Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:06

Evaeva u nás taky hledá zásadně chlap. Ale on teda často věci uklízí nacekana místa.m,takže potřebuje umět hledat. Pořád to trénuje. 

Hledá i dětem, já bych se na ně kolikrát i vyprdla a poslala je do školy bez sešitu, ať si to řeší s učitelkou sami. To vypadá, že mladší budeme hledat pisanky az do maturity. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:07

Karja on skoro vždycky zapomene telefon. A já hledám všechny věci, které náhodou nejsou tam, kde mají být (tj. většinu věcí), ale já samozřejmě hledám i věci dětí. Ale zase díky tomu je nemusím oblíkat. Obvykle to stihne než všechno najdu a zatímco já jsem ještě v kalhotách, on už je lifruje k výtahu, že počkají venku

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:08

continuity Hele nekoho ani podestylka vsude netrkne. Ja pred atestaci treba dva mesice vubec nefungovala, sem tam jsem zapla pracku a mycku. Ale proste se nevytiralo treba a muz si myslim ani nevsimnul. Koupelna se nemyla vubec. Jenze ja zila ve svem svete a muz taky . To ze uz nemame skoro zadny cisty hrnek bylo uplne pod moji rozlisovaci schopnost.!Ted uklizim porad a vubec to neni poznat, jako ale vubec. Jak je volna cista plocha, tak ten binec pritahuje. Karja presne. Muz teda uklidi treba kuchyn, on zvladne vsechno, ale ma to vnimani bordelu dost posunuty. Dokud ma v supliku aspon dve ponozky, tak neni co resit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:08

Ach jo, to sú story niekedy fakt na tú panvicu! Sambo pomôže vo všetkom, sám si deti často ochotne berie aby som si od nich oddýchla, aj umývačku vyložiť ho napadne ale je trochu pribrzdeny, na vymaľovanie záchoda som čakala pol roka a keby som mu to neotrepavala o hlavu každý týždeň, asi by to nebolo nikdy. A takto čakám na niektoré veci uz skoro dva roky odkedy sme sa nestahovali. A tiež nechápe, že keď dieťa niečo potrebuje (prebaliť, spadne a udrie sa) treba to urobiť hneď a nečakať než dohra nejaké debilné cukríky na mobile. Keď sa chystáme von, ja obleciem seba, dve deti, zbalim veci a čakáme než sa oblečie. On proste stojí a pozerá a stal by tam aj sto rokov kým ho nenakopnem, že na čo čaká :) Ale nesťažujem si, každý máme svoje muchy. Ale vytáča ma to občas riadne.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:09

Zuzuli daj len vediet kedy a kam prist s lopatou, lebo toto uz nie je ani na facku .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:11

Pinot Noir Já jsem spíš tým po mě potopa, takže když třeba vyndám rukavice z krabice, ta krabice zůstane na podlaze do návratu. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:14

Evaeva to treba nechapu, kde se stala chyba u nas, kdyz nekam odjizdi nasi, nebo tchani, tak maji doma dokonaly poradek. U nas to vypada jak po vybuchu atomovky. Zase jsme se schopni sbalit na 3 tydny mimo domov za 2 hodiny:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:15

Mohučanka a víš, že já ne, i přes ty bolavá záda a nevolnosti. Můj muž se o mě hezky staral, poprvé, po druhé o dítě, a těhotenství mi posílá nějaké super drogy, takže já jsem vždycky úplně hrozně spokojená

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:15

Zuzuli to maju po case podla mna vsetci chlapi takto. S muzom sme sa dohodli, ze cca do marca bude gro roboty na nom a proste bude sa snazit zvladnut moju aj jehonkancelariu, aby som na mala cas vypiplat malu, po skolke sa venivat starsiemu a cez den cosi stihla v domacnosti. No skoncilo mi sestonedelie a za posledne 2 tyzdne som opakovane pocula vyhrazky, ze ak sa mi nepaci, mozem si veci v kacelarii riesit sama (preberanie posty, bol za mna na 1 pojednavani, bezproblemovom...), vybavovat veco v meste mozem sama, do obchodu xhodit sama...

Fakt neviem preco maju chlapi pocit, ze ked je clovek doma s deckom, tak to nie je oraca. A to sa s tym mojim doma pri detoch striedame s tym, ze ak ma pracu, tak si cez den riesim veci okolo malej a psa len ja, v noci ho nezatazujem ak je mala hore, vlastne odkedy sme prisli z porodnice tak k nej v noci ani raz nevstaval, lebo spi u maleho v izbe...

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:15

Evaeva tak s tebou bych se asi rozvedla

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:17

Karja vracečka je dobrá! Já teď čelím už několik dnů po sobě, vždy po jeho příchodu z práce dotazu, jestli UŽ jsem našla ty jeho tepláky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:17

rasaNori u nás je jednoznačně chyba v časovém rozvrhu. Já jako optimista vždycky uvažuju s ideální variantou, která samozřejmě nikdy nenastane, a tím pádem jsem věčně ve skluzu. Časovou rezervu neuznávám.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:17

Jos

ja už jsem to minule zmazala, já vám to teda napíšu, i když se stydím. Berte to jako přiznání: u nás se moc nevytira. Naposled myslím před Vánocemi. Já když něco vyleju, vezmu hadr a uklidím to hned. Nebo vidím bordel pol linkou,tak vezmu starý hadr na linku, utru kus podlahy a koš a vyhodím ho, koupelnu utru pri sprchovaní. Ale že bych vytáhla kýbl a mop, tak to vůbec nedělám, to jenom muž, když uzná, že nastal čas. Zouvame se teda přede dveřmi a venku uklízí placená služba a jinak jsme asi cunata prostě. 

Když byly děti menší asi jsme vytírali častěji, ale už se nemůžu rozpomenout. Určitě jsem to nedělala já.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:19

Pinot Noir možná dřív já s tebou

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:19

Pinot Noir Podle me perfekcionista na uklid a lidi jako ja (chaotik) nemuzou byt kompatibilni. Jedna kamaradka po par mesicich dokonce opustila spolecnou skrinku

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:20

Evaeva nejspíš jo, protože taková krabice na rukavice pohozená na zemi, to já prostě nenechám jen tak!

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:22

Před odjezdem na dyl se snažím teda nechat uklizeno a už jsem na to vycvičila i muže. Akorát, když jeden zůstává doma a druhý si bere děti, tak tomu zbylému zůstane na krku docela Armageddon. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:23

Pinot Noir my dvě bysme byly v domácnosti stoprocentně nekompatibilní protože mě by nevyhovovala ani varianta, že ty bys dělala všechno ve svém standartu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:24

continuity Ale uplne v pohode. V loznici treba vytiram minimalne, mam tam ted teda parni vysavac, ale neni nic moc. A tam to neni ani moc potreba, vsechno je tam ciste. Ale vis, jak mame psa a chodime po chodbach v botach, tak to je obcas potreba. Ale kdyz se to dva mesice neudela, tak uz to neni horsi nez po tydnu, dojde k rovnovaznemu stavu

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:24

INCOM1 To mě upřímně velmi rozesmálo! No já když něco hledá mám jeste univerzální odpověď ,,zkus černou díru,,. To je jeho skříň, to je mazec, ta co schvati už nenavrátí. Už jsem i přemýšlela, že mu tam jednou strčím pokadenou plinu aby ho to donutilo....ale pak si říkám, stačí když budu dbat na to aby byla neustále zavřená;-). Tak jí dvakrát denně zaviram a ono si to tam tak žije. Ale já jsem ve srovnání s ostatními ženskými taky jako bordelar, takže bych měla asi držet pusu a krok. Ale dneska mi řekla kamarádka, kde jsem se naučila tak vařit, že by do mně neřekla, že budu v domácnosti takhle šikovná:-D:-D:-D. Ty vole rok 1890, co já budu po ty mateřský dělat!