Mrakoplas já jsem krkavčí matka, takhle velké děti bych nechala CHVILKU brečet![]()
Vše o těhotenství a dětech
Budeme muset tomu miminku ubohýmu konečně vymyslet nějaký jméno...Dneska jsem říkala dceři, že o víkendu možná bude k obědu svíčková od babičky, a ona že mňam, hurá, a maminko, nemohlo by se to miminko jmenovat Svíčková? Když ji máme všichni tak moc rádi... Svíčková (Příjmení), to by bylo super, viď maminko!!! ![]()
MohučankaNo pro holčičku by to bylo vskutku pěkné jméno :o)
Mrakoplas já jsem krkavčí matka, takhle velké děti bych nechala CHVILKU brečet
Hele, nenechala. Nebo aspoň u nás není v lidských možnostech odejít z pokoje, dokud nespí oba. Naštěstí usínají rychle. Nebo bys je tam zvenčí zamknula, ať se tam umlátí o zdi?
Svíčková mi připomněla nedávný rozhovor s Ríšou.
On: Já mám rád řízky.
Já: Jo? A proč jsi je teda u babičky nejedl a musela ti ohřívat guláš?
On: Ty jsem nechtěl. Slyšel jsem babičku, jak říkala, že jsou z panenky!
![]()
Pinot Noir tak když usínají rychle, tak to není potřeba. Když by dělali všechno proto, aby neusnuli, tak bych tam být nechtěla. Mám nějaké hranice. Párkrát jsem už od kluků odešla, chvilku brečeli, pak jsem se vrátila, že zůstanu, pokud budou ležet.
Len ako ti rozumiem. Toto som mala presne so staršou, cele dni som v podstate len uspavala, aby spala 40 minút. Skúšala som všetko možné aj nemožné, nefungovalo nič. Okolo toho roka prešla len na jeden spánok a okolo dvoch rokov prestala cez deň spat úplne. Takže radu nemám, maximálne ti môžem dat nádej, že to bude lepsie. Teraz už veľmi dlho spáva sama v izbe a prespi celú noc. A dokonca ju ani uspavat nemusím.
A mladšia je z toho istého gangu. Zobudila sa po 40 minútach ale stále je unavená, tak sa ju snažím teraz už hodinu uspať znova. Ale teraz to už beriem s kľudom, už viem, že je to len obdobie ![]()
Evaeva já to taky takhle dělám.
Evaeva aha, já nějak přehlídla, že dělají bordel místo spaní! ![]()
Evaeva čo mi to pomôže odísť keď sa musím aj tak vrátiť
. Oni by aj spali, ale starší sa proste nevie dať do kľudu, bud sa musí hýbať alebo rozmýšľat a rozprávať. A ja na to už večer nemám kapacity (tam je aj ten problém). A jak sú spolu, tak ich to k vymýšľaniu tiahne, keby bol každý zvlášť, tak zaspia asi oveľa rýchlejšie. Ale no je to len obdobie :)
idem sem asi s blbou otazkou ohladom autosedaciek. budeme potrebovat onedlho vymenu na 15-36 kategoriu. problem je ze syn si vie rozopnut klasicky 3 bodovy pas v aute s ktorym sa tato kategoria pouziva. 5 bodove do tejto kategorie vobec existuju? nenasla som nic. v tom pripade by som potrebovala nejako ochranit/zakryt miesto kde sa pas zapina aby s tym za jazdy nesaskoval. mate prosim tipy?
Pinot Noir včera zrovna bordel nerobil, ležal ale nemohol zaspať ( pritom unavený by mal byť), ale po hodine ma to už fakt prestalo baviť.
Pinot Noir tak to jsem ráda, že jsem krkavčí jen trochu![]()
eless koukni na kategorii 9-36, ty maji petibodovy pas do 25 kil. Treba joie bold. Tu zvazuju jako pokracovaci sedacku do budoucna pro nas, ted mame 0-18 protismernou.
Mrakoplas tohle je blbý. Můžeš si tam třeba aspoň číst? To je takové, že nevíš, co říct, no. Když nedělá bordel, akorát nemůže usnout.
Evaeva ale hej, keď mladší spí, tak pri staršom môžem vytiahnuť kindle alebo parfumaniu :)) ale zas tiež mam iné veci na pláne, že. Potom chodím spávať o jednej, aby som mala nejaký voľný čas. Jako keď začnem chodiť do práce, asi nebudem mať ani minútu na seba, takže čo sa ja teraz vlastne sťažujem :)
eless ano, kategorie 9 - 36 kg má pětibodový pás. Takovou sedačku máme. Četla jsem, že jsou obecně užší a starším dětem pak můžou být těsné, ale myslím, že tvůj syn je taky drobnější, ne? Měla by mu vystačit, dokud bude potřeba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje