Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39057 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:43

continuity pemzum místních zajímavosti ksme ale prave vyčerpaly

Online Garfie
28640 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:43

Potrefenáhusa  Přesně vím, o čem mluvíš. Moje nálada se od počasí hodně odvíjí a tohle je přesně období, kdy na mě často padá podzimní splín. A ta nesvoboda s dítětem, kdy na něj pořád musíš brát ohled, tomu vůbec nepřidává. Ale neboj, bude to lepší! Ber si na procházku svařák :-) 

Takhle na fotce to ale vypadá spíš romanticky! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:46

continuity To si uplne nemyslim. Od te doby, co maly chodi je takovy spokojenejsi a v te domacnosti si vzdycky najde neco ke kramovani, nebo si vyleze na gauc..Kdyz se ten vybeh zabezpeci, tak mi prijde, ze to je celkem uleva pro obe strany. 

Potrefenáhusa Ale krasne tam mate a ta kombineza . Listopad taky uplne nesnasim, blato a zima, najednou diky presunu casu brzo tma. Do Vanoc daleko...

Online continuity
43653 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:50

Jinak tip pro ty panenky. Já jsem prakticky nekupovala pro ně to origo oblečení, našla jsem si na mimibazaru paní,co to šila: objednala toho kvůli poště víc a pak při různých příležitostech vytahovala. Děti si s tím hodně vyhrály. 

Bude to asi individuální, ale měla to mnohem lépe ušité než ty značkové věci. I ted tam takova nějaká je. 

Online continuity
43653 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:51

Jos tak já jsem neměla na mysli ten domácí výběh, ale ten venkovní. Jak začala dcera chodit, už jsem se do lesa nikdy nedostala ( máme to asi 1 km). 

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:52

Potrefenáhusa husicka je krasna a na tu polnacku bych se hned sla projit. Ale rozumim. Tady u nas to taky moc povyrazeni neskyta a ani te prirody tu moc nezbylo, ale mladsi uz chodi, tak je to mnohem lepsi nez loni touhle dobou. Ale zas uz nesnese byt v kocaru, takze ja se vubec neprojdu a nikam se nedostanem. Motame se tu pesky max 200 m od domu. Ale pristehovala se kousek od nas kamaradka, tak mame naplanovane ruzne spichy s termoskami, v prosinci dojde i na krabicku cukrovi, dobry to bude.

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:52

Potrefenáhusa Housatko ma ale krasnou kombinezu :)

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:53
Reakce na continuity:

Jos tak já jsem neměla na mysli ten domácí výběh, ale ten venkovní. Jak začala dcera chodit, už jsem se do lesa nikdy nedostala ( máme to asi 1 km). 

​tak! Les mam necele 2 km a uz se tam asi nikdy nedostanu:))

Offline Potrefenáhusa
39057 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:53

Já už se na tu chůzi začínám fakt tesit, protože velký celkem tezky dite ještě navleceny v kluzky kombineze, který se nedá ani na chvíli postavit, je už celkem narocny. 
my tu nemáme žádný vhodný hřiště ani, trochu zas premejslim, byt už jsem to zavrhla, jestli neporidit spektru a k tomu desku jako klouzacku, teď jsme byli na návštěvě, kde měli i spectru i piklerove trojúhelník a do spectry si hned vlezla a houpala se a trojúhelník sice nechtěla, ale chtěla se furt klouzat

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 10:57

Garfie to vůbec neznám, nastuduju, díky za nápad!

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:00

Jinak teda syn zacal touzit po zbranich, k Vanocum dyndá plastove samopaly,  ale toto prani zustane nevyslyseno. Mne to prijde fakt hrozne blby, tyhle hracky, se pres to nejak neumim prenest.

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:01
Reakce na Gatita:

​tak! Les mam necele 2 km a uz se tam asi nikdy nedostanu:))

​dostaneš! Jen to bude ještě nějakou dobu trvat, než budou jezdit oba slušněji na kole. Já mám les tak 1,5km a navíc ještě do dost brutálního kopce bud po šílené sebevražedné silnici nebo po schodech, takže ač by mě to za nedetna v životě nikdy nenapadlo, dost často jsem je proste narvala do auta a k tomu lesu popojela.

Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:01

Pinot Noir Na krecka se podivam, kdyz tu padnul uz tolikrat :-D

notna Prave lahve a krabicky, to vsechno maji. 
MPLee Tetovacky me taky napadly, spolu s barvickama na oblicej, akorat nevim, co mi na to rekne jejich maminka
Garfie Hracky prave dostane ode vsech, tak bych rada dala neco mene obvykleho.

No, nakonec to pujde vybirat manzel, takze ho asi vybavim seznamem typu tetovacky, laky na nehty, barvicky na kuzi a tak a uvidim, co prinese, bude to prekvapko i pro me

Online Garfie
28640 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:02

Malenge Pokud myslíš Sylvanien, já ti dala odkaz jen na figurky, ale existují domečky, vybavení pokojů, jídlo a tak, jsou toho mraky, mají to většinou i v hračkářství (i když ne takový výběr), mají toho mraky. 

Jos Prosím tě, já naopak myslím, že ta spousta hraček děti nerozvíjí, naopak to hraní s poleny a tak jim minimálěně rozvíjí představivost!!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:02

Mám sva synovce - 3 a 5 let. Křečky mám koupit 2? Zblázní se rodiče spíš z bitev o jednoho křečka nebo z mluvení 2 křečků naráz?

Jinak děkuji za tip na tu tramvaj Rappa, synovec ji miluje. 

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:02

Gatita já povolila dřevěné meče pod dohledem a takhle jednou přišel muž z práce a od kamarádů přitáhl vyřazeny plastový samopal, než jsem to stihla ztopit, už ho oba milovali

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:05
Reakce na Lamicka:

Mám sva synovce - 3 a 5 let. Křečky mám koupit 2? Zblázní se rodiče spíš z bitev o jednoho křečka nebo z mluvení 2 křečků naráz?

z obojího! My měli mluvícího papouška sedícího na stromě a mavajiciho křídly, to byl taky dobrej úlet, rvali se o nej tak urputne, ze už skončil v tridenem odpadu chudák.

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:06

Malenge u nas v lete znami zapomneli take jakousi plastovou zbran, letaly z toho penove projektyly. Ty se nastesti poztracely, ale syn tu s tim taky porad pobiha a mam z toho psotnik, jak nam tim neustale miri do obliceje

Online Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:10

Jos Garfie jo, polena jsou stejně nej! U nás aktuálně nejoblíbenější hračka - kožešina odepnutá z kapuce toho mého nového kabátu. Protože to je kočička Minda, byla s námi už i ve školce, u rodiny na Moravě, aby tam byla představena skutečné kočce Róze, samozřejmě s námi spí i jí... Jako myslím, že bych vypadala míň jako blázen, kdybych to nechala připnuté na té kapuci, než když mi to pořád čumí z kabelky.

Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:10

Potrefenáhusa Taky vím o čem mluvíš. Mně vždycky pomohlo si dávat jako takový úplně pidi (a debilni) milníky. Jakože aha, tak za týden děláme adventní věnec a třeba tejden jsem si na to venku sbírala větve a nějaký komponenty:-D. Prostě fakt kraviny no. A taky si připravte sáňky s ohradkou, to bude fajn změna. Jako vloni ta zima byla fakt desna. A dobrý je chodit co nejvíc ven, on ten vzduch přece jenom tu náladu trošku spravi. Ať je líp!