Anema jojo, položíš jednu věc, otočíš se a je jich tam dvacet:) Mě právě nejvíc vadí bordel ve skříni, takže to chci uklidit rovnou na místo, což se mi ale často nechce;) Druhá varianta je, že to smetu do krabice, ale pak se nám množí krabice s bordelem.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tak pole jsem mu musela narysovat ja. Ale jinak to pochopil rychle, ale pismena a cisla uz znal. A trochu jsme se v tom motali, on si vzdycky zapomnel poznacit, kdyz se trefil/netrefil, tak casto ruzne strilel naslepo nebo opakoval marny zasah. Ale bavilo ho to dost, napoprvy dobry. A je to levna zabava
. Ale co budem delat v pristi karantene, netusim. Jo, vlastne pristi karantenu uz nas asi covid dostane a budem tu lezet v perinach:-/
Anema vieš čo, k nám keď príde nečakaná návšteva, urobím im od dverí voľnú cesticku ku gaucu a odhadzem miesto na sedenie, inak majú smolu ![]()
betsey Já si pamatuju, jak jsem si Jendou byla kupovat věci u ani co bydlela se dvěma dětmi ve 2kk a tam nebylo žádné, ale opravdu žádné volné místo. Prostě jen taková pidichodbicka aby se tam šlo procházet skrz do kuchyně a jinak všude něco. Ale bylo to uklízení, jen ten prostor, ale úplně mi došlo,že tam třeba ani nejde cvičit nebo tak!
Ozaj chcela som sa spytat na nejake pevne kose. Mam tu staru murovanu hlboku spajzu cca 60cm siroku v kuchyni s drevenymi policami co sa nevytahuju. Mam tam konzervy a zavaraniny a dozadu nedociahnem a nemam prehlad co tam je. Tak som chcela poradit s niecim co vydrzi hmotnost tazsich veci pri vytahovani a prenasani, neviete o nejakych?
eless všelijaké rôzne koše a kosiky mám z Jysku.
Dnes tu prebieha debordelizacia vrátane odstrojenia stromceka a premýšľam nad všetkým, čo ste napísali. Nemáme taký poriadok, aby ku nám mohla prísť Pinot Noir , ale hlavne sa musia dávať veci na miesto, lebo ich už nikdy nikto nenájde. Ja mám rada upratane police, takže všetky skrine a skrinky sú v poriadku, ale absolútne ma nebaví utieranie prachu, umývanie podlah a podobne. O oknách ani nehovorím. Stále máme kade tade prádlo, teda susiace sa. A celý byt máme oblopeny synovymi kresbami. Ale neviem si predstaviť, že muž by nič nerobil. A že by som po ňom mala napr. riad odpratavat.
Mrakoplas dakujem! Idem to zmerat ci sa zmestia.
eless majú tam myslím dve veľkosti. Udržia zaváraniny, naradie. Tiež by som nejaké potrebovala dokúpiť, len sa dostať do ikei je trochen problém.
Mrakoplas tyhle různý bedynky maj i v hobby marketech
Anema my měli donedávna taky pokoj na bordel. Ale teď ho obsadily děti
Ale nebyl průchozí teda.
letfenixa ale to ne, nejsem žádný blázen, co se čistoty týká. Utírám prach, až si všimnu, že si do něj kluci kreslí prstem, a okna v patře nejsou umytá už dva roky. ![]()
Myslím, že to máme podobně, nemám ráda hromadění věcí, všechno má svoje místo a s mužem to oba dodržujeme. Binec tu je, ale jen ten dětský, za 10 minut je všechno uklizeno, uklidit to umíme oba stejně kvalitně. Po muži nic uklízet nemusím, stejně jako u vás. Vlastně bych ten tvůj příspěvek mohla napsat já. ![]()
Pinot Noir kontrolující prach na poličce, to je nějaký omyl. ![]()
Anema no u nás je to spôsobené tým, že Alica sa veľmi rada hra s nepoužívaným detským oblečením, že sú to deti, takže si to všetko po rozkladá po celom byte po zemi (akože prišli do škôlky) , donesie im hračky a tak. Ja nemám to srdce jej to zakazovať, som rada, že sa hrá aj sama a ja môžem chvíľu niečo urobiť. Našťastie už je schopná si to aj sama poupratovať.
Akurát teda už máme sialenu zásobu tých miniatúrnych veciciek z playmobilu a to ako budem riešiť o pár mesiacov, netusim. Jedine to bude musieť byt striktne v jednej izbe a ta sa bude zamykat alebo co ![]()

Anema áno, ten komiks je úplne presný ![]()
Ale s vekom sa to zlepšuje
Já nesnesu "rozkrámováno", takže hračky, linka, stůl - proste vizuální bordel ... se u nás uklízí stokrát denně. Zato nevytrena podlaha, okna atd. ... to mi začne vadit až ve chvíli, kdy je tak opravdu viditelné (a stane se z toho ten vizuální bordel).
dzizisketa Přiznávám, ze s mužem tak trochu manipuluju skrz dítě. Proste neřeknu "bez mu vyčistit zuby", ale rovnou dítěti "tatínek ti vyčistí zuby, pak si vezmete pyzamko, přečtěte knizku, ja se zatím vykoupu a dorazim za tebou" apod. Když jdu pak uspavat, tak vydám jeden dva pokyny typu "prosimte ja jdu uspavat, tak skliď po vás tu večeři a vyndej prádlo, dík". Jako nebavi me to takhle managovat, ale funguje to a ze spousty věcí se uz časem stala rutina a někdy se kupodivu dějou, aniž bych si musela říct.
Tak proste zkus no, ja si nedovedu představit, ze by ti takhle odmítl naprimo pomoc, popr. ze by odehnal to dítě (to je trochu vydiračka, uznávám, ale je mi to fuk)
Anema u nás už se mladší zapojuje, ale my prostě ten dětský nepořádek uklízíme všichni najednou. Takže když mu do ruky dám krabičku a řeknu tam patří kaštany, většinou se chytne, nebo posbírá papírky po vyrábění. Včera tandemově luxovali po přesýpání rýže![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.