Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 12:57

MP Meri možná jsem to byla jáStarší křik opravdu nesnášel a ani nebylo potřeba na něj křičet. Když někdo křikl venku na hřišti, tak se rozbrečel

jednou ho takhle rozbrečela švagrová. Teď, co jsou dva, na ně křičíme víc, když řádí, tak nás jinak ani nepostřehnou. Ale hysterické scény mi pořád nejsou vlastní, ve vypjatých chvílích spíš brečím.

Offline brrr
12211 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 12:57

Jos Ha, u nás je to stejné, sicilská domácnost už tolik generací, že jsou i sousedé zvyklí.

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:55

Tak já uklidním všechny matky hysterických dětí - naše dítě v rámci svého vztekacího záchvatu na ulici, kdy nechtělo odejít z parku, pokopalo příslušníka Městské Policie, když se k ní přiblížil a zeptal se, jestli jí může nějak pomoct, kdyžtak pláče. Pravda, dcerunka na chvíli řvát zapomněla, ale pak začla na novo a k tomu kopat kolem sebe. Pěkných pár do holení a kolenou jich schytnul .. Pak teda diplomaticky opustil prostor   

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 15:40
Offline Tabea
7747 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 16:10

Resch napadení veřejného činitele

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 16:25

Resch toto fakt vyhravas

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 16:29

Resch 

Drsná žena je to. Já teda někdy synovi vysvětluju, protože už nevím, jak jinak, že kdybych udělala to, co on, tak půjdu do vězení (když třeba bije sestřičku). Doufám, že mu to pomůže si uvědomit, co je a co není správné.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 17:17

A ešte trochu po otravujem s vianočnými darčekmi. Pre Alicu ešte okrem jednej knižky nemáme nič, to co sme mali vymyslené pred mesiacom, sa mi teraz už veľmi nepozdáva a vlastne sa neviem rozhodnúť, čo jej kúpiť. 

Ona sa teraz do zblbnutia hráva na role (roly?). Vôbec neviem ako to mam vlastne nazvať, proste sa hráva s legovymi pandrlakmi na škôlku, rodinu, nemocnicu a tak. S ničím iným sa vôbec nehráva, len z lega stavia domčeky a rozkazu je deťom, že majú ísť spať a tak.

Ma aj veľký domček pre bábiky, ale s tým sa nehráva až tak často a ma aj par barbin, čo jej darovala suseda, ale tie tiež až tak nevyužíva pri tej jej hre.

Nemáte niekto tip na niečo v tomto smere? Zatiaľ ma nič tak výrazne nezaujalo, tak patram kade tade, že čo jej vlastne kúpiť a tu padnú vždy také dobré tipy

Offline Karja
43951 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 17:46

betsey A ten velkej Duplo domek asi má, vid? (Teda předpokládám, že si hraje s duplem, ale třeba si hraje už s legem:-D).  Tak to mě nic kromě dalšího vybavení do těch jejich domku nenapadá. Já pro holky mám, kočárek hlubokej, dvě mimina větší, aby se daly i převlékat, pak ty obleky co si praly (hůlka, šaty a křídla), šperkovnice, a domeček pro panenky. Hodně si hrajou třeba s nářadím -vrtacka, kladivo atp. V železářství se na to dá koupit i nejmenší kufřík normálně pro kutily, je to pak hrozně autentické;-). Kuchyňku asi taky má, viď? 

Offline Karja
43951 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 17:49

Resch My jsme asi taky případ pro dětského psychologa už. Dnes jsme vyrazily bobovat a musím říct, že holky tak 80procent toho času buď brečely nebo různe kvilely, žádná zimní idylka a hrátky se sněhem. A velkamala dnes dvakrat zbořila několika kopy sněhuláka co jim postavil děda, protože blbě kouká (sněhulák). Děda se navíc tak snažil a podruhé mu změnil mimiku, hele nezabralo to. Myslím, že už se na ně vyprdne.  

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 17:55

Karja u nas dneska bobovani dopadlo tak, ze Tonda stal na kopci a trpelive cekal, nez si sjedu kopec:D pri prvnim sjezdu sem ho totiz vyklopila a pak uz odmital...

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:00

betsey lékařský kufřík? Případně nějaké jiné panáčky s nějakými doplňky? Playmobil?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:11

Karja áno, ten domček ma, to je ta najvyuzivanejsia hračka u nej, už rok. Kuchynku ma tiež.

No ona ma baby Anabel (dokonca dve), ale to ju akosi vôbec nebaví. Ma k nim aj ten veľký hlboký kocar, čo som si myslela, ako budeme chodiť kočíkovat spolu, ale to ju bavilo asi tak raz.

Ale keď spomínaš tie boby, tie veru nemá a zišli by sa 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:13

MaeGandal lekarsky kufrík, ten mam v zálohe ak nič lepšie nevymyslim. Playmobil neviem co je, idem pogooglit 

Offline Karja
43951 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:18

711990 Tak to zní vlastně jako fajn odpoledne;-). Tohleto řvaní a mrcaseni se, kdy jim není nic dobrý, je vyčerpávající. 

Offline Karja
43951 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:19

betsey A kup ji i tu lopatu. To byste mohly využívat lépe, dáš ji pod kočárek, najedete nějakej minikopec a ona si jezdí a ty drncas kočár;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:25

Karja boby se pod kočár vejdou, vyzkoušeno za vás betsey 

Ještě mě napadli ty Sylvanian zajíčci či co to je. Nebo my měli takový kufřík, z jedné strany bydleli štěňátka, z druhé koťátka, měly tam postele a tak. Bylo to tak 20x20x10cm velký, tak jestli nedělají něco takového i dneska. (Určitě jo, ale já nemám přehled)

Offline Malenge
4788 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:27

Resch mladistva delikventka  to je fakt výborná historka, jsi hodna, ze ses o ni s námi podelila. A zajímalo by mě, zda se pan policista pochlubil doma

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:29

711990 starší bobuje až letos, když nepočítám tu zimu, kdy mu byl rok:) Ale mladšího to baví, ale taky se včera jednou vyklopil a pak už nechtěl. Oni se v tom sněhu rádi tak jako rochní, dneska jsem měli venku i bagry na písek. Nicméně dneska od rána hučel, že chce sáňkovat, a když došlo na věc a měli jsme se oblíkat, začal, že nechce ven. Zřejmě si budu muset zvyknout, že vyrážíme s řevem.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:34

Karja no u nás na sídlisku o kopce nie je núdza :) dnes sa chuda smykala po zadku, lebo zatiaľ ma iba sane a tie som odmietla trepať spolu s kocarom.

Musim ísť objednať aj boby aj lopatu