Malenge Dcera taky měla negativní pcr (i dva antigeny) v den, kdy už jí bylo dost blbě, pozitivní byla za dva dny. Mladší nic nebylo a test pozitivní.
Vše o těhotenství a dětech
Tady se docela často snídají "kuličky s mlikeeem" a k tomu "mlíko do hrníčkuuu", takže třeba tři deci najednou. Rosťa je dost mlékomil,.jakmile jsem ho odstavila, začal si očividně mateřské nahrazovat kravským. Ale on teda jako mlíko označuje i zákys, kefír nebo acidofilní mléko, tak to má celkem pestré.
Malenge A jak prosím probíhá to testování u lékaře? U nás se smyčka taky začíná stahovat, tak ať vím. I kamarád říkal, že byl na testech u doktorky. Tady jsou totiž vybrané termíny dost dopředu, plus se dlouho čeká ve frontě, to nechceš ani jako dospelej, když je ti blbě, natož dítě.
Tři noci, první noc byla nejhorší, večer si to hodně podráždila a jak si lehla, bylo to pořád dokola. U nás byl ten kašel takový, že se tvářil jako vlhký, ale produkce vlastně žádná. Děti si obě neumějí odkašlat, takže když je něco dráždí v krku, začnou to hrozně jakoby tlačit a podle mě si ten krk dost zhoršují. Tak dcera skoro přestala mluvit, jak chraptila, a v tom nejhorším už fakt lapala po dechu, tak to jsem s ní vyšla ven do zimy a doufala, že se to zklidní. Naštěstí zklidnilo, záchranka k nám jede dlouho
Říkala jsem si, že v nejhorším jí dám dýchnout kortikoidy, co mi tu zbyly, když měly děti cosi na průduškách. Vlastně u nás nejmladší měla nejhorší kašel, nejvyšší teploty, nejhorší průběh. Na kašel jsem dávala stoptusin. Ať jste z toho brzy venku, držím palce.
Evaeva je to jedno, já byla na třetí dávce v den, kdy to malej asi chytil. Pak jsem nebyla úplně 100%, ale z čeho, to těžko říct.
Gatita jejda, doufam, ze nechodite do nasi skolky, nas mladej vyradil svoji tridu od uterka.
Malenge no drzte se. Clovek ty detske nemoci snasi blbe, ja trpim, i kdyz maji prachsprostou rymu - posloucham, jak v noci bublaji a nemuzu spat. A prace...no nezavidim ti, ja si k tomu cuchnu za 14 dni. Uz ted je mi trapne pri predstave, jak resim nemoce a karanteny a neco nestiham. To bude mazec. Upinam se k tomu, ze tohle silenstvi je nejhorsi prave ted a pak to bude zas o neco lepsi. Aspon do podzimu![]()
Kokoska praha 8? No ja myslim, ze to ted boucha uplne vsude a ze uz se matky ani nesnazi pidit po tom, kdo to byl
. Tady jsou v karantene snad vsichni, vsichni. Nejen nase skolka.
Karja no já šla s malým normálně k pediatričce, protože na konci týdne chraptěl a už mi to přišlo divný. Chystala jsem se tam v pondělí a on měl z neděle na pondělí horečku skoro 40, obě jsme měly podezření na laryngitidu. Celého ho prohlédla, poslechla, prohmatala, udělala crp a povídá, ještě můžu sloužit antigenem. Já na to, tak proč ne. Ona, ať ten covid vyloučíme, že jo. A byl tam, čáry jak dálnice. tak jsme jeli na potvrzovací pcr, který teda slavně vyšel negativní, což je dle mého totální kravina, ale znova ho tam vláčet nebudu, zbytečný stres a kus cesty, ať se radši léčí v klidu doma.
dynda jo, tak to u nás uplně stejně. Díky za popis. Ten kašel je divný, máš úplnou pravdu, tváří se jak vlhký, ale nic z toho. Chlad pomohl, proto to podezření na laryngitidu. Ale nás zachránil až kodeino-něco čípek, co jsem si dovezla předloni z naší báječné dovolené v Alpách, kde kluci chytli ten předcovid těsně před tím, než celé tohle šílenství začalo. Jinak jsem se už teda fakt začínala bát, že to na tu sanitku bude. Fuj, hnus.
Já už jsem několikrát slyšela, že PCR vyšel pozitivní až na druhý pokus, i když bylo lidem hůř při tom prvním testu. U nás zase byla hromada negativních antigenů bez náznaku či ducha a o necelý den později ty dálnice.
Gatita p-10, uf ![]()
Ty příznaky byly vůbec takové zveličené, já jsem si několik dní myslela, že budu muset na ORL s dutinami, úplně mi loupalo v uších a pak se přidal zabetonovaný nos. Všechno se to pak úplně rozplynulo, neměla jsem ani rýmu.
dynda chudinka malá! Ještě že už je jí líp.
Lyžníci![]()

Evaeva no jeje ![]()
Malenge Díky za detailní popis. Ty jo, tak hlavně ať už je jen lépe a lépe!
Evaeva oba??? :-O husty
Holčička už je jak rybička, zato mladý pán byl zdráv asi 2 týdny a už má ze školky blitíčko + horečka. Jak se tomu říká? Trojdenka?
Jé, já chci taky lyžníky! Dobrý jsou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.