Vše o těhotenství a dětech
betsey No pak nám to sem musíš všechno napsat, jakej to byl fofr!
betsey Gratuluju, je krásná! ![]()
Potrefenáhusa a nevím kdo ještě - děkuju za radu s megaknihama. Rozdíl, když jsem to všechno prohnala googlem je 480,- ![]()
Karja mozna jsi vyhorela, ale vtipna! A vtipny lidi bejvaj chytry, tak si urcite neco najdes.
Ja o sobe teda ted pochybuju dost. Dneska jsem treba nic neudelala a nestihla jsem se ani naobedvat. Muz musel bezet v pul treti do hospody pro krabicky. Takze jeste ve tri nebyl nikdo ani najedenej ani uspanej. To vsechno kvuli triminutovemu kovid testu, ktery jsem v uplne pitomy cas, ktery predpokladal vyzvednuti ze skolky po obede, zorganizovala synovi kvuli dovolene. Test bude neprukaznej, protoze syn za tech 5 minut v aute stihnul snist banan
, ktery nafasoval ve skolce. A ja si hnula se zadama, jak jsem vyndavala starsiho ze sedacky a kocar z auta. Ted jsem si musela dat v cukrarne dort, abych se odmenila za to, ze se mi v pul ctvrty podarilo uspat mladsiho...
Karja myslíš ako mi na prijme nikto neveril, že bolesti sa celkom zintenzivnuju, tak ma poslali normálne na izbu na oddelenie a muža domov, že to bude na dlho a potom po hodine šialených kontrakcii som takmer porodila medzi dverami na chodbe? Taký rýchly beh s kolieskovym kreslom som ešte nevidela![]()
No a hodinu a pol pred príchodom do pôrodnice mi odtiekla plodová voda
betsey je krásná. ![]()
betsey No to byl fofr. Co Alice, podařilo se ji dneska vypravit do školky?
brrr bohužiaľ, aj keď som prosila muža, aby to zariadil, nakoniec to neklaplo
betsey fiha, tak to boli ozaj fofry. A muz si mozno trosku vstupi do svedomia, ked bude teraz na nu par dni sam
.
betsey
mě taky nevěřili, že rodím tak moc. Skoro jsem se nevrátila že záchodu a asistentka si ani rukavice nenandala. Hlavně, že jste v pořádku.
betsey No to je mazec! No tak škoda, že může odvolali domu, ale hlavní věc je, že jste obě dvě v pořádku!
Gatita To jako já snad pracovně nejsem úplnej debil:-D. Ale už jsem vyhořela doma, už ztrácím trpělivost a tak. Ale taky jsme teď furt nastydlý doma a tak to leze na palici. Zítra pomažeme k doktorce, kašel malýmaly nějak divne mutuje a v noci blbě spala, tak radši at se na ni podívá.
Karja Já jsem dneska totálně na dně. Taky se plácáme v nachlazení, i já jsem nalomená, tak toho mám akorát dost. Budeme si držet palce, ať už jsou všichni zdraví.
Potrefenáhusa na vsi, kde mame chalupu jezdi decka bezne na kline u ridice, vetsi (cca 12) jezdi sami na ctyrkolce a bez helmy. Nedavno jsme v lese potkali deti tak 9 a 6 let na nejake male ctyrkolce, motorove, ty teda helmy mely, ale byly na vylete uplne samotne asi 2 km od vesnice.
betsey gratuluji ![]()
betsey Moc krásná, blahopřeju :-).
betseyÓ, ta je krásná! Gratuluju :o)
betsey Pánbůh požehnej! ![]()
Mrakoplas 711990 to jsem asi nikdy neviděla, ale denně se zase pozastavuju nad tím, jak mají děti nasazené helmy. Obvykle v týle, nebo přes tlustou čepici na špičce hlavy, pásky nezapnuté pod bradou, nebo tak volně, že jde helma bez rozepnutí sejmout... Vždycky si říkám, co těm lidem, když to takhle dítěti nasadí, jako běží hlavou. Jestli věří, že to k něčemu je, i když helma při pádu spadne z hlavy, nebo co. Nechápu.
Nad tím taky často přemýšlím. Jenže v Německu ani děti povinně helmu nosit nemusí. Minule jsem viděla jednoho otce ze školky, jak veze dceru (4,5) do školky na nosiči, držela se buď otce nebo jeho sedačky. Helmu samozřejmě neměla. Tak to mi taky padla sánka. ![]()
Takový krásný den dneska byl, a já se v noci probudila se strašným kašlem a úplně ucpanýma dutinama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY