Kazdej si to vyžere jindy a někdo třeba vůbec. Ja musím říct, že tak do roka se to pořád zlepšovalo, u nás bez sedmiměsíční krize, a od roka je to naprosto skvělý, se synem je hrozná sranda.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri no, ja som to pri prvej tak mala, mojou najväčšou túžbou bolo zomrieť v spánku. Ohľadne samovraždy som uvážila, že by to bola pre dieťa neskôr ďaleko väčšia trauma, ako prirodzená smrť...najlepšie na tom je, že hoci som sama psychologička, vôbec mi nedoplo, že som už za hranicou. Teda doplo, ale až vtedy, keď to už prešlo, len som sa desila, ako to mohlo skončiť.
No a pri druhom som s obavami stále čakala Kedy To Príde...no a ono To vôbec neprišlo, bolo to totálne v pohode, pričom som mala na starosti aj staršiu, ktorá ted nikdy nebola pokojné a introvertné dieťa. Takže nestresuj vopred, ale keby niečo, obráť sa o pomoc, tá existuje a účinná.
Kluk chodi curat na nocnik ![]()
ziginka
A závidím!
Ja byla v sestinedeli v klidu, zato ted
mrne ma osm mesicu, vecne jsem na ni sama, do toho pes a ty vedra, nevyspana, nasrana...vcera jsem si privezla bednu svestek a 2 bedny broskvi, muz dorazil z prace v 6, a pry ze jdem na kolo, a tohle dodelame az se vratime. Tak jsem na neho vyjela ze v zadnym pripade, i kdybych sla tak potom jdu koupat a spat a at si s tim dela co chce. Ze mam dost. Tak sbalil dite a psa a ze jdou k rece, vratili se v osm, donesl mi pivo a cokoladu, sel vykoupat mimino a pak me prikryl:D
ziginka aj ja zavidim. Kamaratka ma decka hned po sebe a vyzera to tak ze mladsieho odplienkuje skor ![]()
rasaNori ó zlatej!
MP Meri ještě tu musím zmínit kamarádku, která si vždycky pochvalovala mateřskou jako skutečnou dovolenou, dítě měla hrozně hodný, když ho položila spalo, a celý dny s ním trávila procházkama, hraním a odpočinkem. dítě už je skoro dospělý a furt je hodný - a dokonce není ani retardovaný, chodí na gympl!![]()
rasaNori Mne teda zas do deprese uvadi ty pribehy, jak manzel rika: odpocin si, prikryje, atd...
Luna neříkalas že ten tvůj je úžasnej?
eless Pinot Noir No jeste neni vyhrano. Kakani zatim do pliny a behem spanku taky plina, ale to taky pujde ![]()
MP Meri Já teď sleduju z povzdálí jednu prvorodičku, a ta je čtyři týdny po císaři. Vůbec nepřerušila business, dítě už spalo dvakrát u babičky, protože si chtěli s partnerem zajít na večeři...Miminko hodné, spokojené...
Každý to má prostě jinak :-).
viktorka_od splavu to muze byt i tak, ale vsechno se musi vydrzet.
Zadny utesovani, zivot je drsnej.![]()
Luna hele zase si to nepredstavuj tak ruzove. Kdyz odchazel a ja byla po loktech v broskvich, vznesl pozadavek na slozeni kocaru. Jsem jen ze vnitr zajecela jestli si ze me dela pr...l, at to decko polozi do travy, ze ty tri vteriny to vydrzi a jak to asi delam ja kdyz jsem tu imrvrere sama. A prikryval me se slovy ze dneska sex zase nebude. Kdybych nebyla uplne polomrtva a nemela strach ze hysterakem vzbudim pracne uspane mimino, tak po nem neco hodim...
Luna zadny utesovani, zadny chvaleni ze ti to slusi.. to zni straslive![]()
Potřebuju poradit!
Švagrové (mužově sestře) se včera narodilo třetí dítě, třetí holčička, a dneska odpo je jdeme navštívit (jsme pozvaní, aby nedošlo k mýlce, že se cpeme, kde nás nikdo nechce
). A mne teď napadlo, co se sakra tak do porodnice rodičce nosí?
dzizisketa jidlo a piti
viktorka_od splavu Prej kdyz je neco jasny, tak se to nerika. Ale slyset to clovek chce furt, ze?![]()
Luna no a zkuseny muz rika zene to, co chce slyset![]()
viktorka_od splavu Tak to mam smulu
dzizisketa Hlavně ne kytky. Chlazené pití ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.