MaeGandal ten playmobil vyzerá super, ale to asi neprejde cez muža. Ďalšia stavebnica s miliónom variácií a doplnkov, to už nerozdycha ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A ešte trochu po otravujem s vianočnými darčekmi. Pre Alicu ešte okrem jednej knižky nemáme nič, to co sme mali vymyslené pred mesiacom, sa mi teraz už veľmi nepozdáva a vlastne sa neviem rozhodnúť, čo jej kúpiť.
Ona sa teraz do zblbnutia hráva na role (roly?). Vôbec neviem ako to mam vlastne nazvať, proste sa hráva s legovymi pandrlakmi na škôlku, rodinu, nemocnicu a tak. S ničím iným sa vôbec nehráva, len z lega stavia domčeky a rozkazu je deťom, že majú ísť spať a tak.
Ma aj veľký domček pre bábiky, ale s tým sa nehráva až tak často a ma aj par barbin, čo jej darovala suseda, ale tie tiež až tak nevyužíva pri tej jej hre.
Nemáte niekto tip na niečo v tomto smere? Zatiaľ ma nič tak výrazne nezaujalo, tak patram kade tade, že čo jej vlastne kúpiť a tu padnú vždy také dobré tipy
Maňásky?
betsey detske babkove divadielko? Alebo nejake kostymy
betsey To není potřeba mít všechno
ale pokud ji teď baví hraní si na něco, tak ten playmobil mi přijde super. Jako příští rok už ji bude bavit něco jiného a takže tak
betsey A co něco k tomu duplu? Třeba ty panáčci z řady Education by ji mohly zaujmout. Ale je to teda dost drahé. Jinak pokud lékařský kufřík, tak doporučuju koupit opravdový stwtoskop za pár korun. A dělají se i rentgenové snímky pro děti Nebo nějaké kostýmy, něco do kucnyňk? Kávovar, zmrzlinový stánek, nebo obchod a miniatury jídla? Lego kdysi dělalo řadu Scala, na to je asi malá a jde sehnat jen na bazaru, ale tu jsem milovala. S barbinama ani panenkama jsem si jinak nikdy nehrála, jen s tímto...
mnum len tam sa obávam aby k tomu stále nevyzadovala moju aktívnu účasť, to je teraz celkom problematické
MPLee ty jo, ti pandrlackovia Education, to je paráda, aj do kuchynky by som jej niečo, to mi fakt nenapadlo, dáky ten kávovar.
Diky moc všetkým za tipy, ja som vedela, že tu budú tie tipy skvelé
Teraz si už len vybrať
MPLee jo, skutečný stetoskop, stejně jako zubařské zrcátko, máme, obojí původně v rámci tréninku a odstranění strachu z lékařů, ale jsou pořád v akci. Oblíbené "hračky". ![]()
Máte někdo zkušenost s Lepin - fake legem? Narazila jsem na na nějaké recenze že je to kvalitativně srovnatelné. Chci to jako dárek pro dospělého, tak mám z toho trochu strach, aby to nebyly vyhozené peníze.
betsey příšerka si hraje podobně a kromě výše uvedených tipů dostane ještě šaty jak má Elsa, to čekám že bude top dárek.
betsey no s tym divadlom by asi vyzadovala, minimalne aby si bola divak :)
Pinot Noir
u nas fonendoskop, obvazy a naplaste a vyrazeny detsky teplomer jedou taky furt
betsey co nosička na panenku?
betsey Hlavně ne divadlo!
Je to super, já ho jako malá měla a milovala a taky jsem ho nadšeně koupila dětem (které naštěstí moc nebaví), ale vyžaduje aktivní diváckou účast!
Playmobil bude super, možná Igráčci? A nebo moje oblíbené Sylvanian family, baví u nás každou holčičku a můžeš dokupovat příštích deset let.
Dneska jsem si dala rtěnku a Rosťu to úplně fascinovalo, několikrát mi tak radostně řekl "ty máš červenou pusinku, maminko" ![]()
Garfie zrovna tuhle mě syn okřikl, když jsem chtěla během jeho představení vyřídit příchozí hovor
jenže to vůbec nebylo žádné představení. Sice nachystal pódium a řekl něco jako Vítejte v divadle, ale pak jen pobíhal po posteli a pořád zhasínal a rozsvěcel![]()
Garfie hm, nechápem ako to, že som doteraz netušila o playmobil a sylvanian.
A vôbec, načo som sa tu vôbec pýtala? Teraz si vôbec neviem vybrať a chcem všetko ![]()
betsey Ten Playmobil jsem taky neznala a bylo to tak lepší!
betsey
Běžné riziko Parfumanie!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje