MPLee Ta je šikovná a jak spolupracuje!
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger áno, myslím že sú z rovnakého cesta. Teraz sa nám každý deň narodí tucniacke bábätko, ktoré kúpe, kŕmi a nosí na rukách, a aj tak veľa plaču. Keby sme mali fakt dieťa, neviem ako by zvládol tú presunutý pozornosť.
letfenixa tak dcerka je teda fakt z jiného těsta: otevřely jsme dnes časopis Puntík, jehož přílohou je dost rozsáhlý katalog panenek Baby Born a taky vystřihovánky s penězi (tématem čísla je nakupování). Já jsem myslela, že bych dceři k narozeninám, které se téměř kryjou s termínem porodu, pořídila nějakou panenku, aby se taky mohla starat o miminko jako já, tak jsem navrhla, že si ten katalog prohlédneme. Tak jsme prošly asi 4 stránky, ona to odhodila a prej - pfff, mně spíš zajímají ty peníze...![]()
Mohučanka Kdyby sel se mnou na ten uplne prvni ultrazvuk k doktorce, prisel by o sok, kdy jsem mu jen poslala zpravu ve zneni Ja i obe deti jsme v poradku. :-D
betsey no v prvom by som to nedala, tam som pribrala oveľa viac (teraz mam 1kg navyse oproti vahe pri otehotneni, som zvedava, ci to vydrzi) a tych 6 tyzdnov pred porodom som si uz pripadala ako velryba a zo zeme ma uz muz musel dvihat. Teraz mi akurat tak narastlo brucho a mam teda problem sa ohnut a obliect si silonky/zapnut topanky. A oholit nohy, to som pri prvom zvladala bez problemov este v porodnici, teraz som radsej sla na depiláciu
.
Kan ano, je to taka moja mala prisavka
.A pokial nemusim nieco urgentne riesit s pracou, tak mi to vlastne az tak nevadi.
letfenixa minule ked sme doma mali nejaky problem a mne docvaklo, ze to cele suvisi so surodencom som si tak vravela, ze som mozno mala rok/dva este pockat a potom som si spomenula na teba a tvojho maleho a napadlo ma, ze by to asi bolo o dost horsie. A ze teda som si to druhe asi mala urobit skor
. Ale napriklad kamaratka mi vravela, ze ona po porode druheho dietat este viac pozornost upla na to prvorodene, ze sa to nedalo, ked videla ako sleduje kazdu minutu, cely den co sa doma deje a ci a kolko sa venuju babatku...
DrowRanger to urobila kamoška dobre. Ja som spravila chybu, že som sa staršiemu venovala malo. On bol vždy samostatny, vôbec nebol na nás naviazaný, spoločenský, ochotne sa sám nechal strážiť aj celý víkend babkou..tak som myslela, že bude v pohode. Podcenila som to :/
Vari Škoda, ze tam nebyl někdo, kdo by natočil mužův výraz, když si tu zpravu přečetl ![]()
Mrakoplas tiež by ma zaujímalo, v čom sa ti to vypomstilo, bo ja sa tiež o staršiu veľmi nestarám, resp. dosť značnú časť dňa sa hrá sama a ja sa snažím jej nezavadzat ![]()
Kde se dá koupit HEZKÁ panenka miminko? Dohodly jsme se se snachou, že oni koupí malé kočárek a my panenku. Přišlo nám to jako dobrý nápad. V prosinci se jí narodí brácha, tak k Vánocům dostane svoje miminko s kočárkem. Vybrala jsem si tu panenku s tím, že bude jednodužší ji koupit. No, nevím. Prolezla jsem všechna hračkářství a výběr je víc než tristní. A to co je se mi teda moc nelíbí. Některý ty obličeje jsou vyloženě ošklivý až tak, že jako dítě bych se toho bála. Nemáte někdo nějaký tip? Chci spíš menší (vnučka má rok a 8měs), tak do 40cm a čím míň pazvuků bude vydávat, tím líp.
crazydaisy Mě se při zběžném pohledu líbily panenky na Mall.cz - značky Antonio Juan, Nines a Llorens. Nakonec jsem ale pro 10 měsíční koupila k narozeninám/vánocům látkovou od Lilliputiens.
crazydaisy My máme třeba mimina s látkovým tělem, nevýhoda je, že jsou hrozně zmatlana. A už to nevyperes a holky to samozřejmě moc oblikany nenosej, což o to, je mi to jedno, ale co si řeknou lidi, že jo!:-D.
Malenge Pobavily jsme široké okolí a teda, byl to praktický kostým - obsahoval kšíry a vodítko ![]()

crazydaisy mně přijdou hezký ty Little Baby Born. Mají nějaké funkce, ale nejsou na baterky (jakože se jí klasický zavírají oči když ji položíš, můžeš ji dát dudlík, ale nevydává zvuky). má 36 cm, holka nebo kluk, různý oblečky a pár doplňků
MPLee to je boží ![]()
DrowRanger No víš co, ono až se malá narodí, stejně to budete pravděpodobně muset udělat tak, že malýho prostě zlomite. Víš co, oni tě budou potřebovat oba dva naráz, malej asi nepochopí, že musí počkat nebo že segre je dnes blbě, má prdy tak musí jít spát on sám. Asi to na sílu bude, a prostě se na muže naučí ať bude chtít nebo nebude. Ono to prostě nějak bude ale malej to zvládne!
žluťásek Ty jsi vážně hezky! Já chci holkám koupit dva kocarky a už panenky větší, nějaký vlasatý. Ale když tyhle vidím, no možná jim ještě koupím mimina:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY