Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 17:56

Pavlena Garfie continuity Email jsem napsala. Tohle bylo neco, co se muselo resit hned, nepockalo by to. To chapu. Neinformovani ale byla bota. My taky davame pisemne kazdou zmenu.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. října 2021 18:10

miuu on by si sice namazat nechal, ale tlacit by odmietol, vedome zadrziava, vravi mi, ze sa boji, ze to bude boliet...dnes sa konecne vykakal 6 hodin po aplikacii cipka, ale teda cely den je sttasne umrncany a este mu treba a nechce ist . Skusame sa s muzom o tom s nim rozpravat a vysvetlujeme ako a kam ode potrava, preco musi kakat, preco boli brusko, sice prejavuje zaujem, pyta sa ale potom aj tak povie, ze na wc nepojde. A teda ked som prisla domov z prace, tak uz medzi dverami mi natesene oznamoval, ze vela vykakal a dostal za to nanuk (muz ho inak nevedel presvedcit aby sa vykakal...).

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 21. října 2021 18:19

DrowRanger Chudáček malej :o( Tak ať ho to zadržování co nejdřív přejde.

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. října 2021 18:29

Lamicka

Myslím, že "nechat po škole" je zakázané.

Ze mě by v případě malého dítěte byla furie.

(V případě velkého dítěte bych ho nechala, ať vysvětlí učitelce sám, že jde domů a ona s tím nic neudělá) 

Offline viktorka_od splavu
49465 příspěvků moje polička 21. října 2021 18:35

Mha

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. října 2021 18:38

viktorka_od splavu

Ahaaa, další cynická a protřelá matka

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 21. října 2021 18:40

DrowRanger Uf, to vědomé zadržování je ještě horší. Dcera si i na WC sedne, ale nic tsm neudělá. A taky máme dávat laktulozu    
dlouhodoběji. Snad to zabere. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. října 2021 19:12

DruI dnes som citala uplne hrozostrasny pribeh, kde dieta zadrziavalo aj 30 dni, doslo aj na vyberanie stolice na chirurgii, prestalo to ako tak po skoro 4 rokoch a dieta malo uz 7 rokov kym to vyriesili, uplne ma to desi....miuu ano, to je najhorsie, ze na wc/nocnik ho posadim, ale on sa maximalne tak vycika...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. října 2021 19:17

Lamicka 

To je jak omezování osobní svobody? Šel ten email ještě někam v kopii? Dala bych ředitele a zřizovatele do kopie. Vůbec by mě nenapadlo, že někdo může zadržovat někde nezletilého a neumožní mu informovat rodiče. Není o tom třeba něco ve školním řádu?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. října 2021 19:20
Reakce na Pavlena:

Lamicka hustý. se mi vybavilo, jak nás takhle nechala soudružka po škole v první třídě a spolužačka z vesnice jí tam plakala, že musí jet autobusem a že neví, kdy jí jede další. Souška jí řekla, že prostě bude čekat. Jako třeba čekala ve vesnici u busu máma, doba předmobilová i skoro předtelefonní... No myslela bych si, že tyhle soušky už jsou dávno v hrobě a ono ne...

​Tohle se stát za mého dětství mně, tak by si to soudružka za rámeček nedala, to by ji táta přišel osobně přetrhnout, tím jsem si jistá.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. října 2021 19:23

DrowRanger 

Bych si myslela, že tělo je dělaný tak, že dřív nebo později to ten svěrač už neudrží a jede se dál, ale chirurgie, to zní hrozně.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 19:52

Mha viktorka_od splavu dynda hele, vy jste vostry, ja jsem na vsechny lidi hrozne hodna

Pani ucitelka je dobra ucitelka, udelala chybu, uz jsme si vymenily 2 emaily a snad to bude do budoucna ok. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:06

dynda ako v tom clanku to bolo opisane, ohladne nefunkcnych criev, kedy sa vlastne tie creva roztiahnu kvoli stolici tak, ze uz potom nefunguju. Ale to bol extremny pripad, dufam, ze velmi vynimocny. Len ma zarazilo, kolko ludi a odbornikov im nevedelo pomoct...

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:13

Lamicka Já taky nejsem takhle vostrá, já bych se jí osobně či telefonicky zeptala na motivy jejího jednani a řekla jí svoje stanovisko. Přece jen je to učitelka mých dětí, a takovýhle bububu na ředitele a na zrizovatele bych si nechala na později. Chybu může udělat každej, i učitel má jen jedny nervy, lidí v práci dělají chyby. A na učitele se toho teď valí hrozne moc, čímž ji neomlouvam, ale prostě v klidu si to vysvětlit je to nejlepší řešení;-)

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:15

DrowRanger To je hrůza, a co vám vlastně poradila ta praktická a psycholožka!l? No třeba pomzluze pak paradoxně ten sourozenec, ten bude kadit furt, to bude třeba takový vpravení se do ,,je to normální,,... 

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:27

dynda mno toto byla vskutku specialni situace, soudruzka hodne ruda a manzelka reditele, vpodstate ridila skolu, reditel i ucitelsky sbor se ji bal. Tak tusim, ze bourici se rodic by zadelal na velky kadrovy problem... 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:37

Karja Jo presne. Myslim, ze jsme si to vysvetlily v emailech, plus jsem navrhla mozne reseni pro priste. To bude dobry. Ale teda vytocilo me to, ne ze ne. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:42

DrowRanger miuu Tohle jsem resila hodne dlouho s dcerou, kakani ji bolelo a nechtela. Cipky u nas byly k nicemu, moc nezabiraly. Osvedcilo se hodne pit (aby nebyl stolice tvrda), hodne vlakniny, brala i laktulozu, ale co pomohlo uplne nejvic, byla svestkova povidla. Rano na lacno polevkovou lzici. Chce to kvalitni, tehdy prodavalo DM moc dobra, mozna budou mit neco podobneho bio obchody. Omezit bily cukr, protoze ten zastavuje. 

Moc drzim palce, je to velky boj a stres. 

Offline JankaM
3133 příspěvků moje polička 21. října 2021 20:58

Musím si tu ulevit, to jsou ale haranti, přerazila bych oba. Druhačka má zítra odevzdat čtenářský deník a má jen nadpis, snad to napíšeme ráno. Do toho mladší pusu nezavře, aby se oblékl do pyžama jsem musela říkat 20x a pohrozit vařečkou. Sambo se vrací zítra ze školení a určitě bude mít zas řeč, že jsem za 2 dny ani neuklidila (uklidila), plasty nevynesla atd. A teď jsem snědla půlku syrového květáku, ani žádný alkohol doma nemám.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 21. října 2021 21:11

JankaM Příprav mu rovnou před dveře kýbl s hadrem, ať to hned pri cestě ten úklid vezme.