Ho-ho-hó! ![]()
mozna pro dárky už nepoleze po čtyřech? 
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa brzy očekávám dotaz na první botičky![]()
Je vidět, že se na to připravovala důkladně, vypadá jako že chodí už několik měsíců.
Potrefenáhusa I stromek alespoň do poloviny zvládne ozdobit sama :o)
Potrefenáhusa vypadá, že si to užívá. To se bude smečka divit. ![]()
Tomu se říká načasování!
Evaeva zvažuju froddo prewalkers s kožichem
dzizisketa rok a půl klepe na dveře ![]()
(v sobotu)
Potrefenáhusa to byl spíš vtip (evidentně blbý:)) nebo taková malá pochvala, jak jí to jde. Moji kluci měli oba shodně pegres.
Evaeva pegresy jsou super boty (máme je tu nachystany podedeny pro případ nouze), ale přijde mi, ze je na ne potřeba fakt už chvíli chodit. Ona má teď jen merino/softshell navleky a i s vlnenyma fuseklema mi to přijde sakra málo, ale na klasicky boty to ještě moc není
Hohó, vypadá v tom postoji dost suverénně. Stačilo si tu poststěžovat ![]()
Potrefenáhusa Pegresy se dělají i Barefoot ale to víš viď, asi píšeš o těch bosejjch. my jsme kupovali na zimu ty klasické a přišly mi taky moc fajn teda, hodně teplé.
Potrefenáhusa já myslím, že se ti brzy rozchodí dobře. Ale určitě jí ty Froda neuškodí. Dokonce jsem četla názor jedné fyzioterapeutky, že boty se mají kupovat až dva měsíce po začátku chůze. Mladší měl jen vysloveně návleky, dokud dělal pár kroků, když už chodil, dostal ty pegresky.
Karja jo, kluci měli ty bf
Evaeva jo, to jsem četla taky. Nevim, jaký jsou bosy a normální, máme tyhle a ohebny jsou hodně, ale podle mě by ji v nich teď chodit neslo, jinak se mi zdaj fakt super
mne přijde na ty navleky už brutal zima, ale stonzy za tisice kupovat už nechci

Potrefenáhusa To vypadá na ty klasický.
Karja nn sou to zimni BF, Tonda je ma i letos:)
Potrefenáhusa a teď bude doma ještě veseleji ![]()
Teď se budeš věšet ty na ni nějaký čas ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.