Radsi nebudu chystat prekvapeni bez napovedy.
děláš dobře, já jsrm z toho hrozne rozpacita, máme fakt malej dům bez uloznejch prostoru a hračky musím třídit
ale dite nám teď vyrůstá z vajicka, tak jsme k vanocum dostali přidáno na novou autosedacku
Radsi nebudu chystat prekvapeni bez napovedy.
děláš dobře, já jsrm z toho hrozne rozpacita, máme fakt malej dům bez uloznejch prostoru a hračky musím třídit
ale dite nám teď vyrůstá z vajicka, tak jsme k vanocum dostali přidáno na novou autosedacku
Kokoska brrr Pinot Noir vysilacky jsem kupovala, kdyz bylo synovi 5 let, a teda bylo to fiasko. Koupila jsem obyc vysilacku pro dospele, staly asi petistovku. Mela jsem dobrodruzne predstavy, jak si s tim vyhrajem venku, ale syn to vubec neocenil, jednou to s muzem vyzkouseli a konec. Ono je to tezky, dnesni deti uz si volaj pres whatsapp s videem, tak jakoby vubec nepochopil, co je na te vysilacce tak super. Taky do nich bylo treba 6 baterii, coz je v nasi domacnosti no go, porad to vyndavaj a ztracej to, takze vysilacka lezi mrtva nekde v prachu. Ja ji asi ulozim a vytasim se s ni az budou vetsi.
My máme aj ružový bager do piesku ![]()
Gatita možná byl na to ještě malý. My jsme vysílačky měli místo chuvicek, pak byly nějakou dobu h ledu a pak se vydávaly cca s nástupem do školy
Nedávno jsme byly na chatě, byly tam s námi dvě holčičky o něco menší než ty naše a ty s vysílačkami blbly celý víkend.
continuity no musim je nekam ulozit, aby je deti do te doby nerozdupaly.
Dvouleta dostane albi tuzku, rozsireni koleji k duplo vlacku, balancni vez raketu od Londji, sadu zviratek od schleich, velkou krabici dupla, a pak nejake mekouse a knizky. Je to teda seznam, ale cast z toho budou davat prarodice. Starsi ma na konci listopadu narozky, tak ta tu albi tuzku dostane k narozkam, pak tu mame tu trampolinu, od djeco pana pernicka, no uvidime:D a pod stromek si prala panenku s dudlikem, tak ta bude, k tomu jsem koupila v tescu ve vyprodeji par kusu bodycek a dupacek, puzzle, neznicitelne fixy a pyzamko a rukavice od reimy. Pak chce doktorsky kufrik, a spolecne dostanou kazda 2 sady auticek a silnici way to play. Jak na to tak koukam, tak ten bunkr si od jeziska budu prat ja:D
Jo a kdo ma holcicku, nechce za kod do zasilkovny Diamoniak od Djeca? Sesly se nam nahodou dve krabicky:)
rasaNori je, tak to bych se prosím přihlásila, když mi byl doporučován mezi těmi karetnimi hrami ![]()
A vsem moc dekuji za tipy, ještě to prozkoumam. Budu potřebovat vánoční dárky pro 4 holčičky, tak budu mít asi brzo přehled i v této sekci.
plus k tomu gendru, syn si ve skolce moc rad hraje s kočárkem, většinou s nějakým kamarádem jsou maminka a tatínek, přijde mi to desne roztomilé. Plus máme nějaké magnetické knížky o princeznach, ale teda hasiči a bagry vedou na plne čáře.
Kokoska mne taky z pozice rodice prijde fajn, kdyz se prarodice zeptaji na konkretni tipy. Letos si syn opet preje velke a drahe lego, tak jsem se domluvila s obema babickami, ze to pojedname jako spolecny dar. Mne to je trochu trapne, ze si jakoby rikam o penize a taky nechci nikoho ochuzovat a vymysleni prekvapivych darku, ale je to taaaakova uleva. Mame toho uz proste moc a pozoruju, ze syn uz je trochu prehlceny, vzdyt toho ma doma vic nez ve skolce. Takze letos obri lego a jeste jsem mu koupila batuzek a knihu. Doufam, ze se prarodice spokoji s tim legem a neujedou jim nervy v hrackarstvi. Mladsi dostane samolepky a Muj prvni ovocny sad, na ktere tu jiz nekolik let ctu pochvaly. Si myslim, ze v necelych 2 letech by toho vic nevstrebal.Na ceste mam toho globbera na tyci, ale to jsem koupila spis sobe, tak to nam nadelim asi hned.
Nase mala dostane k mikulasi montessori duhu a k vanocum ikea kuchynku. Od vsech pribuznych a prarodicu pak neco do te kuchynky, nadobi a krajeci potraviny. Priznavam se, ze me uplne desi, jak se tady pise, ze deti maji vsechno a stejne se jeste vymysli, co jeste za darky od sirokeho pribuzenstva. Asi bych tomu diteti koupila sitku pomerancu ![]()
My ideme Alici nakoniec kúpiť asi detský foťák, strašne rada fotí. V mobile mam asi 500 fotiek, čo nafotila za posledný týždeň a aj s muzovou zrkadlovkou fotí už celkom dlho. A ešte pokladňu, ako ste tu o nej ktosi písal nedávno. A chcem ešte knižky Mimi a Liza, celkom ma zaujali, tak snáď to bude dobre.
Od babky dostane to Albi pero, bicykel som zatiaľ vyhovorila, uf
Zuzuli sieťka pomarančov je náhodou skvelý nápad. Keď chcem Alicu na dlho zabaviť, dostane rozpolene pomaranče, ručný odšťavovač a poháre a robí nám všetkým šťavu ![]()
Myrtila u 5 leté sousedky vždycky zabodují tetovačky - dají se koupit za pár korun, ale i dražší a pěknější. A co takové ty voskovky, co se s nima dá malovat na tělo, vanu, papír a dobře se perou?
Naše malá teda dostane taky hromadu věcí, má pak hned i narozeniny. A teď se to tak láme, že miminí hračky už jí nezajímají a potřebuje to tak jako tak obměnit. Měla dostat utukutu houpačku a učící věž a první příbor - jenže už to nakonec denňe používá
Tak dostane kuličkodráhu z lidlu, ty knížky od axiomy, nějaké vkládačky a baby puzzle, velké magnety, smartmax vláček, nějaké vodní omalovánky a malování prstovýma barvama, kartičky od Headu, dotykové puzzle, bábovky na písek, od našich určitě i duplo a od nás k narozeninám odrážedlo a helmu. Snad do nějakého doroste... Je to teda děsivý seznam, ale stejně bych nové hračky pořizovala a aspoň se podělí celá rodina.
Syn dostane detské montérky, lopatu na sneh, knihy, detskú tabuľu, obliečky Macko Puh a plánované lego asi až k narodeninám, už sa mi to zdá dosť.
Já už mám taky seznam hotový, starší dostane autíčko na ovládání, duplo raketu a encyklopedii, mladší batoh, Duplo letadlo a asi taky knížku. Dohromady ještě dostanou magformers a můj první ovocný sad. Od mých rodičů prý dostanou nějaké dvě stavebnice, to bude překvapení i pro mě. Od mojí babičky dostanou magnetickou stavebnici od detoa a datla od woody. A ještě něco od druhé babičky a tet, ty si doufám vyberou ze seznamu. Je toho dost, ale my skoro nic nekupujeme během roku, jen drobnosti.
Evaeva Je, ten datel je vtipnej! To by se asi malému libilo.
Malenge Co třeba auto na dálkové ovládání? Dají se koupit i nějaké holčičí verze a holky, co znám, to vždycky bavilo. Takenoko je krásné, pro holčičky zvlášť, ale je třeba, aby ho hrálo víc lidí, tak to je třeba zvážit. A všechny holčičky u nás ujíždí na Sylvanian family, dá se toho taky dokupovat mraky a je to opravdu kvalitní, ty miniaturky jsou vážně dokonalé (je to japonská hračka, na tohle jsou opravdu mistři). To by mimochodem mohl být tip i pro Myrtila (je to hračka teda, ale zase malinká
)
Nějak na mě dopadnul listopad, kombinace nechodiciho ditete, který se blbě oblika, blata, zimy a nedostatku cílů na vsi mi pripadaj fakt nějaký depresivní, ten výhled na nadcházející půl rok

Potrefenáhusa máte to tam náhodou krásny, šla bych na procházku hned. Ja nebyla už týden pořádně venku, jsem nějaká nakřáplá, tak sedím doma, ale stejně to moc nepomáhá.
A neboj, Husička začne brzo chodit a ještě budeš vzpomínat na doby, kdy si s kočárkem ušla 5 km. To bude teprve deprese z malého výběhu.
Zuzuli Jenom valim oci, kolik ruznych hracek vlastne existuje. U nas je duplo, ruzne kostky, vlacek, nejake drevene hracky a i tak a uz mi prijde, ze jsme zavaleni. A pak si stejne nejvic hraje s nasimi hrnci, nosi polena do krbu, ovladace na televizi atd. Nejlepsi hracka je urcite velka tatrovka, nejlip kdyz ho vozim. Az mam skoro vycitky, ze ho nerozvijim. Jenze on stejne radsi vyklada mycku a roztahava pradlo z kose ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.