Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 07:19

Karja uz jsem tu psala jak při minule návštěvě tchán postavil krtka v 5. patře do otevřeného okna?  Toho krtka jehož oblíbenou kratochvílí je vytrhávání se z náruče? a jeste byl dotčeny ze jsem na nej začala ječet, když se přece malej chtěl podívat z okna.  Šílení příbuzní jsou všude.

Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 07:54

Karja moje tchyne s tchanem zase byli strasne prekvapeni, ze si muj muz bere HO na ty dny, kdy ja mam chemoterapii (coz je zalezitost nekolika hodin, odchazim rano a vracim se tak ve dve nejdriv), nebo vysetreni, kam s sebou malou nemuzu brat (treba na odbery krve chodi se mnou), aby s ni mohl byt doma. Protoze on prece potrebuje v klidu pracovat a ne hlidat, kdyz ja si to dite muzu vzit s sebou vvsude je neco

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 07:56

Sairon Ty jo, já naše sprdla i když stavěli dceru k zavřenému oknu. Ale teda jak bydlíme v desátém patře, tak jsem trochu paranoidní a jsem nejradši, když se děti z oken ani nekoukají :o)

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:04

Zuzuli tvl

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:07

Zuzuli no ty blaho. Kdyby radši nabídli pomoc!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:10

Zuzuli To by člověk spíš čekal, že když mají pocit, že teda muž musí pracovat, že se nabídnou, že budou hlídat oni.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:12

Sairon DruI my mame klucky okna na zamykanie klucikom. Klucka sa potom neotoci takze pri zatvorenom okne alebo tzv vyklapacke na male vetranie je to v pohode. Syn nemal ani rok a pol ked sa to sem davalo. Uz ho neslo ustrazit

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:16

Zuzuli to je šílený  

Všem děkujeme za gratulace. Nápad s fotkama vznikl nějak za pochodu, ale nakonec je z toho pěkná vzpomínka. Jen jsem měla na fotku přidat nějakou hračku nebo předmět. Aby bylo vidět, o kolik dcera vyrostla. 
A tedy přijde mi, že za poslední týden se naučila tolik věcí, jako za posledních několik měsíců. Umí běhat, začala říkat pár slov - nebo teda spíš se o ně pokouší - ne, ham, haf, taaaak, toto, dej, tata. I je většinou vhodně použije.  Máma samozřejmě nechává na později  A odstavila se od kojení sama. Z čehož vzhledem k jejímu vzrůstu uplně radostí neskáču, ale s chutí vypije večer a ráno flašku um, které do teď ani neochutnala. Tak asi dobrý a mám odstav bez práce

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:20

Zuzuli to je strašný

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:20

Karja  to mi připomíná moji babičku - hrozně chtěla hlídat, když bylo dceři čerstvě půl roku. Tak jsem toho využila a na hodinu si něco domluvila. Dala jsem jí instrukce - teď vstala, dej jí prosím za chvilku banán, jinak si s ní dělej co chceš. Ona že jí chce dát spíš pribináček. Tak jsem vysvětlila že opravdu ne a že ho ani doma nemáme. Po hodině přijdu domu a nikde nikdo. Šly do obchodu koupit toho pribináčka, když ho doma nemáme  No a teď na vánoce už mezi dveřma hlásila, že malé koupila několik bobíků a tvaroháčků, když už jí je rok. No urazila se, co s nima má jako teď dělat, když jich nakoupila tolik. A že chudinka naše maličká, ať se nedivim, že neroste, když jí jenom bílé jogurty

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:28

No... a este jedna vec zo skolky kam syn chodi. Ako som mala podozrenie na ucitelku ktora ide proti synovi tak sa mi sama prekecla a potvrdila co som tusila uz davno ale nemala som dokaz. Ma tam v triede este jedneho chlspca ktory je ale velmi problemovy a agresivny. Ten moj sa "len" nezapaja do aktivit a obcas tam robi akrobaticke kusky. Vraj je to narocne a ze ked bude mat take deti v triede tak da vypived lebo ze s ostatnymi detmi potom nemoze pracovat naplno sa im venovat. V duchu som si povedala "tak uz vypadni" ale jej som odpovedala ze keby tam mala sistenta tak by jej to pomohlo. Ona si isla svoje ze to je neskoleny clovek co za detmi len beha a strazi ich. Tak som jej vysvetlila ze to co popisuje je odobny asistent pre telesne znevyhodnene deti co pitrebuju pomoc s obliekanim a tak. Ze asistent ucitela je vystudovany odbornik ktoreho by tam mali mat pre syna ale bohuzial mestska cast neda peniaze (a riaditelka ho tam nechce!). Na syna zla nie je ale vidim na nej ze uz sa ani netaji tym ze chce aby vypadol. Vraj ohladom jeho uz "rezignovala". Keby mala paky a znamosti v tej specialnej skolke tak verim tomu ze by ich vyuzila hned ale nemame ani jedna z nas takze ona si ho v skolke musi vytrpiet a ja zas jej oduty ksicht ked tam vodim syna  uz aby bol niekde inde lebo toto je otrasny pristup

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:33

eless ježiš, to je mi vás líto. Jako kdyby toho člověk neměl sám dost, ještě mu systém, který by měl být nápomocný, hází klacky pod nohy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:34

eless to je mi líto, fakt mě to málem rozbrečelo. Tvůj syn by potřeboval hodně pochopení a podpory, ne opak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:37

Zuzuli tcháni jsou tedafakt bych jim řekla, ať přijedou hlídat oni, když synáček musí v klidu pracovat.

Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 08:43

711990 continuity DruI MPLee Pinot Noir Evaeva ono nas to ani uplne neprekvapilo

Muz si to HO bere uplne v klidu, mala je hodna a zvykla na to, ze tatinek casto doma pracuje, umi si i hrat sama, pripadne ji pusti pohadku, kdyz potrebuje treba telefonovat, tak to zvladaji uplne v pohode a myslim, ze je i rad, ze spolu tak muzou travit vic casu. A mame fakt velkou podporu druhe strany rodiny, jak uz jsem tu psala, takze jejich pomoc nepotrebujeme a ani o ni nejak zvlast nestojime. Ale to by bylo na dlouhe vypraveni. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:01

Zuzuli tak to jsem vzteky zelená, jen to čtu..

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:05

Teda, dnes jsme vezli kluky do školky na bobech, a teď jsem přijela do Karlína, a tady ani vločka!

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:23

Mohučanka Když to s mužem funguje, není asi  důvod to  měnit.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:28

continuity v Černém dole už je vše oplocene a bez instruktora ani ránu, nebo to tak aspoň bylo o vánočním týdnu.

Offline mirajo
2664 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:30

Zuzuli Maminky nekdy ochranujou i davno dospely syny, az je to k placiJe dobre, ze mas vlastni rodice, schopny a ochotny pomoct, a rozumnyho muze. A s tchanovcema nebydlite.