MPLee syn si cucal palec až do sedmi let. Je t boj, dudlik se dá zahodit, paleček je furt k dispozici.. tak do tří ho cumlal fakt intenzivně, pak vźdycky jen při usínání. Měli jsme strach, co zuby, ale má je ukázkově rovný. Takže žádný následky.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jj, tohle jsem našla taky. Ale přijde mi fakt podezřelý, že o tom nikde nemají žádné další informace.
MPLee neporadím jak odnaučit, ale moje dcera si taky cucala palec, pořád, odnaučit jsem nedokázala.ja ji palec vyndavala a snažila se jí nějak upoutat,zabavit, dát hračku a tak. dneska má 31, dvě děti, a zuby v pořádku.Tchyne mi vyprávěla o dítěti v rodině, dávali palec do pepře
vsechno marný.
žluťásek to jo. Já o tom určitě někde četla, pamatuju si, že tam psali, že to jsou jen dvě místnosti.
Akras Vlm tak aspoň malá útěcha, že to může být bez následků. Já právě vím, že se to odnaučije špatně, proto si říkám, jestli s tim nezačít teď dokud je ještě fakt maličká. Ale moc nevím jak na to. Vyndavám jí ho, měním za hračky a křupky, snažím se jí zabavit... Ale třeba k večeru jak už začne být trochu unavená je to marné, v kočáru si ho taky cucá pořád ![]()
Anema Mě to tak taky přišlo, že na půl dne dobrý. My, když to zkoordinujeme se spaním, stejně víc jak dvě hodiny na samotnou výstavu nemáme.
MPLee kontroluj, jestli se ji neotvira skus a jinak upozornuj a vysvetluj, no, ono s tim moc nenadelas, ale pravidelne bych se koukala, jak jsou na tom zuby
MPLee jj v kočáru, mám i fotky
,
711990 já právě vím, co to dělá, sleduju Dentist for small
Ona ty zuby zatím nemá ani pořádně narostlé, tak jsem doufala, že mi poradíte nějaký zázrak jak jí to odnaučit dřív, než bude pozdě ![]()
nonemy děkuju
crazydaisy DrowRanger s oneskorením (dočítavam)....
Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Dneska sem opravdu zaperlila. Na nákupu se syn rozhodl, ze ideální zábava je prskat všude okolo sebe. Vzhledem k tomu, ze jsme byli zrovna u regálu s pecivem, tak jsem mu okamžitě důrazně řekla, at toho nechá. Asi tušíte, že nenechal, takže podruhy, ještě důrazněji, pak potřetí ... no a když ihned v následující vteřině pekne s gustem zaprskal, tak jsem se neudržela a pleskla ho po tvaricce. Jako fakt jemně, ale stejně... Asi nemusim dodávat, ze bych v zápětí nejradši nafackovala sobě, ale ruka byla rychlejší, než hlava
A nebo byla nejrychlejší představivost, která mi okamžitě vykreslila, jak prská covid na ty rohlíky. ACH JO. Tak to jen kdyby se někdo dneska cejtil jako nejhorší máma, tak ze už nemusí ![]()
slniecko děkuju
Ježíš! Já dneska Rosťu taky liskla! Po obědě jsme si šli lehnout a já byla nějaká moc unavená a usínala jsem dřív než on. A už jsem asi lehce dřímala a on mi asi chtěl dát pusu nebo se mi nějak dotkl tváře a já se hrozně lekla a ohnala se a chudák to schytal na tvář. Byl v šoku a já teda taky. Takže nezoufej, pokud si na titulu nejhorší matky zvláště nezakládáš, můžeš se o něj podělit se mnou.
Jo, a jinak prskání je teď nejlepší zábava i u nás. Nebo nejlepší uražená reakce.
MP Meri dzizisketa
ja mam posledni mesic celej takovejhle, az premejslim, ze bych mela dochazet na nejakou terapii zvladani vzteku
711990 já jsem jednou jedinkrát lehce bouchla staršího asi před měsícem. Dostal na klouzačce nějaký záchvat vzteku a začal kopat kolem sebe, bohužel tam zrovna byla mladšího hlava. Normálně mi to potom vyčítal!, i když jsem se mu omluvila. A já si myslela, že si v tom amoku ani nevšiml. Musela jsem se omluvit ještě jednou, mluvili jsme o tom snad deset minut. Ale zpětně to hodnotím jako výchovně přínosný okamžik. Já mám teda ve vzteku spíš sklon brečet, což taky není nic moc.
MPLee S kamarádky dcerou si o tom v deseti letech musel promluvit až ortodontista a na základě toho rozhovoru se kousla a naučila se usinat bez toho. Zuby má nakonec dobrý. Takže další útěcha, ale co proti tomu, to neporadím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY