Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 21. října 2021 08:29

Já jsem připravená. Myslím, že budou za nejtrapnější matku ever, a děti mě budou zapírat. Víte co takový ty žensky, co se snazej bejt cool a kámošky s dětma a jejich kamosema. Ty jsou nejtrapnější. 

continuity Tak ať si to užije, papírek si musím zapamatovat:-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. října 2021 08:59

Malemu som rano musela dat cipok, zas traumaticky zazitok...ale teda aktualne mi tu lezi na gauci, uz aspon neplace (asi ako sa ten cipok roztopil), ale na velkej nebol, aj minule to uspesne zadrziaval dalsie 4 hodiny...muz akurat konstatoval, ze je rad, ze mame pracu aku mame a mohli sme ho enchat doma. A ja tu sedim, dieta prilepene na mne a rozmyslam, kedy si stihnem dorobit to, co som mala robit dnes .

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 21. října 2021 09:14

continuity S tím papírkem je to hezké. To si musím pamatovat.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 21. října 2021 09:20

DrowRanger vždy mi úplně zatrne, když tu ty vaše vylucovaci trable čtu, to je tak hrozné, chudinka malý! Moc na vás myslím

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 21. října 2021 09:22

continuity to je ale moc hezke, opravdu. Doufam, ze se jim rande vydaří!

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 21. října 2021 13:13

continuity To je hezký!  A papírek je dobrej nápad, to si musím zapamatovat. U nás zatím rande žádný nehrozí (holky jsou tak cca stejně starý myslím), ale zato se mě včera ptala, jestli mám něco proti LGBT komunitě. Prý by si chtěla přečíst na to téma nějakou knihu, kterou jí doporučila spolužačka. Taky mi teda přišlo hezký, že se přišla zeptat, jestli si to může přečíst (i když možná by to jinak četla tajně, haha). Jsem teď zvědavá, co přinese, ona ta spolužačka je taková dost vyspělá (mentálně i fyzicky) proti zbytku třídy. 

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 21. října 2021 13:18

Garfie u nás to taky přišlo ze dne na den. Loni ještě říkala, že její vyvolený je nadpřirozená bytost.

Zato menší, ta má nějakého kluka snad už od školky. Teď má za sebou i rozchod, a válí se mi tu tužka s nápisem prima kluk, co mu koupila k nějaké příležitosti a kvůli lockdownum nestihla dat.

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 21. října 2021 13:21

continuity Jo, kamarádka má stejně starou dceru jako my a ta má taky kluka už od školky, kamarádka dokonce o jeho rodičích mluví jako o "tchánech".  Přitom je ta malá taková intelektuálka, vždycky mě to překvapí!!! 

Prima kluka ještě upotřebí, hlavně že tam není jméno!

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 21. října 2021 14:17

DrowRanger U nás je s velkou taky teď dost problém. Aktualně mi poradila doktorka namazat konečník trochou másla před tím než se jde vykakat. Že to pak lépe jde ven a tolik nebolí. No,dneska to zkusím. Už 3 dny nic... Minulý tyden vydržela 5 dnů. 

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 21. října 2021 15:50

continuity Garfie Máme holky cca stejně staré. Mě se ta moje včera ptala, co si myslím o věkovém rozdílu 28 let. Nejdřív jsem si myslela, že pomýšlí na jednoho pana učitele. Pak z toho vylezl nějaký hollywoodský herec. To jsem ji řekla, že tam vidím větší problém se k tomu herci vůbec dostat, než věkový rozdíl

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 21. října 2021 15:54

notna  To je taky dobrý! Co se týká učitelů, moje zase minule "no a Martin říkal...." "myslíš pana učitele Novotného?" "jo, no tak ten..."

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:08

Potrefenáhusa mala je kouzelna

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:12
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:15

Dneska me vytocila dcery ucitelka. Nechala deti pul hodiny po skole (neco se stalo a potrebovala to vyresit, no nevyresila... ale to je jina). Dcera mi po skole vzdycky vola, zda je doma nebo se jde projit s kamaradkama. My to tak doma mame nastavene, proste se prubezne informujeme. No a dnes nic. Pak mi volala, ze je ucitelka drzela 30 minut ve skole, kvuli tomu nestihla krouzek, ucitelku vubec nezajimalo, ze ji deti zadaly o napsani zpravy rodicum... ze se budou rodice bat. Jako by jim nemohla dovolit 1 zpravu. Hlavne, ze skola chce po nas vse pisemne (odchody, vyzvedavani), protoze si kryje zada, ale ze by nas informovala, ze dite nepusti domu?

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:25

Lamicka hustý. se mi vybavilo, jak nás takhle nechala soudružka po škole v první třídě a spolužačka z vesnice jí tam plakala, že musí jet autobusem a že neví, kdy jí jede další. Souška jí řekla, že prostě bude čekat. Jako třeba čekala ve vesnici u busu máma, doba předmobilová i skoro předtelefonní... No myslela bych si, že tyhle soušky už jsou dávno v hrobě a ono ne...

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:31

Pavlena no já si to myslela taky a doufala jsem, že doba, kdy se děti nechávaly po škole je dávno pryč.

Ve 4. třídě mě nechala učitelka po škole, máma doma vyděšená (doteď si to pamatuju), navíc jsme bydleli daleko od školy... druhý den ráno to řešila ve škole. 

Mám rozepsaný email pro paní učitelku s žádostí, aby se to neopakovalo nebo jsme byli informováni (opravdu mi stačí zpráva od dcery na whatsapp). Nejsem žádný rodič potížista, ale tohle bylo moc. 

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:39

Lamicka přiznám se, že by se ze mě asi rodič potížista stal...

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 21. října 2021 16:53

Lamicka To je drsný, určitě bych jí napsala. 

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 21. října 2021 17:11

Lamicka to je teda šílené. Já podepisuji i to, že nebude oběd, takže dítě půjde domů o 20 minut dřív. 

Jedno dítko má pravidelně tridnicke hodiny vždy v pátek a tam mají prostor to řešit. u mladsi to učitelka formálně zvolá, když potřebuje mluvit s celou tridou a dá nám vědět třeba den předem, právě kvůli těm kroužkům a pod. 

Navíc jakýkoliv průser se líp řeší s čistou hlavou a neumím si ve škole představit situaci, která vyžaduje neodkladné řešení za účasti vsech žáků. Kdyby to nechala uležet, tak to třeba zítra vyřeší snáze. 

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 21. října 2021 17:20

Pavlena jezis, cekat na dalsi autobus na vesnici na nasem malomeste znamenalo minimalne 2 hodiny! Jezdily kolem pul 3., kdyz ve 2 skoncila tovarna, a pak az kolem 5., kdyz skoncila velkym detem odpoledni skola.