Evaeva ja vám v tej Prahe tak závidím tie výstavy a atrakcie, ja by som s deťmi chodila od rána do večera. Tu je úplne prd ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jinak ona jak má těch 11,5 kilo, tak já už se na to těším, ze aspoň malinko, na chvíli...

Gatita to by ale z epid. hlediska nebylo optimalni ![]()
Karja tak sup-sup, naloz holky do auta a prijedte, konci to 29.12.
Potrefenáhusa je to fakt krasne. Z chuze si nic nedelej, moje starsi taky zacala az po 16. mesici, a to jsem s ni intenzivne cvicila Vojtovku od 4 mesicu... A kdyz je ted tak srovnam, urcite bylo lepsi, ze zacala chodit az jako vetsi dite, byla mnohem opatrnejsi a ne takovy maly chodici bezmozek, ktery si vubec neuvedomuje kam kraci a ze si muze ublizit... Kdyz si nejses jista, co s ni zajit nekam na fyzioterapii, at se podivaji, pripadne daji nejaky tip, jak s tim pohnout. I kdyz sama jsi psala, ze je to asi jeji opatrnosti, ze. Nepusti se, ani kdyz neco drzi v rucicce, ze si mysli, ze se drzi a neboji se tolik?
Evaeva tak to o darku jsem jako necetla... Ale fakt jsme se s nikym nedruzili, jen se obcas s nekym mijeli pri presouvani na jine stanoviste... Navic jsme byly orouskovane, ja i starsi dcera (akorat ta tu fotku si ji na chvilicku sundala). To by mne fakt mrzelo chytnout to zrovna ted. Ale zas nechci strachu z covidu podrizovat vsechen nas program, tak uz to beru tak trochu fatalisticky , kdyz to mame chytnout, tak to chytneme. Kdyz kvuli tomu nebudeme moct mezi svatky na Slovensko, pojedeme holt v lednu
edit: vidim, ze nez jsem to nadatlovala, Potrefenáhusa uz stihla odpovedet na stejny dotaz
mnum No my si právě dali něco v té kavárně. Ale chytnout jsme to mohli i jinde, samozřejmě. Taky si myslím, že úplně se vyhýbat všemu není řešení.
Potrefenáhusa jo to zní dobře, je fakt asi akorát hodně opatrná.
Evaeva jo, tak to my ne, dala jsem jim svacinu venku predtim a pak zase az ven, uvnitr jsme si opravdu jen hraly. Na recenzi te vystavy Decka se tesim, dcerka to sice nezna, jak nemame televizi, ale kazdy program na dlouhou zimu je fajn ![]()
mnum ona se pouští a sama stojí (už dlouho, tak od konce října, takže mám furt pocit, ze ty kroky už jsou na spadnutí), když je zabrana do hry a zapomene se leknout, tak stojí už i docela dlouho, ale asi ji ještě nenapadlo popojit.
minuly tyden jsme byly (s předstihem) na 18m prohlidce, doktorka se ptala, jestli někam doleze po čtyřech a tam si stoupne (ano) a jestli jde s nama, když se drží (ano) a to považovala za dostačující
mnum akorát při naší nemocnosti je tam dostaneme tak na jaře
Dneska jsme byli s kašlem u doktora, do Vánoc se kluci do školky nepodívají. To podle mě vůbec nevadí, že dcera déčko nezná.
mnum Tak to je škoda, já myslela, že je to nějaké stálejší. Holky na nějaké delší cesty ještě nejsou úplně pohodové, ale lepší se to každým dnem.
Karja ta výstava je putovní, už byla asi na dvou nebo třech místech, tak třeba bude příští zastávka někde víc u vás. Nebo už budete schopní tam zajet.
Evaeva Ooo, tak doufám, ze jsme nějaké blízké místo nepromeskaly!
Karja já mám pocit, ze byla loni na melniku asi, to jsme promeskali my
Muslik kočička spokojená, je moc krásná![]()
Evaeva prosímtě, tys k tomu Déčkosvětu našla něco víc? Já jsem jen zaznamenala že má nějaká výstava být do konce prosince, ale nedaří se mi k tomu najít žádné další informace ani na webu ČT ani jinde.
My bychom potřebovali být aspoň dva týdny zdraví, chystáme se na tolik akcí, že to nemůžeme do konce roku stihnout.
žluťásek do konce prosince? Já právě hledala, kdy končí a nenašla. Je to v galerii české televize a o státních svátcích je zavřeno. Nic dalšího jsem taky nenašla, akorát článek na blogu Rodina cestuje.
Evaeva chmmm, tak nevim. Našla jsem jen tohle https://www.informuji.cz/akce/praha/249266-deckosvet/
crazydaisy DrowRanger nestíhám docitat a tady všude je tolik krásných novinek. Moc vám gratuluji ![]()
![]()
![]()
Muslik překrásná ![]()
Prosím máte někdo zkušenost s miminem co si cucá palec? Malá měla po narození dudlík, schválně jsem kupovala tenký ortodontický. Ten ale tak ve 3 měsících vyplivla a místo toho si cucá palec. Ale už ne jen při usínání, ale hodně i přes den, při hraní, při prohlížení knížek... Už jsme byli i u zubaře a ten nám radí ji to co nejdřív odnaučit. Což bych fakt ráda. Ale moc mě nenapadá jak. Rukavice si sundá, ty jí teď dávám aspoň na spaní přes den v kočárku - tam jí vydrží na ruce, sle doma to nepřipadá v úvahu
l
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY