Karja Neboj oni tě zase někde vezmou. Tebe by chtěl za kolegyni každej! A mně tvé komentáře dost často projasní den ;)
Vše o těhotenství a dětech
Malenge Ženu? Chtěla jsi napsat děvče? :-D:-D
Dnes řekl Viki v obchodě tak výrazné "anononou", že i Vietnamka zajásala, že řekl nashledanou. ![]()
Tak to máme asi první slovo, když nepočítám mámu.
Pinot Noir A já už myslela, že se anglicky vymezil proti Babišovi ![]()
Práve som bola svedkom ako mama vyzdvihavala dieťa zo škôlky (asi predskolak) a nastupujuc do auta sa ho prekvapene spýtala "ideš do sedačky?" Tak sa malý obrátil a namiesto dozadu si sadol dopredu na miesto spolujazdca.
A minulý týždeň som na križovatke videla auto, z miesta spolujazdca doslova vytŕčal asi desaťročný chlapec, stal na sedačke a hornou polovicou tela bol vonku z okienka. Šoféra to zjavne vôbec netrápilo
.
Ďalší známi sa zásadne na cestu nepasaju, videá na ig ako spievajú a tancujú za jazdy, pásy pod zadkom.. päť ročný syn pripútaný len občas, hlavne, že sedí v drahej sedačke. Ja neviem, tí ľudia fakt otupjevjaju ![]()
Mrakoplas bozemuj![]()
Mrakoplas 711990 to jsem asi nikdy neviděla, ale denně se zase pozastavuju nad tím, jak mají děti nasazené helmy. Obvykle v týle, nebo přes tlustou čepici na špičce hlavy, pásky nezapnuté pod bradou, nebo tak volně, že jde helma bez rozepnutí sejmout... Vždycky si říkám, co těm lidem, když to takhle dítěti nasadí, jako běží hlavou. Jestli věří, že to k něčemu je, i když helma při pádu spadne z hlavy, nebo co. Nechápu.
Pinot Noir já jsem takhle viděla nepripoutanyho asi triletyho kluka v autosedacce, když vystupovali na parkovišti a muž mi na to povídá: tak třeba jeli jen tady po městě ![]()
Potrefenáhusa Tak tohle mi říkal sambo, že jede jen po vesnici! No tak jsem mu to vysvětlila a pak mu došlo, že ta malá mu může normálně spadnout i za běžné dopravní situace. Ale ten triletak se třeba mohl rozepnout při zaparkování. Velkamala se taky odpoutává sama na pokyn.
Karja znama takhle jela na vsi asi 800 metru pro muze k vlaku. trilety ji stal mezi sedadly a nastesti nic, ale ona rozbity celni sklo, bryle a oblicej, pac blbe najela na obrubnik a vylitly ji airbagy. kdyby ten malej byl vepredu... taky to nemusel prezit.
viktorka_od splavu No já si tak myslím, že je to debilni.
Pinot Noir no to je hned druha vec, co nechapu
Pinot Noir občas nějaké dítě stojící mezi sedačkami vidím, ale ty helmy, to máš naprostou pravdu. Ty má špatně tak padesát procent dětí.
A moja svokra predpokladá, že Klaru odvezieme z pôrodnice tak, že ju zabalím do zavinovačky a položím si na kolená. Na tento účel zhanala celá spotena celý deň zavinovačku. Bola strašne prekvapená, že ju chcem dat do autosedacky
Viem, že sa to kedysi tak robilo, ale tu predstavu som celkom rozdychavala
betsey
pár týdnů do porodu a matka nemá zavinovačku, aby to nebohé robátko odvezla domů. Tak co měla dělat?
Evaeva co pár týždňov do pôrodu ![]()

Sa narodila dnes o jedenástej a bol to taký fofr, že muž nestihol prísť k pôrodu
betsey slusne antré:D je krasna![]()
No blahopřeji k takové krásné holčičce ![]()
betsey jezisi gratuluju!!!! To je fofr teda:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY