Tím myslí vyvolat porod.
Vše o těhotenství a dětech
marieu nevim, jestli si dat panaka nebo lexaurin. Jde o snachu a doma ma rok a trictvrte starou holcicku. Moc se bojim. Dekuju za info
crazydaisy poslyš- opravdu nemám všechna data- jak vysoké ty jaterní enzymy a nízké destičky... jestli ji takto kontroluje její gynekolog, přimluvila bych se za konzultaci v rizikové poradně v nemocnici. Pokud ji takto kontrolujou v nemocnici, tak nevím- v případě podezření na HELLP mi přijde týden jako celkem dlouhá doba. Ale jak píšu, já jsem osobně dost přeopatrná.
Aby toho nebylo malo, tak za 14dni jde muz na docela blbou operaci. Jako jsem celkem v riti.
crazydaisy odkud je snacha?
marieu to ji delala gynekolozka v ambulanci. Ja ji donutila zavolat jeji asistentce u Apolinare (nechtela nikoho obtezovat
)ma jit hned v pondeli nebo utery na dalsi odber. Navic sama je lekarka. Tak nejak doufam, ze to to u toho Apolinare pohlidaji - snad
Edit. Je z Prahy
Zarinya dik
betsey to mi je ľúto, dúfam, že bude v poriadku ![]()
crazydaisy držím neveste aj mužovi palce ![]()
Mrakoplas dekuju
crazydaisy vnoučátko bude určitě v pořádku, i snacha. Čtyři týdny do termínu už je miminko skoro hotové, dobře to dopadne![]()
.
crazydaisy u apolináře to stoprocentně ohlídají! Na odběr co nejdřív a s sebou pořád sbalenou tašku a péči jedině přes rizikovou poradnu. Dobře to dopadne, uvidíš! Pokud by měla obtíže- bolest hlavy, tlak za očima, poruchy vidění (dvojité vidění, jiskření), bolest nebo tlak v nadbřišku a/nebo mezi lopatkami, nevolnost pokud by pozorovala nápadně tmavou moč, tak do nemocnice ihned. Držím palce i tobě s mužem.
dneska mám dost (10hodin v ambulanci), napiš klidně SZ- s dotazem, nebo kdybys cokoliv potřebovala.
Evaeva dekuju, doufam. Ja blbec si o tom neco precetla.
marieu moc ti dekuju. Ja ji to vyridim. Ona nechce nikde zbytecne plasit, ale nastesti me poslechla a resi to. No, uz aby to bylo za nami. Doufam, ze mi tyhle stresy nerozhodi moje pracne stabilizovany chronicky onemocneni a neskoncim ve spitale taky. Ze se to vzdycky tak pekne nakupi.
Anema já to beru stejně. My jsme teď covid teda lapli, ale co už, nic si nevyčítám. Loni jsme se izolovali dost, ale to se nedá dělat věčně, psychika je taky součást zdraví. Statisticky jsou na tom děti dobře, i když tu je riziko toho postcovidového syndromu. Ale delta pro ně není nebezpečnější, "jen" je nakažlivější.
stes som ockovana v 13 a 17 tt, vsetko je ok. Kamaratka sa ockovat nedala a nakazila sa v porodnici ona aj jej nivorodena dcera, doma nakazila aj samba a svoju mamu. Ona mala tazsi priebeh, ale zvladla to doma, s babatkom boli 2 ci tri noci na pozorovani v nemocnici. Sambo a jej mama su ockovani, boli uplne bezpriznakovi. Mala nemala ziadne priznaky.
betsey ach to ma mrzi, dufam, ze všetko bude ok.
crazydaisy moc držím palce, bude to dobré, já bych teda zburcovala tu porodnici a šla tam hned ráno. Ale miminko bude v pořádku, dostane léky na dozrání plic, když se to ví předem.
Dopadne to dobře, Apolinář je špičková porodnice. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“