Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:49

Mrakoplas za svobodna jsem na víkend balila v pátek ráno, abych si mohla vzít zavazadlo do prace a po návratu jsem boty a spacak vyhodila na balkon a zbytek vysypala do koše na prádlo.

Já mám teba trvale zabalenou kozmetickou tašku a lékárnu, akorát to sem tam proberu a doplním, co chybí. A v létě vozím kuchyň v přepravce, tak to mám v kumbálu. To hodně věcí urychlí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:50

Mrakoplas tašky vyskládám podél zdi v chodbě:) průchod je zachován. Část věcí se vybalí sama (hračky, hygiena)

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:52

Evaeva jenze v tom našem bytě jdu kolem kvůli každé návštěvě WC a kuchyne. Takže bych si to pripomnela asi 20x denne. To je méně psychického usílí to prostě rovnou někam uklidit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:54

continuity kozmetickú tašku a lekárničku tiež tak

Evaeva ja veci balím tak, že sa to doma celkom rýchlo vykladá, každý má svoju tašku, špinavé teda dokopy a to len vysypem do koša na prádlo a každú tašku si vezmem do príslušnej izby a vybalujem rovno do skríň a suflikov, je to celkom rýchle. Ale občas sa nám podarí deti dať na chvíľu k mame (po ceste domov) a než prídu k nám peši, tak stihnem aj kávu a nohy vyložiť. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:55

continuity u nás to samé, mě to nevadíMuži zřejmě taky ne, když vybalí vždycky akorát svoje oblečení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:58

Mrakoplas jo tak vybalit oblečení je rychlovka, to mám druhý den hotové. Ale nám tu pak zbývá x další věcí, které mají místo někde v krabici v nástavci, používají se prakticky jen na té dovolené, a ty vybaluju dlouho. Různé helmy, rukavice na kolo, sportovní brýle, věci na plavání, popruh na odrážedlo a podobně.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 22:59

Mrakoplas Uplne prvni jim vylezla teplota.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 23:03

Evaeva jaj tak helmy máme v pivnici a ostatné mám určenú skrinku, kde to všetko naskladam k sebe. Ale vieš čo, podľa mňa je rozdiel v tom, že ja absolutne nedbam ako su veci v skriniach, inak povedané, mám tam organizovaný bordel. Keby som bola viac punktlich, asi by mi to tiež viac trvalo. Ja čo nevidím, to je upratané a návštevy upozorňujem, aby neotvárali skrine :)) Raz za čas to preskladam ak skrine začnú byť moc plne. Musím priznať, že sambo má väčší poriadok v skrini ako ja

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 23:06

ziginka ďakujem. Náš je v karanténe, dnes alebo zajtra by "mali" prísť prvé príznaky ak to chytil. Nič mu nie je ale pred spaním začal dosť kašľať, to mi ale úplne ku covidu nesedí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 23:07

Mrakoplas tak to já mám úplně naopak, ve skříních mám celkem pořádek, obzvlášť s oblečením, ale i jinde.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 23:08

Mrakoplas děláme to úplně stejně. Já už na poslední štaci před návratem balím tak, že špinavé je v jedné tašce, jde to opravdu rychle. Kromě spacáků, které větrám, je to hotovo do hodiny. Dokonce toho hodně stihnu i v případě, že se vracíme v noci. Stejně čekám na muže, než si jdu lehnout, s rakví do garáže nezajede a než to tam vyřeší, chvilku mu to zabere.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 23:10

continuity špinavé do jedné tašky dávám takymě zbývají ty různé drobné věci, oblečení jak čisté nebo špinavé je hned.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 23:11

Mrakoplas Hele náš pediatr říkal, že u covidu může být příznak vyloženě cokoli. My u něj teda byly se zvracením následovaným teplotou a taky nás poslal na covid test, že se mu tak u hodně dětí projevuje, i když dcera teda nakonec byla negativní.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 03:37

Mrakoplas Nejmladší byl unavený a pak odpadl s vysokou horečkou. Prostřední měl teplotu jen těsně nad 37 a začal rýmou, pak přidal kašel. Nejstarší zahájila průjmem, pak následovala rýma, kašel a bolest v krku. Myslím, že je to individuální a velmi pestré.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 06:48

Tak si tady  tak čtu ty stížnosti a nevím, co napsat. Manžel má ten uklízecí standard výše než já, ale je stejně líný, tak si prosadil paní na úklid. Takže uklizeno máme. Ale je šílený zápecník, takže nejlepší dovolená je doma. A já nemusím být každý prodloužený víkend pryč, ale jednou do roka dlouhá dovolená a jeden prodloužený  víkend bych chtěla. 

Doufám, že hlavně ohledně té péče o dítě  a domácnost najdete společnou řeč, pokud se vás to týká. Příbuzná to řešila rozvodem, ale to je takové extrémní, to bych sem netahala

continuity omlouvám se , myslím, že jsem omylem nahlásila nějaký tvůj nezávadný příspěvek

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 07:39

MaeGandal Tak víš co rozvodem, ono je za tím casto něco víc, než nepořádek a jen to timto způsobem eskaluje. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 07:46
Reakce na JankaM:

A taky když se vypravujete někam tak ten váš začne dělat něco úplně jinýho? Řekne se, že za půl hodiny jdeme někam, já se převleču, podle potřeby upravím, dohlídnu na děti atd. a on 10 minut před plánovaným odchodem jakože aby využil čas začne umývat koupelnu/mazat panty/cokoliv jiného a tváří se jako by se bez toho nedalo odejít?

​Jo!

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 08:53

Tak u nás muž celkom funguje v domácnosti a najväčší bordel generuje proste dieťa,  mne sa do tej obývačky ani nechce vojsť. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 08:55
Reakce na JankaM:

A taky když se vypravujete někam tak ten váš začne dělat něco úplně jinýho? Řekne se, že za půl hodiny jdeme někam, já se převleču, podle potřeby upravím, dohlídnu na děti atd. a on 10 minut před plánovaným odchodem jakože aby využil čas začne umývat koupelnu/mazat panty/cokoliv jiného a tváří se jako by se bez toho nedalo odejít?

​Áno! Ja oblečiem seba, deti, všetko potrebné zabalím a on stále sedí pri PC. Keď už sme všetci oblečení a obuti (ja a deti) a ja otváram vchodové dvere, on sa rozhodne ísť triediť odpad alebo si umyť vlasy

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 08:59

betsey tohle dělal kamarád, tři malý děti, oblečený, sbaleny, nejlíp nasoukany v autě v autosedackach a on prohlásil, ze musí na záchod