MPLee velka gratulace ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ginger to neznám, dekuji, kouknu na to.
Tvg, zrovna jsem s vypětím sil narvala dite do zimní kombinezy a nejsou tu klice ![]()
muz rovnou zvedl telefon se slovy Mám tvoje klice, vim o tom a vy si pro ne přijdete? Jak asi, se zamcenyma vratkama a kočárem zamcenym v garáži ![]()
zdravim viktorka_od splavu
Malenge oplocené to bylo vždy, ale dala jsem jim nějaké peníze a normálně nás tam pustili.
continuity dávat jim peníze mě teda upřímně vůbec nenapadlo. Beru to tak, ze je vstup bud pouze s instruktorem nebo volný pro kohokoli nebo za nejaky specifikovány poplatek na stanovenou dobu. A ani bych se tam úplně jediná s dítětem mezi instruktory motat nechtěla.
Malenge no 3 je správne.
continuity to mi z tvého vyjádření fakt nedošlo
pochopila jsem to nějak ve stylu: strčila jsem bankovku instruktorovi nejblíž u vchodu, on na nás mrkl a pak dělal, ze tam nejsme. Ne ze jsi koupila vstupenku!
continuity Sweet Potato manžel si právě myslel, že to bude otrava, ale dcera, když jí o něco jde, tak z nějakého důvodu je ochotná naslouchat i rodičům
z posledního lyžování se vrátil vyloženě nadšený, byl vidět pokrok a užili si to spolu. Já si letos nezalyžuju, tak jsem ráda, že to funguje alespoň jim.
Garfie No úplně! Akorát my je máme doma pomíchané, takže bychom je museli roztřídit a to je děs, už jsme to několikrát zkoušeli, ale nemáme morál. Mám poocit, že continuity a Renusatko jsou na tom s legem podstatně líp. Ale u ségry máme lego z devadesátek, co nám taťka přivez z Anglie, doufám, že je už řádně zhodnoceno.
Potrefenáhusa Chápu
Minuly měsíc muž odjel do práce jedním autem a klíče od druhého auta měl v kapse. Zjistila jsem to až v momentě, kdy jsem potřebovala odjet na pracovní schůzku. Samozřejmě jsem neměla žádnou časovou rezervu, abych se tam dopravila jinak, když od nás jede autobus tak jednou za hodinu. Nakonec musel pro mě dojet klient. ![]()
Ale popravdě takovéhle jobovky většinou páchané u nás já. Muž výjimečně.
A protože jsme pidivesnice a klient má neobvyklé velké terénní auto, dítě přišlo domu že školy už s dotazem, kam a s kym jsem jela v takovým obrovským autě
Tady bych si nemohla ani pořídit milence, kdybych chtěla ![]()
Mohučanka To je hezký.
Mnohem lepší než sebelepší instruktor.
notna Kdyz jsme bydleli jeste u nasich na predmesti Prahy, tak muz jednou vezl sefa na letiste a jeho auto zpet a stavil se u nas doma. No a auto v cene domu nenechalo chladnymi hned nekolik sousedek a hned se ptaly moji mamy
. Ani Praha te nespasi.
Jos Neni Praha jako Praha :-) Teď mi to přijde vtipný, ale jako mladé mi obdobné historky dost pily krev a z vesnice jsem utekla do města, jak jen to šlo. Do města teda fakt do anonymního centra.
Potrefenáhusa Tady se opravdu chytne všechno.
Potrefenáhusa auvajs![]()
Klíč od auta mám stabilně v kabelce a nepůjčuju, muž má k dispozici druhý. A klíče od domu mám taky úplně jinde, než kam on sahá. Radši, protože znám svý lidi a mám zkušenosti, že co si neohlídám, může různě mizet. A ještě slyším Nemáš to tam dávat, pak mě to plete.
viktorka_od splavu naštěstí jel rano autem a je to fakt kousek, tak je obratem dovalil. Má vroubek už z rána, když nechal dokořán okno v koupelně a odjel, takže mě rano čekala úplně vymrazena koupelna
už jsem se uklidnila venku, je nadherne, skoda zůstat doma

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.