Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Gatita
8704 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:40

Karja to mi rikala kamaradka, ze se nestaci divit, jak je jeji dcera holcici uz od batoleciho veku. Ze se strasne zajima o obleceni, zkousi si kamaradciny veci a chce vsechno ruzove. A to kvuli lockdownu ani nebyla vystavena skolkovemu vlivu. Kamaradka je takovy sportovni, neparadivy typ, takze vzorec z domova to neni. My zas furt cumime na bagry, jeraby, popelare, jedina pripustna hracka je auto...si nevyberes;)

Offline DruI
5604 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:54

Gatita To já mám samovolně parádivou holčičku, co strašně miluje bagry. Já se nedivím ničemu :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:57

DruI i bagristka může vypadat hezkyTaková jsem byla já, sukýnky, růžová a stavebnice

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 10. listopadu 2021 22:58

DruI a já mám tornádo boye a svůdníka maminek, který si už půl roku lakuje nehty na nohou. Styly jsou různé.

Online Myrtila
5473 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 04:17

Prosim vas, a nemely byste tip na doplnkovy darek pro triletou holcicku, ktera je dost velky zivel a ma starsi sestru (takze uz maji spoustu hracek doma)? Hlavni dar bude batuzek, tak jeste neco maleho do nej bych chtela, tak do petistovky, nebo treba dve uplne drobnosti. Knizky, hry a nejake narocnejsi tvoreni nema cenu, na to je to moc zive dite :-D

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 06:19

Myrtila interaktivního křečka

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 06:38

Myrtila K batůžku láhev nebo krabičku na svačinku.

Online Kokoska
35177 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:21

Pinot Noir krecka mam objednanyho! A presto, ze ma auticek milion, byl pozadavek na hasicsky auto. Ale nevim, co pro vetsiho, desatou "nerfku" teda fajt kupovat nehodlam. U her moc nevydrzi, vytvarne sklony nema. Budu se muset poradit s maminkou, zatim zadny tip nedala. K narozkam v lete dostal veliky lego, to uz taky nechci opakovat. Holcicka rok a pul, taky problem, obleceni ma mraky, hracek taky. Nejlepsi je mimino, pry chce plinky a sunar

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:35

Karja ja ti celkom tie paradive baby závidím. Alica ide stále v móde dvoje tepláky, dvoje ponožky, jeden sveter. A ucesat sa nenechá ani keby traktory padali. No vkladám nádeje do mladšej, snáď to množstvo oblečenia aspoň ktosi vynosi :-) 

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:40

Kokoska Co třeba vysílačky? Nebo nějakou magnetickou stavebnici? Gravitrax? Je mu šest, ne?

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:42

Malenge Pro holčičku nějaké slavnostnější nebo naopak ulítlejší šaty?

Online Kokoska
35177 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:43

brrr jo, bylo mu v lete 6. Magnetickou ma Magtransformer, nekolik doplnujicich se variant. Asi dostane penal do skoly, to bude radosti.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:45

Kokoska A ty vysílačky by neocenil? 

Online Kokoska
35177 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:46

brrr nevim, jestli by je ocenil ten, koho by nutil spoluvysilat. Ale zeptam se.

Online Karja
44936 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:52

Gatita Jo, ono je to na jednu stranu výhodný, protože můžeš něco koupit na každým rohu, kdejakou blbost za dvacet korun a ozve se nadšeně ,,třpytky,třpytky,,. No ale včera jsem nakupovala k Vánocům, co jako už ,,nutné potřebujou,, takže korunky, kouzelná vílí hůlka..... a tisícovka zahuci ani nemáš ponětí zaco, v podstatě fakt za blbosti. Plus tuhle si dcera chtěla vydyndat u Vietnamců nějaký perly za 90Kč:-D. Tak to vůbec. Dostala dřevěný hodinky za 15! A může bejt ráda, že šla se mnou, sambo by ji dal bavlnku kolem ruky:-D. 

Online Karja
44936 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 07:57

betsey Uvidíš, u nás to přišlo fakt uderem z čistého nebe, ve školce byla třeba pětkrát, takže pochybuju, že by to chytila tam. Navíc tam nejsou holčičky nějak paradive. A jako já ji žádné šaty moc nedávala, hračky měla faktů různý, až to babičky komentovaly, ale já to třídění hraček fakt nemám ráda. Většinou kamarádimají nějaké kecy k těm svejm klukům, když si půjčí něco holek nebo tak, tak jim vždycky reknu ,,že teď je nová doba, nebo je rok 2020 a každej si nosí a dělá, co má rad,, no a drzej pusu;-)

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 08:13

brrr Kokoska vysílačky dostane Ríša teď o víkendu k 5. narozeninám. Kdybys o nich uvažovala, tak muž to trochu prozkoumal a koupili jsme nakonec normální "dospělé", byly levnější než dětské s obrázky, zato mají asi stonásobný dosah.

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 08:14

Kokoska a co hodinky, už má?

Online Kokoska
35177 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 08:17

Pinot Noir proberu to s rodici a kdyztak poprosim o tip na vysilacky. Hodinky asi nema. No jak rikam, musim to vsechno probrat s mladyma. Neco mu bude davat taky druha babicka a spol, nejak to snad snacha zorganizuje. Radsi nebudu chystat prekvapeni bez napovedy.

Online continuity
43653 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 08:26

Kokoska Jo, vysílačky určitě dospělé, přesně jak píše Pinot Noir.

Odolné je to dost a jsou technicky mnohem lepší. 

Ma to velkou výhodu, že do vysílačky může vždy mluvit jen jeden!

Kdybys chtěla hračku, tak ten gravitrax je výborný, to mě napadlo hned. Dá se k tomu postupně přikupovat, kdyby ho to chytlo.