Evaeva u nás ten program je taky, myslím 2x týdně mají děti cizinců ráno češtinu, ale vede to paní učitelka, která na to má specializaci. Logopedka přišla zvenku.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka aha díky, tak já se optám.
Garfie ta matika na osmileté byla docela těžká, určitě těžší než čeština ( dcery výsledek byl stejný z matiky i češtiny, což asi dost vypovídá) a rozhodně dost nad rámec běžné látky. Jako dcera to zvládla po nějakém cvičení, ale úplně bych z toho prvního vysledku nevyvozovala, že matika je problém.
Ještě, jedna z těch knih byla celkem šílená (Pavel Zelený), určitě těžší než pak přijímačky.
Jinak nejlepší zdroj jsou přímo testovací úkoly Cermatu, ale zkraje spíš doporučuji některou z učebnic, tam jsou ty typové příklady vysvětlené a naučí se to na nich. Až pak ty testy.
continuity My zkoušeli i ty osmileté (když byla v 5./6. třídě) a to nebyl až takový průpal, ale taky daleko předaleko za češtinou. Jako já chápu, že to musí být extrémně těžké, když z toho musí udělat výběr, to je jasné. Stejně bych jí chtěla tu matiku trochu posunout, ať jí ušetřím nějaký stres v Japonsku, to bude jediný předmět, kde může mít trochu navrch. :-)
Garfie jestli je ochotna spolupracovat, nakupte nejaky sesity "priprava na prijimacky" a trenujte. Jako v ty matice cvik dela mistra taky.
moora Jo, je to tak. Já myslela, že něco online je takový praktičtější, hlavně pro syna je teda utrpení něco psát, na PC pracuje asi 4x rychleji. Ale jasně, dcera zvládne sešit levou zadní, to je fakt. Díky moc! Asi se nakonec poradím i se ségrou, učí matiku na střední.
Garfie ono to on-line,není on- line,stejně to musíš vytisknout.
Ona matika se fakt musí sedět a počítat na papíře, část úloh je konstrukčních z geometrie. Jako šikovnější dítě dá něco z hlavy, ale i těm mým říkám, ať si to všechno píšou a hlavně nepreskakuji kroky ve výpočtu.
to je jako s češtinou, můžeš dělat on-line doplňovaček kolik chceš, ale napsat to je úplně něco jiného
continuity Jo, je to pravda. Co s ní, to bude v pohodě, to ten mladší s tímto bude mít problém. Mu opravdu cokoli na papíře trvá x-násobně dlouho. ![]()
Garfie já bych ho to nějak na papíře stejně učila, on asi toho zvládne z hlavy mnohem víc než běžné dítko, ale dřív nebo později narazí a bude ho to strašně limitovat. Hlavně, pak se ten papír bude muset učit na něčem, co mu už nejde. Teď je to jen práce navíc k tomu, co už umí.
Měla jsem to se starší podobné, hrozně dlouho ji vydržel přístup: pozriem, vidím. Ale ono to v matice fakt nejde věčně.a byla by to pak škoda.
Garfie Doporučuju ty cermatí testy. Oni se potřebují seznámit i z tím stylem. Uvidíš, že každý další test bude o kousek lepší.
continuity Sweet Potato Díky moc, když už jsme takhle uvízli, říkala jsem si, že by šla na přijímačky, ale nakonec už tady stejně nebude (asi teda, haha), ale přece jen bych jí ráda nějak připravovala.
Jaké čepice máte/měly jste na zimu pod cyklohelmu? Pro dvouleťáky s obvodem 50 cm.
Uvazuju pro holky bunkr pod stromek, ma to smysl nebo je to predrazena cicovina? Bunkr.fun
dzizisketa mě se osvědčila kukla, čepice se vždycky hrnula. Takhle mají v teple i krk.
dzizisketa kuklu RDX
betsey Vzdycky, kdyz zminite jmeno starsi dcery, se vam chci priznat, ze jste me pri vyberu jmena pro holcicku inspirovala. :-)
rasaNori Moc bunkrovaté mi to nepřijde, ale asi bych to chtěla![]()
rasaNori No my takhle v mládí používali polštáře z gauče :o)
Nám by se to do bytu nevešlo, ale kdyby jo, tak věřím, že by si to děti užily.
Vari jej, to je milé ![]()
Staršia zasa spi u babky a už chápem tomu, že jedno dieťa žiadne dieťa ![]()
A znovu objavený fakt: s trojtyzdnovym dieťaťom sa dá pozerať seriál aj keď NESPÍ!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY