Karja to mi rikala kamaradka, ze se nestaci divit, jak je jeji dcera holcici uz od batoleciho veku. Ze se strasne zajima o obleceni, zkousi si kamaradciny veci a chce vsechno ruzove. A to kvuli lockdownu ani nebyla vystavena skolkovemu vlivu. Kamaradka je takovy sportovni, neparadivy typ, takze vzorec z domova to neni. My zas furt cumime na bagry, jeraby, popelare, jedina pripustna hracka je auto...si nevyberes;)
Vše o těhotenství a dětech
Gatita To já mám samovolně parádivou holčičku, co strašně miluje bagry. Já se nedivím ničemu :o)
DruI i bagristka může vypadat hezky
Taková jsem byla já, sukýnky, růžová a stavebnice
DruI a já mám tornádo boye a svůdníka maminek, který si už půl roku lakuje nehty na nohou. Styly jsou různé. ![]()
Prosim vas, a nemely byste tip na doplnkovy darek pro triletou holcicku, ktera je dost velky zivel a ma starsi sestru (takze uz maji spoustu hracek doma)? Hlavni dar bude batuzek, tak jeste neco maleho do nej bych chtela, tak do petistovky, nebo treba dve uplne drobnosti. Knizky, hry a nejake narocnejsi tvoreni nema cenu, na to je to moc zive dite :-D
Myrtila interaktivního křečka ![]()
Myrtila K batůžku láhev nebo krabičku na svačinku.
Pinot Noir krecka mam objednanyho! A presto, ze ma auticek milion, byl pozadavek na hasicsky auto. Ale nevim, co pro vetsiho, desatou "nerfku" teda fajt kupovat nehodlam. U her moc nevydrzi, vytvarne sklony nema. Budu se muset poradit s maminkou, zatim zadny tip nedala. K narozkam v lete dostal veliky lego, to uz taky nechci opakovat. Holcicka rok a pul, taky problem, obleceni ma mraky, hracek taky. Nejlepsi je mimino, pry chce plinky a sunar ![]()
Karja ja ti celkom tie paradive baby závidím. Alica ide stále v móde dvoje tepláky, dvoje ponožky, jeden sveter. A ucesat sa nenechá ani keby traktory padali. No vkladám nádeje do mladšej, snáď to množstvo oblečenia aspoň ktosi vynosi :-)
Kokoska Co třeba vysílačky? Nebo nějakou magnetickou stavebnici? Gravitrax? Je mu šest, ne?
Malenge Pro holčičku nějaké slavnostnější nebo naopak ulítlejší šaty?
brrr jo, bylo mu v lete 6. Magnetickou ma Magtransformer, nekolik doplnujicich se variant. Asi dostane penal do skoly, to bude radosti.
Kokoska A ty vysílačky by neocenil?
brrr nevim, jestli by je ocenil ten, koho by nutil spoluvysilat. Ale zeptam se.
Gatita Jo, ono je to na jednu stranu výhodný, protože můžeš něco koupit na každým rohu, kdejakou blbost za dvacet korun a ozve se nadšeně ,,třpytky,třpytky,,. No ale včera jsem nakupovala k Vánocům, co jako už ,,nutné potřebujou,, takže korunky, kouzelná vílí hůlka..... a tisícovka zahuci ani nemáš ponětí zaco, v podstatě fakt za blbosti. Plus tuhle si dcera chtěla vydyndat u Vietnamců nějaký perly za 90Kč:-D. Tak to vůbec. Dostala dřevěný hodinky za 15! A může bejt ráda, že šla se mnou, sambo by ji dal bavlnku kolem ruky:-D.
betsey Uvidíš, u nás to přišlo fakt uderem z čistého nebe, ve školce byla třeba pětkrát, takže pochybuju, že by to chytila tam. Navíc tam nejsou holčičky nějak paradive. A jako já ji žádné šaty moc nedávala, hračky měla faktů různý, až to babičky komentovaly, ale já to třídění hraček fakt nemám ráda. Většinou kamarádimají nějaké kecy k těm svejm klukům, když si půjčí něco holek nebo tak, tak jim vždycky reknu ,,že teď je nová doba, nebo je rok 2020 a každej si nosí a dělá, co má rad,, no a drzej pusu;-)
Kokoska a co hodinky, už má?
Pinot Noir proberu to s rodici a kdyztak poprosim o tip na vysilacky. Hodinky asi nema. No jak rikam, musim to vsechno probrat s mladyma. Neco mu bude davat taky druha babicka a spol, nejak to snad snacha zorganizuje. Radsi nebudu chystat prekvapeni bez napovedy.
Kokoska Jo, vysílačky určitě dospělé, přesně jak píše Pinot Noir.
Odolné je to dost a jsou technicky mnohem lepší.
Ma to velkou výhodu, že do vysílačky může vždy mluvit jen jeden!
Kdybys chtěla hračku, tak ten gravitrax je výborný, to mě napadlo hned. Dá se k tomu postupně přikupovat, kdyby ho to chytlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY