Jos jojo, džusu by vypili:) Já jim ho aspoň hodně ředím, ale oni už jsou starší.
Vše o těhotenství a dětech
Jos tá voda s citrónom je dobrý nápad, to nás vlastne zachraňuje doteraz.
Muslik na takovou hezkou holčičku bych se taky vydržela koukat hodiny. Jen tak dál. ![]()
Jos Starší po ukončení kojení v 11 měsících už nikdy nepil mléko, kravské, ani UM. Ty doporučované mléčné dávky nikdy neměl, protože malý jogurt nebo Lipánek jedl tři dny, Lučinu na chleba v nepatrném množství. Doteď mléčným výrobkům moc nedá a mléko nepije.
Muslik oo krásne bábätko, mi to príde už strašne dávno čo boli chalani takí mali ![]()
Pinot Noir aha, achjaj, tyhle ji zatím chutnaj nejvíc, z pohankový krupice, koupila jsem kvůli tomu vaflovač
Pinot Noir Trochu me uklidnujes. Prisel mi v 15m proste jeste maly na to, aby snedl nekdy jen maly jogurt. Ale ja pry nejedla skoro vubec, takze vlastne jeste dobry.
Diky vsem za postrehy
Jos násilím to do něj stejně nenacpeš, no.
Jos já bych mu to asi zkoušela porad nabízet, ale víc toho asi udělat nejde. V ruznejch tvarech, jogurty, sýry nebo v jídle. U nás na to pití funguje, když může sama, u jídla z hrnku a na zemi pohozeny pití, ale ona docela pije sama od sebe, i si ukáže, když nemá.
Mate skvely bryndak, synuv nema tu kapsu uplne uzavrenou a trochu mi to schazi
bryndak jedine doporucuju, je to mushie a je fakt skvelej
Jos synové byli kojení jeden do 13 a druhy do 15 měsíců, z toho několik posledních týdnu jen 1x denně. Po odstavu ani jeden z nich nikdy nepozrel mléko, žádné, um, kravske, kefír, nikdy nic. Starší dokonce i poznal, když jsem mu kaši neudělala jen z vody a odmítal ji jist, postupným zkousenim jsem zjistila, ze do porce kaše mohu propašovat 1! odmerku um, to poznat nezvládl, pokud tam bylo i nějaké ovoce. Jinak teda oba jedli jogurty a to je vše, sýry žádné, max trochu luciny na chleba, když byl Dobry den. Tak 3x týdne jsme proto měli bramborovou kaši, tam jsem dala mléko, nekdy i smetanu a hodně másla, navíc se do ni dá nasekat zelenina a vůbec, co člověka napadne. Na tom oba vyrostli. Tak třeba te to uklidní.
Pridam tip na vylet; kdo jeste nebyl, doporucuji Imaginarium bratri Formanu, zrovna se odtud vracime. Prisli jsme hned na devatou a prvni hodinu tam byli temer sami, pak kolem 10:15 se to zacalo hodne zaplnovat. Na vsechno se da sahat, vyzkouset, je to tam fakt krasne. Byli jsme tam cca 2 hodiny a kdyby mala nepotrebovala spat, urcite bychom se zdrzeli i dele

mnum to vypada dobre. Takze zitra v 9.05 tam bude pulka Parfu
.
continuity To je zajímavý s tou Billou. U nás je ovoce a zelenina v Bille kolikrát fakt tragická a oni to stále mají v regale k prodeji. myslela jsem si, že to mají dlouho prostě na platze, ale asi to může jít už rovnou ze skladu nacnute. Jos A kolik mu je? Dcera odmítala hodně mléko, ta malinká, ale moc jsem to neřešila, dělala jsem hodně vývary třeba, abych tu kvalitu nahnala jinde. Ale už od pulroka pila mléko v podstate jen v noci;-(. No a vidíš to jakej má teď apetit.
mnum No to je pro moje holky jak dělaný!
mnum krásný!
a další chodici dite, mladší než to moje
vcera jsem si psala s kamarádkou, její holcicka drží rekord, zacala v roce a třičtvrtě, tak prej už sousedky projevovaly obavy, ze je postižená a ze to má určitě z nošení v satku
Potrefenáhusa naši obidvaja začali v 17 mesiacoch a začali by asi aj neskôr, keby som to nechala len na nich a nezačala ich k tomu trocha "nútiť". Ja len, že nie je husatko samé :)
mnum my jsme byli taky nadšení, doporučuju! (Akorát mám podezření, že zrovna odtud jsme si přivezli TEN suvenýr)
Syn má teď slíbenou výstavu Déčko svět v české televizi, podám report.
Potrefenáhusa nechceš s ní pro jistotu zajít na nějakou fyzio? Už jen abys věděla, že je vše v pořádku.
Evaeva jo, koukala jsem na termíny a úplně nejbližší je na konci ledna...to ji bude 19 m a teda doufám, ze už půjde po svých ....no, možná bych to tím mohla popohnat, když jsem se koukala na termíny takhle měsíc před 1.narozeninama, protože furt lezla po loktech, tak se 3 dny na to rozlezla po rukách
ona je teda symetrická a v tom motorickym vývoji pomala celou dobu.
ted asi predevcirem si zacala říkat, ze chce za ruce, jen se pridrzuje, nevěší se za ně, neprohyba zada ani nechodi po hranách nohou...jen je ještě vratká....ale myslím, ze už to snad fakt brzo bude
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my