A koukam, kolik novych miminek. Jsem moc rada a gratuluji
.
Je mi trochu lito, ze to tu nezvladam plnohodnotne sledovat, musela jsem si dat drobny digitalni detox, protoze jinak nic moc nestiham v realnem zivote. A jeste jsem z toho vystavena
.
A koukam, kolik novych miminek. Jsem moc rada a gratuluji
.
Je mi trochu lito, ze to tu nezvladam plnohodnotne sledovat, musela jsem si dat drobny digitalni detox, protoze jinak nic moc nestiham v realnem zivote. A jeste jsem z toho vystavena
.
Gatita Podle mě někdy není zbytí. Když už musíme na autobus a dítě se z nějakého důvodu seklo a už deset minut se nic nezměnilo, co mi zbude, než ho obléct proti jeho vůli. U nás to teda s věkem hodně odeznělo, teď je to doména mladšího.
U nás dneska ráno taky scéna, klasicky muž vytočí dceru nějakou blbostí (dneska se hádali, jestli má na tričku Lvího krále zamlada nebo jeho ženu, maminku Kiona, kterého dcera miluje), a už to jede spirálou hysterickeho řevu a odporu jednoho a marnou snahou o výchovu druhého, a nakonec do toho zacnu ječet i já, že už jsme dávno měli být na cestě do školky ![]()
Mohučanka no tohle taky nesnáším, ty debaty o nějaké naprosto nedůležité ptákovině
Mohučanka prepáč, ale ![]()
Pobavilo ma, ako sa dospelý chlap hada s patrocnou o levom kralovi a chce vyhrať
ale co sa čudujem, u nás je to tiež tak, môj muž tiež dokáže Alicu rozplakat behom chvíľky
A já si vždycky vzpomenu na jednoho spřáteleného dětského psychologa, který říká, že máma je náruč a otec je příprava na život v plné jeho surovosti.
Obávám se, že u nás je to naopak. ![]()
Pinot Noir No myslím, že ta "náruč" je trochu přehnaný výraz skoro v každé rodině.
Ale jestli je to naopak, tak buď ráda, to jsou fakt někdy situace na zabití, aspoň u nás.
Pinot Noir u nas taky:( A vadi mi to, chtela bych byt za hodnou maminku, ktera rika:"Ale no ták, vsak se nic nestalo, tatinek se zlobi, ale ty uz budes hodny, vid".
To jste me uklidnily s temi tatinky. Minuly tyden se muz se synem dohadoval, ze si musi tricko prevratit, protoze ho ma obracene. Podotykam, ze slo o tricko na spani. Pry se musi naucit poslouchat. Uplne zbytecne vyhrocenej konflikt.
Pinot Noir u nás jsem spíš já ta poučenější:) A nebo unavenější, protože těch diskuzí musím absolvovat víc, tak si vybírám ty důležité.
Dneska měly přijít děti do školky oblečené jako andělíčci. Všechny, ale opravdu všechny holčičky mají stříbrné nebo zlaté šaty, péřová křídla a natočené lokýnky. Přišerka má na sobě prostěradlo s dírou na hlavu a fixou namalovanými křídly. Na čele má pinetkama přichycenou filcovou hvězdu. A teď kdo je tady nejhorší matka ever???![]()
Gatita Tohle znám taky, i jsem na to téma párkrát měla s mužem vážný pohovor. :-)
Ale ta moje myšlenka je spíš o tom, že otcové ty děti vystavují nekomfortním situacím, mají větší nároky, nechají je stavět sněhuláky bez rukavic a takové věci. Nedokáží prostě úplně odhadnout, co je vhodné pro který věk, nebo je jim to jedno.
Sairon jen se nebičuj a buď rada, že sis vzpomnela. Já kolikrát přivedla děti bez kostýmu a všichni ostatní ho měli. Naštěstí to moje děti neřeší, kostýmy nosí doma. ![]()
Sairon promiň, ale ![]()
Minule jsem udělala těsto na cukroví a rekla muži, který měl ten den státní svátek v práci, že může s dětma péct, zatímco já půjdu po práci darovat krev. Na poznámku, že neví, co a jak, jsem řekla, že děti vědí, co a jak. Myslela jsem tím, že umí rozvalet těsto, ví, kde jsou formičky. Když jsem přišla domu, muž si stěžoval, že děti vůbec nic nevěděly (na kolik rozehřát troubu a jak dlouho péct)
.
Dětem je 7 a 4.
betsey no on se s ní dokáže pohádat i o kostičku dupla, ne, nemůže si vzít jinou...
přitom 98% času si s ní fakt hezky hraje, má na to mnohem víc trpělivosti než já. Ale dneska (navíc ráno, rána jsou obecně napjatá) dokonce googlil Lvího krále, aby dokázal, že to je on a ne "Kionova maminka". Tak jednak důkaz nevygooglil a jednak se tím dostal do časové tísně, a pak už to jelo...![]()
Garfie tu poučku si teda musím zapamatovat...
Dneska měly přijít děti do školky oblečené jako andělíčci. Všechny, ale opravdu všechny holčičky mají stříbrné nebo zlaté šaty, péřová křídla a natočené lokýnky. Přišerka má na sobě prostěradlo s dírou na hlavu a fixou namalovanými křídly. Na čele má pinetkama přichycenou filcovou hvězdu. A teď kdo je tady nejhorší matka ever???
Jsi můj vzor, tyhle akce, vyžadujíci zapojení rodičů, budou u nás jistě dopadat stejně.
Sairon
Hlavně ji vyfoť!!! Nejlíp i s ostatními v partě! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.