Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online 999
19902 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 10:22

betsey Mně se taky líbí, kdykoliv ho sem napíšeš a myslím hlavně proto, že ho používáš v tom základním tvaru :-). Je moc hezké.

Offline DruI
5604 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 10:31

Malenge U nás ve školce taky nemají výrazně oddělené místo na spaní, ale dítě, které spát nechce se po přečtení pohádky může zvednout a jít si ke stolečkům tiše kreslit nebo prohlížet knížky a pokud neruší ostatní je to v pořádku.

To byly moje dvě hlavní otázky na školku, jestli děti musí po obědě spát a jestli je nutí dojídat :o)

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 10:33

eless to mě hrozně mrzí jak píšou ostatní, tohle vyřešit opravdu lze snadno, stačí chtít. I v naší školce si napřed všechny děti poslechnou pohádku, pak kdo usne, tak spí (třída je 3-6 let), předškoláci jdou na předškolní výchovu a z ostatních kdo nespí, tak dělá klidovou činnost (malování, prohlížení knížek). Dcera když tam měla spát poprvé a nemohla usnout, tak si s ní paní učitelka prohlížela celou dobu knížky. Nicméně zrovna tahle paní učitelka je opravdový anděl

Online Karja
44934 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 11:06

Ja myslím, že u nás všechny děti leží a fakt čučí do stropu. Protože tak mi to říkali oba dva synovci i neteř, ale víc jsem se po tom nepidila. Nemají právě ani žádnou oddělenou část, prostě si postylky rozloží na místech na hraní, kousek od stolečků. Ale teď je nová ředitelka, i učitelky některé, tak třeba bude nějaká změna. Ale vím, že jít spát musí rozhodně všichni, postele a pyžama si chystají všichni a učitelky říkají těm starším, že si spolu natahnou záda...jestli pak můžou vstát to nevím, zeptám se segry. Taky je jedna třída míchaná, kde jsou šestiletí s triletejma. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 11:24

Karja u nás se se spaním předškoláků vůbec nepočítá, mají akorát klidové aktivity

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 11:45

Evaeva vidíš, a môj predskolak poobede spáva, ale teda doma, chodí po obede, keď chodí, ha ha ha

Offline Tabea
8288 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 17:40
Reakce na letfenixa:

Evaeva vidíš, a môj predskolak poobede spáva, ale teda doma, chodí po obede, keď chodí, ha ha ha

​a v kolik chodí spát večer? Mně by bylo fuk, kdyby mi dítě po obědě spalo a večer usnulo před devátou. Bohužel moje děti, když ve dvou a kousek letech spaly po obědě, tak večer řádily do desíti a na to už jsem neměla ani sílu, ani náladu. 

Offline Tabea
8288 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 17:42

Já jsem maximálně šťastná, že u nás ve školce je po obědě klidový režim (knížka, malování,..), ale spát se nechodí, ani nemají postele. Občas někdo vytuhne na gauči, nebo zahravanej do polštářů na zemi. Ani v jeslích děti nemusí spát, pokud nechtějí. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 17:43

Tabea doma syn nespí, ale v té školce je asi dost unavený, večer usíná normálně, deset minut po dočtení pohádky,v půl deváté je už tuhý. Vůbec není poznat, jestli tam spal nebo ne.

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 18:52

Tabea okolo ôsmej začíname večerný program, s tým, že chodíme spať všetci naraz. 

Offline Tabea
8288 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 21:14

Já si taky příště pořídím děti, co trochu víc spí.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 21:17

Tabea hlavní je mít plán

Offline MPLee
3056 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 21:43

Na Alze mají slevu na spoustu knížek od Axiomy kolem 30%, kdyby se to někomu hodilo

Offline Malenge
4865 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:12

Prosím o nápady na dárek pro 7 letou holku. Frčí ve trpytkach a slizu, ovšem byla jsem požádana, ať to není ani jedno z toho. Co by to být mělo/mohlo však už nikdo nezmínil  napadla mě nejaka hra? žluťásek nevis, prosím?  Max tak do 1000. Jsem zoufalá, v holcici sféře nemam přehled, navíc je starší než moji kluci. Díky vsem předem.

Online Karja
44934 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:17

Malenge Co nějaký makeup kufrik? Pokud by to rodičům nevadilo. Nebo velikánská šperkovnice? Jeee, teď tu čtu o hře. Tak to nevím. Z mých holek se stávají tyhlety trpytkovy treperendy. Ale mně to nevadí. Zajímavý je, že jsme je to nikdy moc neučilo, mají spoustu aut, kufr s nářadím, kulickodrahu, různé stavebnice, oblečení spíš takové vidlacke, ...a hle najednou to jsou do školky jen šaty, malamala si lakuje nehty každej den (má takovej dětskej smyvaci:-D), diktujou si účesy. ..

Offline Malenge
4865 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:24

Karja syn od nich taky chodí celej zmalovanej  nehty included. Většinou mu to z okolní kuzicky drbu ještě tyden  no, uvidím, zda mi někdo neporadí něco super, kdyžtak zítra nastuduju ty makeupy nebo výrobny korálků či co to všechno existuje.

Offline continuity
43652 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:27

Malenge her do 1000 pro sedmileté je asi milion, otázka, co mají doma. 

Určitě by šly velbloudí dostihy, Takenoko, labyrint.

Moje děti ještě jely v Legu, je hodne toho tvoření. Pokud nechtěli sliz jsou i sady na mýdlo - ale to už chce spolupraci rodiče. 

Nebo dospělou sperkovnici, když se parádí. 

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:35

Malenge ja nedavno zabodovala u jedne holcicky s naramkem lego dots. Stalo to teda asi 150 kc, ale urcite pujde koupit i nejaka honosnejsi sada. 

Offline MPLee
3056 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:37

Malenge a nějaké to tvoření od Djeco a podobně? 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:39

Malenge tyjo, jak se píše výše, většina her pro tuhle věkovou kategorii se do tisícovky královsky vejde.

Jestli to není zapálená hráčka, já bych zkusila nějakou jednodušší, třeba karetní, co si může sama bez dlouhého studování pravidel zahrát s kamarádkama.

Kočičí klub, Sushi go, Krabčáci, myslím klidně i Spící královny ještě...

Takenoko je moje moc oblíbená hra, to je bezva tip. A my teď doma jedem hodně v Kingdominu, moc se mi líbí taky Naše osada, obojí má jednoduchá pravidla ani to nejsou moc dlouhé hry, obojí grafický povedené.