Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44933 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 12:49

Evaeva U nás samba zajímal u screeningu Mudr. Kolek:-D:-D  No a pak u veterináře, to se nezmohl na slovo, ten totiž všechno prebil:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 13:06

Karja Mohučanka muž tam se mnou byl jednou, abych se ujistila, že ho to fakt nebereSamozřejmě se vždycky zajímal o výsledek, ale jinak se vždycky staral hlavně o mě a moje bolístky, o dítě až po narození.

Offline Zuzuli
3876 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 13:35

Evaeva můj muž se mnou byl na prvním screeningu a po něm mi pak oznámil, že ho to vůbec nebavilo, tak ať dál chodím sama

Muž mé kamarádky, co byla těhotná souběžne se mnou, chtěl domů pořizovat vlastní ultrazvuk a chodil s ní každě dva týdny na placený na kliniku, podívat se na miminko. Takže ta naprosto nechápala přístup toho mého a vykládala mi, jak je strašné, že se o naše dítě vůbec nezajímá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 13:37

Zuzuli muž pronesl, že tomu doktorovi může věřit a taky nemusíasi si myslel, že ho má kontrolovat. On by se mnou chodil i dál, kdybych chtěla, ale mě nevadilo chodit samotné.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 13:38

Zuzuli kamarádka teda

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 13:39

Zuzuli já jsem teď byla na tom ve 12. týdnu sama a ten doktor pořád čekal, až "přijdou ostatní" (v čekárně byla kromě mě ještě cizí čtyřčlenná rodina a dost hluku), tak jsem mu pak musela vysvětlit, že jsem tam opravdu sama a můžeme začít

Online Karja
44933 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 13:56

Jak sedí detske velikosti v MarksandSpenceru? Ve srovnání s jinýma značkama?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 14:01
Reakce na dzizisketa:

Já jsem mírně vyvedena z konceptu, počítala jsem s druhým klukem.

​Měla jsem to úplně stejně, oznámili mi to po telefonu a reagovala jsem nějak úplně debilně. Ale teď jsem za holčičku hrozně ráda, fakt to člověku otevře úplně jiný obzor. No, spíš celý jiný svět.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 14:02

Karja 

Asi jako HaM, takže jakoby větší.

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 14:29

Karja větší a dost široké všechno.

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 15:11

Karja 

Mně dělal první v prvním těhotenství taky Kolek, teď už moje normální doktorka, mají nějaký nový ultrazvuk.

My tam byli dneska všichni, muž se na to těšil hned od začátku, a Rosťovi se to taky moc líbilo, ozvěnou po doktorce opakoval, že miminko má pusinku a miminko má srdíčko a tak.

Online Vari
2231 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 15:29

Ja v gennetu pusobila jako chudak svobodna matka, cekarna byla narvana tatinkama nebo rovnou celejma rodinama a ja tam s dvojcecim outezkem prisla sama. :-D No pak prisel covid a i kdyz sambo projevil zajem, mel uz smulu a dvojcata videl az nazivo na sale.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 15:55

Mrakoplas ja by som ho kludne vzala, ale on nechce, chce spat vo svojej izbe, ale ja tam musím byt tiez. Idem objednat postel s pristelkou, lebo z matraca na zemi uz zacinam mat problem sa dvihnut a budem tam teda spavat s nim a dufat, ze sa to nejak upravi...Mozno nakoniec skoncim v detskej izbe s oboma detmi (ale teda v sestonedeli si to fakt neviem predstavit, najma ak budem mat zas cisarsky).

MaeGandal no ja mu kazdy den hovorim ako ho lubim, objimam, ho, bozkavam aj tulim, ale to som robila aj predtym, teraz to teda robim este viac. A nasilu ho nenutim byt odo mna prec, len je to uz dost unavne...

Kan zaujimave je, ze to zacal slovne davat najavo len tento ci minuly tyzden. Ale kamartka je tiez tehotna a jej mala ide ako cez kopirak. Zapchy jej teda zacali o dost skor (kamaratka mala velmi zle nevolnosti, nedokazala vstat casto ani z gauca, nieto sa venovat 2 rocnemu dietatu...), ale slovne tiez zacala davat najavo nejake obavy yo surodenca teraz.

Pinot Noir snazim sa, uz dost netrpezlivo vyzeram koniec novembra, 22. mam posledne pojednavanie a potom už by som mala mat pokoj az do konca januara (okrem riesenia pripadnych neodkladnych veci pre klientov z domu), tak dufam, ze budem moct prepnut do modu "materska dovolenka na 100%". Teraz je nanic aj to, ze nestiham vsetko dorobit doobeda kym nie je doma, obcas musim pracovat cez vikend/vecer, co sa dalo, kym bol ochotny ist niekam s muzom alebo vecer spal...

Mohučanka tvoja asi bude aj ina povaha, myslim, ze ten moj je povahovo skor podobny ako syn @letfenixa , vacsi vekovy rozdiel by ho mozno len viac rozhodil, lebo by bol dlhsie jedinacik...

betsey ja ako bonus trpim tehotenskou nespavostou a nocnymi krcmi v bokoch, takze bud ma budi dieta alebo ma budia krce a teda malokedy znovu zaspim...nastastie mi toho spanku paradoxne uz moc netreba a kludne fungujem na 5/6 hodinach.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:18

Tak já sháním jak blázen kostým pro malou, protože na cvičení měli halloweenskoi hodinu a on kostýmy skoro nikdo neměl! Zadání bylo děti i rodiče v kostýmu - z rodičů jsem ho měla jediná a z dětí měl jeden chlapeček čepičku se zvířátkem. A já to nebohé dítě navlíkla do plyšovýho psa  No nic, příště budu vědět. 

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:25

Vari no já právě na tom úplně prvním UZ byla taky sama, a všichni ostatní nejméně ve dvou, a ještě to byly nějaké divné typy, co se opovržlivě koukaly na "svobodnou matku" :-D Tak na druhý manžel musel se mnou :-D teď u druhého těhotenství už jsou mi jakékoli pohledy šumafuk.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:26

MPLee no ale je strašne moc rozkošná

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:29

MPLee čumáček...

Já zas na první Halloween do školky neměla pro dceru nic než čelenku s dýněmi, kterou jsem měla náhodou v batohu, a tou dobou tam chodilo dost dětí Američanů, a to byly teda róby! Ze školky ani nebyly nějaké extra instrukce o karnevalu, jen "kostýmy vítány" a já nejsem z generace, která by někdy slavila Halloween. No, teď už vím, co a jak...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:32

DrowRanger na tehotensku nespavosť som už milosrdne zabudla a tie bedrové kĺby ma tiež trápili. Obdivujem ta, ze spis na zemi, v takom štádiu tehotenstva by som to už nedala. Keď nechce ísť malý k vám, tak potom ta posteľ s prístelkou je dobrý nápad. Však to nebude trvať večne, ako to bolo? Je to len obdobie

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:34

Mohučanka  Já našla tenhle kostým na vinted za 100, to jsem byla ochotná investovat. Já jsem šla trapně za jejího veterináře, to mě nestálo nic  Já teda slavení taky nepamatuju, ale u našich ve vesnici už se i chodí koledovat - mě to minulo, už jsme byli puberťáci, když jsme se nastěhovali. Ale asi se mi to líbí

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. listopadu 2021 16:46

DrowRanger Když do hlavičky jim nevidíš a oni na každou změnu reagují po svým. On se s tím popasuje, ale chce to asi čas a trpělivost. Řekni mu, že pro tebe bude vždycky už prvorozený a že vás čeká velký úkol s miminkem a ty budeš potřebovat jeho pomoc. Podle písmenek máš vnímavého a šikovného chlapečka, který tě má hodně rád.