Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 23:41

Len já jela pořád dokola mravenčí ukolébavku, ale mladší moc zpívat nechce, vždycky křičí Zpívat neci! Podle mě se to u vás zase usadí, buď se nějak zklidní ohledně toho vývoje a zubů nebo přejde na jeden spánek.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 23:46

Evaeva to starší ako sa mu huba nezastaví, tak v posteli furt mele a keď už nahnevaná poviem "spi už!" Tak mi odveti "ale maminka keď ja nemôžem zaspať!" No bodaj by keď nezavrie pusu! 

Boze mňa už tak dnes vytočili, včera zaspal o pol 11, dnes som to totálne vytocena po hodine vzdala o pol 10 a nechala ich tam samých (mladší už spal) s vyhrážkou, že buď bude spať s bratom alebo sám v detskej izbe ale ja už na to nemám nervy. . A to zavretá škôlka, lockdown ohlásia asi zajtra. Navštívte ma na psychiatrii.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 23:52

Mrakoplas To si vůbec neumím představit, že by usínali tak pozděMy jsme staršího měli naučeného usínat sám od dvou let, ale teď si zvyknul, že tam čekáme kvůli mladšímu, tak jsem zvědavá, jak to pak půjde.

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 23:58

Evaeva Děkuju. Ono to nejspíš bude kombinací všech faktorů, co píšeš a dneska se to zrovna sešlo.

Mravenčí ukolébavka!Tu taky, pak Mozartova a watanai. A ve výživných dnech jako dneska ještě zpívám ukolébavku od Sto zvířat.

Asi to má všechno oposlouchaný, tak vymýšlím pořád nový písničky a začíná mi docházet repertoár, teď jsem teda vytáhla ty koledy, tak by mu to mohlo chvilku zas vydržet. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 00:01

Evaeva starší zaspával sám odmalička až kým sa nenarodil mladší a najmä keď prišiel strach z tmy. Nestačí mu ani malé svetielko, chce dakoho pri sebe. Mladší zas nikdy nezaspaval sám, spí dokonca s nami v posteli. Ja ich asi tak skoro zo spálne nevyhodim :)) Ale ani by mi to nevadilo, keby zaspavali sami. Ja už po celom dni na to nemám nervy, sa tam hecuju a vymýšľajú. Nech si tam robia kraviny aj do polnoci ale bezo mňa! :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 00:01

Len jo, od Sto zvířat je dost ze životaTa o uklízení je taky přesná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 00:04

Mrakoplas tak oni už jsou celkem velký, ne? Já bych je tam klidně nechala, když by řádili. No, lituju tě moc, hlavně kvůli té pozdní hodině.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 00:15

Evaeva no ja ich chcem nechať ale oni začnú plakať, mamiiii, tatiii..mladší proste nie je zvyknutý sám spať a je aj veľmi kontaktný, musí byť na niekom natlačený. Starší síce potrebuje priestor ale sám s bratom sa boji. Aj keď už sambo pár krát vypenil a odišiel, to vyvolalo akurát dvojhlasny záchvat plaču a musel naspäť. 

Akoze mne to inokedy nevadí, ja si ich rada pritulim a poviem rozprávku ale čoho je moc, toho je príliš, najmä táto kovidova debilna doba.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 00:19

Potrefenáhusa tojo, lepší citronovou jsem asi ještě nejedla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 00:57

Mrakoplas já to myslela tak, že odejdeš, když nebudou klidně ležet a budou vymýšlet. Prostě, že tam budeš, ale ocaď pocaď. Takový ekvivalent, jako když necháš chvíli na zemi ležet po desáté vyhozený dudlík. Jinak je jasné, že když se bojí a neumí sami usnout, tak je tam nemůžeš zavřít a čau

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 01:16

Len tohle mel i Tonda, strkala jsem ho do postylky, kde lomcoval zabradlim, dokud se vetsinou nejak nezrakvil a pak usnul....tehdy mu nevadilo, ze neusina se mnou v kontaktu, stacila moje pritomnost v pokoji. Byla jsem tehdy pysna, ze sem ho "naucila" na postylku ....haha, byla to jen jeho aktualni vule a ted uz zas spi jedine se mnou a postylku rusime:D ale jako dite, ktery touzi po kontaktu bych tam nedala, ale on jakoby potreboval ten svuj prostor. 

Online slniecko admin
19417 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 02:08
Reakce na 711990:

slniecko co ty maly Pringles? 

​Som samé ucho....čo sú to malé Pringles? Teda Pringles viem, to sú tie OCD poskladané čipsy, ale oni majú nejaké minibalenia?

Online slniecko admin
19417 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 02:10
Reakce na Tabea:

slniecko poukázky na řízky

​toľko sa zas obetovať nechystám

Online slniecko admin
19417 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 02:16
Reakce na DrowRanger:

slniecko a nezbiera karticky, figurky a pod.? Ak v meste mate hracsky obchod, byvaju tam aj zberatelske veci, tak mozno par poukazok do toho obchodu a vybral by si sam?

​No....akože hej, len to si nevieš predstaviť. Má toho pol izby a ja už sama netuším, čo áno a čo nie, nejaké väčšie boxy dostane na vianoce, ale to si už trúfam buď len podľa wishlistu, alebo podľa pani z toho obchodu, kde je pečený varený a ona je schopná (lebo tiež hrá) posúdiť, čo by sa mu zišlo. Poukážky by boli super, len to je 24 okienok a to by bol dosť finančný záhul.

Niečo vymyslím, trebárs mu tam rozdelím nakrájaný Nitran

Offline Nausikaa
20 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 04:17
Reakce na slniecko:

​Som samé ucho....čo sú to malé Pringles? Teda Pringles viem, to sú tie OCD poskladané čipsy, ale oni majú nejaké minibalenia?

​Myslím, že jde o tenhle kalendář, https://www.mall.cz/hrackove-adventni-kalendare/pringles-adventni-kalendar-pringles-1120-g-100038113484?gclid=CjwKCAiAv_KMBhAzEiwAs-rX1EhPiwb9PtOlah5NwdMDLFv6TtofaEDBDnVctrBx08TcVlwkBYv_hRoCTHkQAvD_BwE

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 07:04

Len nezacal sa pred tym mesiacom stavat a obchadzat nabytok? Moj v tomto obdobi vstaval zo spania a kedze si nevedel sadnut, tak ma volal aby som mu pomohla. Prestalo to, ked si zvladol sadnut sam.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 07:15

slnieckonemusis ich dat 24, prestriedaj to s niecim inym :) daj tam trebars 3 po 5 eur. Alebo na Stedry den 10 eurovu.

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 07:32

slniecko jj od Pringles existujou i maly baleni nebo primo kalendar, jak pise Nausikaa :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 08:17

Evaeva no oni aj v tomto prípade buď začnú plakať  alebo prídu za nami. No proste sa ich nedá zbaviť! :))

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 09:00

DrowRanger Nojo, obcházet začal asi v té době. Stavěl se ještě dřív, než pořádně seděl, takže dlouho jezdil v korbě, vypadali jsme jako cirkus. Umí si teda hezky sednout, ale asi prostě musí pořád trénovat. Ze spaní si teda spíš sedne, ale to ho taky musím položit.