Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:28

crazydaisy nines noa, ted maji na mall. Ta se mi libi hodne:) 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:28

Karja žluťásek děkuju.MPLee taky dík. Ty na Mall.cz se mi líbily taky, snad tak vypadaji i v reálu. Něco asi vyberu, ale myslela jsem, že je fakt větší výběr a bude to jednodužší. Např. v Hamleys dnes neměli panenku miminko žádnou.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:30

rasaNori Děkuju, jdu se podívat.

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:30

Nase strasidylka (ty dve roztomile deticky z minule fotky)

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:31

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:39

Karja betsey no začal dosť žiarliť, viac sa jedovat a robiť scény a doteraz zle znáša, keď sa venujem viac mladšiemu ako jemu. Na plaváreň s ním musím ja, lebo nechce aby som bola sama s mladším, chce proste pozornosť. Keď sme spolu sami, je to úplne iný človek (väčšinou teda :)) Velkamala je asi iná povaha alebo teda má inú mamu

Betsey no ja som sa staršiemu pred narodením mladšieho venovala hodne, sám sa nikdy moc nezahral, tak to bola preňho dosť zmena.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:41

Kokoska mala má úžasny výraz

Offline Malenge
4864 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:41

MPLee další level, ksiry a vodítko, ty mi dnes dáváš  malá je moc roztomiloučká, fakt se vám to povedlo!

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:42

crazydaisy

Starsi porad mluvi o panence s dudlikem, tak jsem ji prave shanela nejakou co ho ma. Jenze ty baby born me prisly vylozene osklive, v lidlu byla jedna od bayer, taky pekna, ale nedostupna, a ta nines vypada moc hezky a ma i vlasky aspon:) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:48

Karja neviem, nejakemu lamaniu by som sa chcela vyhnut. On uz zas celkom chape, ked musi počkať, pokial je to nieco co pockat moze. Uvidime ako to pôjde, neviem si to este uplne predstavit...

betsey som aj bola zvedava, ako to doma vsetky tri zvladate. Alica je so sestrickou v pohode?

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:52

DrowRanger nevěšej hlavu, u nás to šlo bez lámání. Já jsem se teda starší dost věnovala i po porodu a úplně neuznávání takové to: mimino za každých okolností první. Třeba jsem kojila a u toho ji četla. Mladší dobře usínala, tím se to teda zjednodušilo. Ale mimino pro mě nikdy nebyla absolutní prioritita a ona, když viděla, že ji neignoruji, v těch situacích, kdy to bylo opravdu potřeba, prostě počkala. 

Offline clothilde
2064 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:53

MPLee to je super

Offline clothilde
2064 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:53

prispevek 2x

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:54

Mrakoplas Aha, no víš co, my to asi máme doma obráceně. Pro velkoumalou je prostě máma asi sambo:-D. Ta by asi taky nedala, kdyby se segre věnoval víc. Já jsem prostě ta matka prudic, co meje, dozoruje u jídla, má hemzy k oblečení a prostě teda jo, bere aspoň na nákupy a na výlety za kamarádama. A pak je ještě jedna mamka, ta s tou vřelou náručí a to je sambo:-D 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 19:59

DrowRanger No já si vybavuju jeden tejden kdy mimino urputně rvalo a do toho velkamala visela na dveřích, sklenenejch navíc, takže jsem viděla její prisatej obličej a volala maminku. Ale bohužel to tak muselo být a po pár dnech akceptovala na uspávání samba. Ale my jsme maloumalou měli extrémní večerne plačící miminko a velkamala jeste moc nechápala, tak se to tak sešlo. Ale prostě nešlo vyhovět tak, jak byla zvyklá a muselo se to dělat na sílu. Ale jak píšeš, váš už je větší, třeba leccos pochopí. 

Online Vari
2231 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 20:01
Reakce na Karja:

Vari Tak to je boží a co na to on?

​Jeho reakce? A prej ze chlapi neumi delat dve veci najednou. :-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 20:04

DrowRanger Alica je zatiaľ úplne v pohode, jediný problém zatiaľ nastal, keď sme sa hneď po príchode z pôrodnice zastavili u svokrovcov a svokra do Alice niekoľko hodín tlačila ako mi ma dat pokoj, že ja sa musím venovať bábätku a ze sa k nám nemá ani približovať a podobne. Vtedy chytila chuda amok a vobec sa jej nečudujem. Ale odvtedy je veľmi zlata, tuším aj to obdobie vzdoru ju už prešlo, nerobí už ani scény a zatiaľ ani vôbec neziarli. Ale veľakrát dávam prednosť jej, ked je to možné, idem s nou aj sama von a keď sa chce hrať so mnou, tak všetko nechám (myslim domáce práce) a idem.

A ešte teda musím po riešiť ten nosič, lebo Koralku musím dlho uspavat, vôbec nevie zaspať sama a vtedy mi je Alice fakt ľúto, že je aj hodinu odkázaná len sama na seba 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 20:12

betsey no toto presne. Keď už bol mladší trošku väčší (pár mesiacov) a nevedel zaspať pri hluku, musela som staršieho nechať dlhšie samého v izbe. To isté pri kojeni, ktoré mladší vyžadoval často ale nevedel sa najesť keď ho dačo vyrušovalo. Ja som aj kvôli tomu prestala v pol roku kojit, nevedela som sa so starším nikam vypraviť von. Než sme sa obliekli a vyšli, mladší už zas chcel jesť. A bol november, to sa vonku už kojit nedalo. 

Karja mladší je tiež viac nalepený na samba, asi preto, že sme si potom rozdelili uspavanie a večerné rituály tak, aby som mohla byť ja so starsim. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 20:13

rasaNori no ty baby born jsou hrozný. Lidlu ty bayer teď měli, myslím minulý týden snad za 300. To jsem zaváhala, ale nechtěla jsem být za spořivou, lakomou bábu

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 20:16

Mrakoplas Jojo, já myslím, že to uspávání je jedno z rozhodujících faktorů, že je to taková blízká chvilka prostě. Nebo když volá ze spaní, tak kdo tam je na blízku. Právě v tomhle bylo blbý, že když byla velkamala nemocná, tak ty všechny úkony když jí bylo v noci blbě musel dělat sambo a třeba ji zvladl i přes den uspat, což mě se teda absolutně nepovedlo. To je přesně všechno odrazem toho rozdeleneho uspávání.