Potrefenáhusa Krásný Housátko, a má teda co česat - při pohledu na Rufíka to vypadá, že se chystá tuhá zima :-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja jo, tak naše neoslovuje, ale mluví (dostatečně hlasitě) o lidech, které vidí, nicméně vždycky negativně. Třeba Mami koukej, jak je ta paní tlustá, asi má v břiše mimino nebo Fuj, ten pán ale smrdí...
Haha, nedavno jsme seděli v cukrárně na zahrádce, zevnitř přišla paní, která byla fakt hodně obézní a syn to taky komentoval: "Ta paní je tak strašně velká, já myslím, že ta židle praskne. Určitě praskne..." Byla jsem ráda, že to ventiloval česky (v Německu), i když se obávám, že jeho pohledy mluvily za vše. Byl tak konsternovanej, že se nedal umlčet ani rozptýlit.
Pinot Noir Chápu, ty cizí děti, co po mně ješte chtěj nějakou interakci navíc! Tak to dcera jen zabila oslovením na hřišti ,,hej ty taťko, koukej na me,, na chlapa co nikdy nevidela:-D
Starší má zítra první rande ![]()
No a s těma cizíma ukecanýma dětma, dcera se na hřišti kamarádila se starším chlapečkem a ten jí strašně urputně přesvědčoval, že nemůžu být její maminka, že jsem určitě babička. Ode mne interakci nevyžadovali, tak jsem se jim do toho nepletla, ale teda cítila jsem se staře a opotřebovaně :o)
continuity Tak to je hezký, že to víte!![]()
Karja taky mě to těší ale já ji moc neprudim ani nevyslycham, přišla se ještě poradit, co na sebe. dokonce i muž byl v klidu, ještě s ní nějak rozebíral kdo koho zve.
I když, ktery spolužák to je, je velké tajemství. To ví jenom ségra.
Mě to napsala na papírek (ktery si nesmím přečíst
), abych věděla kým šla, kdyby byl problém. (Problém v cukrárně samozrejme nečekám, ale očekávám, že se z toho papírku stane pravidlo).
continuity ty jo, to je fakt hezké.
continuity Tak vono asi kdybys prudila, tak to asi spíš nevíš:-D. To s tím papírkem je chytré, na to přišla sama nebo jste si to někdy říkali? A kdo koho teda zve? Můj první kluk na rande byl děsnej hezounek, ale je to hroznej blázen, ráda ho potkávam, je to takovej výlet do jinýho světa:-D.
Karja no já právě vím, že prudit nesmím - nejsem na to teda ani povaha. Navíc Mistr výslechů byla moje matka, o té šly mezi kamarády hotové legendy. Ti nejstatečnější se tomu podrobili dobrovolně a pak se tím vytahovali v partě. 17 nám bylo.
Zas když vidím, co předvádí tchýně, tak ta se na staré kolena asi taky zdokonalila.
Papírek byla moje prosba, ona totiž nechce nikomu říct, který to je a ja ji nenutím. takže tu mám teď tajemný papirek. ![]()
Karja on zve ji, ty deti jdou strašně konzervy
Ja to zas tolik neřešila, jen jsem jí řekla, ať si radši vezme peníze.
Mrakoplas pre syna dlho bolo včera čokoľvek v minulosti, zajtra čokoľvek v budúcnosti, tuším až tento rok v lete to začal viac rozlišovať. Teraz skrta každý deň v kalendári, rieši dátumy a podobne.
Potrefenáhusa syn mal pulóver babkou ustrikovany od cca polroka do troch rokov ![]()
continuity fíha ![]()
continuity Jojo, to je moc milej kluk, vem si ale radši peníze a pepřák:-D.
Potrefenáhusa Kouzelná holčička ![]()
tos zabila![]()
Plán B musí být, to je jasné.
![]()
continuity tyjo!![]()
continuity papirek dobry! At se rande vydari :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY