MP Meri na tom Gravitraxu mi prijdou ty kulicky dost male pro 3 leteho. Loni to dostaly netere (6 a 9) a na konci jsme se nemohly tech kulicek dopocitat a mely jsme strach, ze je sezral pes (nakonec se nasla v kapse netere).
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Záleží kolik máte dupla, ale naši kluci si s tím fakt hezký hraji
A ty hubelino kuličky mimino sežere? Zdá se mi to jako dobrý dárek pro pětiletou zkušenou stavitelku dupla...
A furt se mě lidi ptají, jestli už mám připravený kočárek s miminkem, ale ona nechce! Ona se chce starat o to oplavdový mimísko. (Pardon my French
)
Karja dupla máme tři... krabice, abych byla slušná ![]()
K vánocům už mám velký drahý dárek ve skříni, tak to nechám uležet do narozenin, to je coby dup
Uherčice, penzion Na Kolářce. Na cyklisty se zaměřují, je to na kraji NP Podyjí a kousek k tomu východnímu okraji jižních Čech. Taková opomenutá perla za mě. Jezdívala jsem tam pracovně a jsem pořád okouzlená.
Mohučanka No jsou větší, ale jako volné bych to neměla ani náhodou. Ale tak může mít dcera jednu a tu si bude hlídat. Oni budou docela daleko od sebe, to už zvládne to mít někde ukryté.
Mohučanka já mám pocit, že to Hubelino je snad od roka, tj. nemělo by jít vdechnout. Ale to si určitě ověř! Já jsem synovi nechala na hraní ty dílky, staví z toho i potrubí a tak. A kuličky mu dávala jen vysloveně na pouštění. Pokud tvoje dcera ráda staví, mohlo by se jí to líbit, v pěti už to asi dokáže postavit i sama. Syn ve 4 chápe, že se to musí stavět do výšky, ale úplně sám to ještě nedokáže. A až bude opravdový mimísek
sedět, může kuličky pouštět taky.
MP Meri já ti nevím ten gravitrax, malá ségra (12) ho má. Kromě toho, že ty šedé "koleje" jsou plastové a třeba moji kluci by je určitě zlomili, si neumím představit, že to syn dokáže postavit sám. Staví se to podle návodu, je to celkem složité. Hubelino má i variantu na klasické lego a je myslím bílé, to by tě po designové stránce mohlo uspokojit lépe. Co mi na Hubelinu vadí, že se nedají dokupovat nějaké vychytávky, narozdíl od toho gravitraxu, vždycky je potřeba koupit další sadu.
Díky za tip. ![]()
dzizisketa u nas je to ve skolach tak, ze asistenta platis, ale seberes si tim penize co bys pouzila treba na odmeny nebo jiny veci. Tak mozna je to na Slovensku podobny a reditelka nechce nastvat ucitelky?
Dočítám zpětne, ale tak to není, škola dostává na asistenta peníze. A praxe bývá i taková, ze ředitel "dostane" peníze na asistenta třeba v osmé platové třídě a zařadí ho do nižší a ten rozdíl si použije třeba na ty odměny, což je za mě teda
.
dzizisketa ten penzión je skvelý! dúfam, že si naň spomeniem o pár rokov ak budeme chcieť ísť niekam na cyklistiku s mužom a deťmi. Gatita Evaeva Ďakujem za odporúčania, nakoniec sestra rozhodla, že zaplatíme našim ubytovanie na zámku Wichterle aj s nejakými procedúrami, myslím, že by sa im to mohlo páčiť a majú to len cca 1,5 hodiny z domu.
Mohučanka tie guličky sú celkom veľké, ale duté. Podľa mňa malé dieťa sa ich určite v niektorej fáze pokúsi "zožrať"
. Ale inak syna hubellino moc nebaví, asi je naň ešte malý a nevie si sám dráhu postaviť, tak sme kocky pripojili k legu, to ho baví veľmi.
MP Meri gravitrax dostal syn k 9. narozeninám. Pro tříleťáka mi to přijde moc brzy. Už je tam třeba i docela jemná motorika, ty cesty se víceméně jen pokládají. Předtím jsme měli hubelino a to by mi přišlo mnohem lepší pro tento věk. U nás jelo ještě v sedmi. Chápu, že to není super na koukání , ale to neni ano duplo a dětem je to fuk. Jinak jsem videla několik jiných plastových kuličkodráh a ty staly za houby všechny
Já jsem proti tomu Hubelinu nějak zaujata, ani nevím proč. Ale jo, díky za všechny argumenty.
Jen pro pobavení - synovi se strašně líbila tato, ale ta cena je úlet samozřejmě. Ale vlastně mě to přivedlo na myšlenku nějakou dráhu koupit ... a teď mám prave ten problem, ze mi přijdou všechny ošklivé ![]()
MP Meri takovou jsem viděla na Lidlu eshopu, stála zlomek. Taky se mi líbila, ale na živo jsem jí neviděla, tak nevím, jak se z ní staví, jestli nepadá a tak
MP Meri a co Něco jako tohle? Osobně to neznám, ale ukazoval to teď někdo na ig a vypadalo to dobře. Dráha dřevěná a ty podstavce něco jako duplo z plastu...
Jinak teda ty boty jsou peklo. Mám za sebou vrácení 9 párů bot - ač má dcera podle měření chodidlo 12 cm, boty se stélkou 12,5 cm ji jsou obří a zakopává v nich, netrefila jsem ani jedny z objednaných. Nakonec jsem na swapu za lahev vína sehnala kotníčkové Ricosty, v kterých chodí pěkně. Capáčky ji jsou také tak tak ale o číslo větší ji padají z nohy ![]()
dynda máš ještě ty sandálky? Možná bychom ze jich nakonec ujali ![]()
![]()
DrowRanger ja mam moc rada Trebonsko. Kdyby nevyslo pocasi, muzou si dat nejakou proceduru v laznich nebo chodit po pamatkach. A teren nenarocny, rybniky a borove lesy krasne.
Edit - koukam, ze uz jste vybrali :)
Já jsem proti tomu Hubelinu nějak zaujata, ani nevím proč. Ale jo, díky za všechny argumenty.
Za to může ten název. To je tak protivný slovo, že mi to do baráku taky nesmí.
MPLee já se trochu divila hned, protože 12 cm ma naše o 7 měsíců starší dite, do capacku velikosti 20 (což myslím odpovídá 12 cm?) dorůstá teprve teď
No...máme prosinec, samostatná chůze se asi nerysuje, ale neumim si představit, ze ji držím v kočáru do jara, má 11,5 kilo, už ty kroky, aspoň par, celkem toužebně vyhlizim
Potrefenáhusa v nepromokavèm jí můžeš na chvíli vyndat. Není to nic moc, hlavně pro tebe, ale jde to. My tak vždycky zakončovali procházku, půlhodinou na hřišti. Mladší loni akorát lezl. Ale je fakt, že první dítě jsem taky vyndala až na jaře![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje