do práce  najednou člověk zjišťuje, že ač je to totálně na palici mnohdy, má ten pobyt doma i nějaké ty výhody, které brzy zmizí v nenávratnu. A teď z toho budu mít splín sama, když jsem si to představila, ach jo

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:45

Malenge Mě ale v září vyhodili:-D:-D. Skončila mi smlouva  Chces prohloubit me vyhoření?:-D

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:53

Karja jezis, ty mi davas  nechci, samozřejmě nechci a navíc nepochybuji, ze o tak úžasnou skvělou ženu se pak zaměstnavatele poperou!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2021 10:57
Reakce na Pinot Noir:

Myrtila myslím, že tohle je situace totálního zoufalství, kdy každá informace navíc vede akorát k dalšímu zhoršení.

​Nemyslím si, na kojení tu nikdo netlačí a z informací si Rhaenys určitě umí vybrat. Ona ani ta flaška není vždycky řešení a mimochodem tu padlo i poměrně dost tipů, jak na dokrmování.