Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:13

A koukam, kolik novych miminek. Jsem moc rada a gratuluji

Je mi trochu lito, ze to tu nezvladam plnohodnotne sledovat, musela jsem si dat drobny digitalni detox, protoze jinak nic moc nestiham v realnem zivote. A jeste jsem z toho vystavena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:17

Gatita Podle mě někdy není zbytí. Když už musíme na autobus a dítě se z nějakého důvodu seklo a už deset minut se nic nezměnilo, co mi zbude, než ho obléct proti jeho vůli. U nás to teda s věkem hodně odeznělo, teď je to doména mladšího.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:28

U nás dneska ráno taky scéna, klasicky muž vytočí dceru nějakou blbostí (dneska se hádali, jestli má na tričku Lvího krále zamlada nebo jeho ženu, maminku Kiona, kterého dcera miluje), a už to jede spirálou hysterickeho řevu a odporu jednoho a marnou snahou o výchovu druhého, a nakonec do toho zacnu ječet i já, že už jsme dávno měli být na cestě do školky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:30

Mohučanka no tohle taky nesnáším, ty debaty o nějaké naprosto nedůležité ptákovině

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:33

Mohučanka prepáč, ale

Pobavilo ma, ako sa dospelý chlap hada s patrocnou o levom kralovi a chce vyhrať ale co sa čudujem, u nás je to tiež tak, môj muž tiež dokáže Alicu rozplakat behom chvíľky 

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:36

Mohučanka betsey  To je vtipný, i to, jak je to všude podobný. A já si vždycky vzpomenu na jednoho spřáteleného dětského psychologa, který říká, že máma je náruč a otec je příprava na život v plné jeho surovosti.  Docela mi tato teorie pomáhá muže nepřizabít. 

Online Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:37
Reakce na Garfie:

A já si vždycky vzpomenu na jednoho spřáteleného dětského psychologa, který říká, že máma je náruč a otec je příprava na život v plné jeho surovosti.

​Obávám se, že u nás je to naopak.

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:47

Pinot Noir No myslím, že ta "náruč" je trochu přehnaný výraz skoro v každé rodině.  

Ale jestli je to naopak, tak buď ráda, to jsou fakt někdy situace na zabití, aspoň u nás. 

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:49

Pinot Noir u nas taky:( A vadi mi to, chtela bych byt za hodnou maminku, ktera rika:"Ale no ták, vsak se nic nestalo, tatinek se zlobi, ale ty uz budes hodny, vid". 

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:49

To jste me uklidnily s temi tatinky. Minuly tyden se muz se synem dohadoval, ze si musi tricko prevratit, protoze ho ma obracene. Podotykam, ze slo o tricko na spani. Pry se musi naucit poslouchat. Uplne zbytecne vyhrocenej konflikt. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:55

Pinot Noir u nás jsem spíš já ta poučenější:) A nebo unavenější, protože těch diskuzí musím absolvovat víc, tak si vybírám ty důležité.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:00

Dneska měly přijít děti do školky oblečené jako andělíčci. Všechny, ale opravdu všechny holčičky mají stříbrné nebo zlaté šaty, péřová křídla a natočené lokýnky. Přišerka má na sobě prostěradlo s dírou na hlavu a fixou namalovanými křídly. Na čele má pinetkama přichycenou filcovou hvězdu. A teď kdo je tady nejhorší matka ever???

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:00

Gatita Tohle znám taky, i jsem na to téma párkrát měla s mužem vážný pohovor. :-)

Ale ta moje myšlenka je spíš o tom, že otcové ty děti vystavují nekomfortním situacím, mají větší nároky, nechají je stavět sněhuláky bez rukavic a takové věci. Nedokáží prostě úplně odhadnout, co je vhodné pro který věk, nebo je jim to jedno. 

Online Tabea
8306 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:02

Sairon jen se nebičuj a buď rada, že sis vzpomnela. Já kolikrát přivedla děti bez kostýmu a všichni ostatní ho měli. Naštěstí to moje děti neřeší, kostýmy nosí doma.

Online Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:04

Sairon promiň, ale

Online Tabea
8306 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:07

Minule jsem udělala těsto na cukroví a rekla muži, který měl ten den státní svátek v práci, že může s dětma péct, zatímco já půjdu po práci darovat krev. Na poznámku, že neví, co a jak, jsem řekla, že děti vědí, co a jak. Myslela jsem tím, že umí rozvalet těsto, ví, kde jsou formičky. Když jsem přišla domu, muž si stěžoval, že děti vůbec nic nevěděly (na kolik rozehřát troubu a jak dlouho péct)
Dětem je 7 a 4. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:10
Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:11

betsey no on se s ní dokáže pohádat i o kostičku dupla, ne, nemůže si vzít jinou... přitom 98% času si s ní fakt hezky hraje, má na to mnohem víc trpělivosti než já. Ale dneska (navíc ráno, rána jsou obecně napjatá) dokonce googlil Lvího krále, aby dokázal, že to je on a ne "Kionova maminka". Tak jednak důkaz nevygooglil a jednak se tím dostal do časové tísně, a pak už to jelo...

Garfie tu poučku si teda musím zapamatovat...

Online dzizisketa
9032 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:13
Reakce na Sairon:

Dneska měly přijít děti do školky oblečené jako andělíčci. Všechny, ale opravdu všechny holčičky mají stříbrné nebo zlaté šaty, péřová křídla a natočené lokýnky. Přišerka má na sobě prostěradlo s dírou na hlavu a fixou namalovanými křídly. Na čele má pinetkama přichycenou filcovou hvězdu. A teď kdo je tady nejhorší matka ever???

​Jsi můj vzor, tyhle akce, vyžadujíci zapojení rodičů, budou u nás jistě dopadat stejně. 

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 10:13

Sairon  Hlavně ji vyfoť!!! Nejlíp i s ostatními v partě!