Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online clothilde
2061 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:31

MPLee velka gratulace

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:35

Ginger to neznám, dekuji, kouknu na to.

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:36

Tvg, zrovna jsem s vypětím sil narvala dite do zimní kombinezy a nejsou tu klice

muz rovnou zvedl telefon se slovy Mám tvoje klice, vim o tom a vy si pro ne přijdete? Jak asi, se zamcenyma vratkama a kočárem zamcenym v garáži

zdravim viktorka_od splavu 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:37

Malenge oplocené to bylo vždy, ale dala jsem jim nějaké peníze a normálně nás tam pustili. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:37

Zuzuli strašný, strašný, strašný! Fakt prarodiče, které by si člověk pro své dítě vybral

eless taky strašný! Moc vám preju novou speciální školku, pro syna bude určitě skvělá, konečně přístup, který potřebuje. Věřím, ze to rychle uteče a budete spokojeni.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:44

continuity dávat jim peníze mě teda upřímně vůbec nenapadlo. Beru to tak, ze je vstup bud pouze s instruktorem nebo volný pro kohokoli nebo za nejaky specifikovány poplatek na stanovenou dobu. A ani bych se tam úplně jediná s dítětem mezi instruktory motat nechtěla. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 09:51

Malenge no 3 je správne. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 10:43

continuity to mi z tvého vyjádření fakt nedošlo  pochopila jsem to nějak ve stylu: strčila jsem bankovku instruktorovi nejblíž u vchodu, on na nás mrkl a pak dělal, ze tam nejsme. Ne ze jsi koupila vstupenku!

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 10:46

MPLee Já myslela, že je mu tak půl roku maximálně!  Strašně to tu letí, gratuluju!! 

brrr Lepší než investovat do bitcoinu, co?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 10:49

continuity Sweet Potato manžel si právě myslel, že to bude otrava, ale dcera, když jí o něco jde, tak z nějakého důvodu je ochotná naslouchat i rodičům z posledního lyžování se vrátil vyloženě nadšený, byl vidět pokrok a užili si to spolu. Já si letos nezalyžuju, tak jsem ráda, že to funguje alespoň jim. 

Offline brrr
12349 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 10:52

Garfie No úplně! Akorát my je máme doma pomíchané, takže bychom je museli roztřídit a to je děs, už jsme to několikrát zkoušeli, ale nemáme morál. Mám poocit, že continuity a Renusatko jsou na tom s legem podstatně líp. Ale u ségry máme lego z devadesátek, co nám taťka přivez z Anglie, doufám, že je už řádně zhodnoceno.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 10:52

Potrefenáhusa Chápu Minuly měsíc muž odjel do práce jedním autem a klíče od druhého auta měl v kapse. Zjistila jsem to až v momentě, kdy jsem potřebovala odjet na pracovní schůzku. Samozřejmě jsem neměla žádnou časovou rezervu, abych se tam dopravila jinak, když od nás  jede autobus tak jednou za hodinu. Nakonec musel pro mě dojet klient.

Ale popravdě takovéhle jobovky většinou páchané u nás já. Muž výjimečně.

A protože jsme pidivesnice a klient má neobvyklé velké terénní auto, dítě přišlo domu že školy už s dotazem, kam a s kym jsem jela v takovým obrovským autě Tady bych si nemohla ani pořídit milence, kdybych chtěla

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 10:59

Mohučanka To je hezký.  Mnohem lepší než sebelepší instruktor. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:01

notna Kdyz jsme bydleli jeste u nasich na predmesti Prahy, tak muz jednou vezl sefa na letiste a jeho auto zpet a stavil se u nas doma. No a auto v cene domu nenechalo chladnymi hned nekolik sousedek a hned se ptaly moji mamy . Ani Praha te nespasi. 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:11

Jos Neni Praha jako Praha :-) Teď mi to přijde vtipný, ale jako mladé mi obdobné historky dost pily krev a z vesnice jsem utekla do města, jak jen to šlo. Do města teda fakt do anonymního centra.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:13

Potrefenáhusa Tady se opravdu chytne všechno.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:20

Potrefenáhusa auvajs

Offline Lenny 11
23 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:27
Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:40

Klíč od auta mám stabilně v kabelce a nepůjčuju, muž má k dispozici druhý. A klíče od domu mám taky úplně jinde, než kam on sahá. Radši, protože znám svý lidi a mám zkušenosti, že co si neohlídám, může různě mizet. A ještě slyším Nemáš to tam dávat, pak mě to plete.

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:43

viktorka_od splavu naštěstí jel rano autem a je to fakt kousek, tak je obratem dovalil. Má vroubek už z rána, když nechal dokořán okno v koupelně a odjel, takže mě rano čekala úplně vymrazena koupelna 

už jsem se uklidnila venku, je nadherne, skoda zůstat doma