Tabea Lamicka 711990 Hele, já mám super fotku z Ghany, fotila jsem z autobusu nějakou vesnici, děcka tam mávaly na autobus a jak tam stojí v řadě asi deset chlapečků, jednou rukou mávají, druhou v kalhotech....no taky se snažím vysvětlovat, že na veřejnosti ne.
Vše o těhotenství a dětech
Garfie
to je bozi
711990 No jako, já se zeptala jaký má názor na vasektomii, on se zeptal co to je a po vysvětlení pokrčil rameny, ať ho někam objednám. A na tom to zatím vázne, protože se nemůžu rozhodnout, kam ho mám poslat. (Čímž hlásím, že přijímám doporučení, kdybyste někdo měl zkušenosti ;o)
DruI husty! Ma muj obdiv!!!
DruI tyjo, to je dobrý, přijde mi, že tohle řešení v Čechách není vůbec obvyklý. Že se všechno nechává na ženách. (Ale já jsem fakt z konzervativního prostředí.)
2x
DruI Je dobrej!
Mojemu kolegovi je 39, vasektomii si nechal udělat už dávno. Má ctrnactileteho syna, který se narodil v 7 měsíci, je lehce mentálně postižený, jsou tam i některé fyzické věci, co nejsou v pořádku. Ta nedonošenost nemusí být v jeho případě příčina, ale i následek. Už je i hodně let s matkou syna rozvedený. Říkal mi, že nechtěl riskovat, že by měl ještě jedno dítě, který nebude v životě moct zůstat odkázáno jen samo na sebe, proto do vasektomie šel.
Mohučanka
a tohle je přitom tak zbytečný. Děti to pochopí. Naopak mám pocit, že když jim dáváme odpovědi typu "na to jsi moc malej" tak si vytvářejí vlastní pokřivený teorie a z toho může vzejít akorát mrzení.
No a jak to dopadlo? Babička ho poslala za maminkou a maminka ho poslala za tetou, tj. za mnou, protože "ta má na to školy"
jako jo, já dělala zkoušky z pohřbů žárových a kostrových, zjedodušeně řečeno, ale tohle by myslím mohly zvládnout i ony... Navíc synovec to normálně pobral bez problémů. Vyslechl mě, řekl "aha", a tím to haslo.
DruI
Já znám taky jednoho takovýho, ten to teda vyřešil tak, že se ženou nespí, vasektomie ho navzdory tomu ani nenapadla.
DruI :D paradni motivace
continuity Prasky mi taky delaly deprese (mam nabeh porad, ale bylo to mnohem horsi) a jeste libido na nule. Nakonec jsem skoncila s trombozou v lytku a tim je pro me otazka prasku ukoncena. I s teliskem jsem vahala, ale tech moznosti moc neni. A menstruaci jsem od porodu vlastne uz nemela, i kdyz pry cast zen ji ma i s teliskem. DruI Manzel je borec! Tohle me vlastne ani nenapadlo navrhnout.
No ako som sa tešila, kedy už budem mať nosič a tým pádom volne ruky a večery bez muža budú menej stresujúce, tak Klára mi do toho hodila vidly. V nosiči reve ako tur, vôbec sa jej tam nepáči. Nastavený by mal byť dobre. Najviac sa jej páči vonku v kocari, ale večer to jednak nejde a druhák aj cez deň je to masaker, bo kým ukecam Alicu, že treba ísť von, väčšinou už mám nervy v kybli.
Vy co ste nosili, stalo sa vám, že na začiatku sa tam babu nepáčilo a potom si zvyklo?
betsey U nás to tak bylo. Malý ze začátku vůbec nechtěl nosit, ale u něj to bylo způsobené blokádou krční páteře. Já jsem se těšila, jak ho budu mít pořád u sebe, ruce volné, a do půl roku jsem měla smůlu. I zdravé děti ale někdy nošení nemají rády. Zkoušela jsi nosit venku? Syn třeba vůbec nesnese nosítko doma, procházky ale miluje.
betsey no, až v půl roce. Já to teda nezkoušela nijak intenzivně, byla jsem spokojená s kočárkem, ale občas by se to bylo hodilo, ale byl z toho akorát řev. Od půlroka už jsem v tom uspavala.
Len vonku zatiaľ nie, nemám zimné vybavenie
Mohučanka tak som zvedavá, nosič mam požičany, zatiaľ ho teda nejdem vracať
Zatiaľ to vyzerá, že budem mať to bezkontaktné dieťa, najlepšie spi sama v postieľke za zatvorenými dverami alebo vonku v tom kocari. No len keď nespi a chce spat, a preto plače a do toho Alica plače, že chce večeru a kúpať a rozprávku, tak je to fakt výživné
Jeste se vratim k menstruaci. Neporizovala jste nektera menstruacni kalhotky pro dceru - tj. Okolo 12 let?
betsey Nemůžeš jí dávat spát do kočárku na balkón nebo třeba aspoň pod otevřené okno? Na kluky kočárek fungoval úplně magicky, většinou usnuli hned, co jsem je tam položila, ani nebylo potřeba jezdit. Mladší do půl roku přes den postýlku moc neakceptoval, v kočárku spal mnohem lépe.
betsey tak to držím palce. Dcera byla jako malé miminko stejná, zkusila jsem 3 různé nosiče a nelíbily se. Uspávala jsem asi tak destiminutovým pochováním v zavinovačce, víčka se zaklapla, položila jsem do postýlky a šla. Ale je mi jasné, že při přítomnosti staršího dítěte je situace úplně jiná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY