Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2022 15:09

Zuzuli To mě trochu uklidňuje. Já mám kolem sebe mimina, co mají v půl roce 9 kilo a tak. Já si uplně nemyslim, že by měla nějaký vážný problém, ale budu ráda, když se to vyloučí. Jinak teda vývary moc nechce, maximálně je udělat hodně husté a namixovat do krémové polívky. Ona chce totiž všechno jíst sama a ten vývar jí nejde a akorát se začne po chvilce vztekat

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. února 2022 15:16

Tak sme sa aj my dockali a dnes som zo skolky odchadzala s revucim dietatom, lebo som prisla moc skoro a on sa este chcel hrat s Jakubkom .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 15:34

DrowRanger

u nás je to bohužel jak na houpačce, starší si tam našel kamarády, podle všeho si spolu hodně hrají, zapojuje se do aktivit. Ale zároveň se mu začaly objevovat chvíle smutku, plus ten problém se spaním. Musím ale fakt moc pochválit naše paní učitelky, které se snaží to synovi ulehčit, prosili mě, abysem taky zkusili zjistit, kde je problém, co mu vadí. Mají pro něj fakt pochopení. Na maldšího jsem taky včera musela počkat než si dohraje, ale ráno teda nebývá nic moc.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:13

MPLee já ten vývar davam zvlášť, maso a zeleninu do misky a vývar do hrnecku, pije i ji už dlouho sama 

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:15

MPLee jo a nedávám ji ho tam moc najednou, pak to víc svádí k vylejvani, mi přijde, to teda platí i o vode, ta vylejvaci touha je docela silná 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:18

Poznate taku situaciu aka sa deje u nas? ked sa dieta tesi na nejaku tvoriacu aktivitu a ked na nu pride tak si k tomu ani nesadne a len vysiera a ja vsetko odmakam? "Tvorilka bydlenka hadr"

nazbierane sisky na dreve:

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:24

Když sice spíte hodinu a půl, ale ještě se potřebujete dochrupnout u maminky (už další půl hodiny).

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:26

dzizisketa to je nej

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:40

Potrefenáhusa nojo, to mě nenapadlo! To vyzkouším. Ze skleničky pije taky samostatně, taky dávám jen trochu vody a postupně dolévám. Jinak to schválně rozlije a matlá se v tom

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:45

MPLee jo, to bude ještě asi dlouhá epizoda :-)

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:45
Reakce na Mohučanka:

Solathis však ono se to nezblázní, ta podlaha...

6 týdnů po, to je super! Já jsem zrovna 6 týdnů před, tipuju, že vytírat se tu nebude hodně dlouho

​Já zítra nastupuju na mateřskou. No není to takový předěl jak minule

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:49

MPLee a my jak máme konečně tu ucici vez, tak se realizuje i jinde!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:52

dzizisketa No, já mám vlastně ještě 7 tydnu a kousek, včera jsem se nechala trochu unést už aby byl duben, fakt.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2022 16:55

Potrefenáhusa to je super! Naše má i na té věži tu linku dost vysoko na nějakou práci, takže se většinou hrabe v jedlém písku (rozdrcené piškoty s kapkou oleje) a požírá ho   ale máme objednaný takový velký metrový tác na zem, tak se těším, že pak vytáhneme prstové barvy, vodu a další zábavu. Zatím na to s tou naší dřevěnou podlahou nemám nervy. 

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 01. února 2022 17:52

MPLee na prstovy barvy nevim jestli někdy seberu odvahu, zatím mi stačí odevsad šudlat pastelky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 18:06

Potrefenáhusa kluci nejsou zrovna dvakrát ukáznění, ale prstové barvy zvládali dobře, pod dozorem samozřejmě. Nemusíš kreslit jen prstem, ale klidně i štětcem nebou houbičku, tiskat, malovali jsme s nimi i vajíčka. Výhoda je, že se dají snadno vyprat a jsou netoxické. Akorát na lakované skříňce v koupelně nám udělaly fleky. Minimálně v létě venku to bude super!

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 01. února 2022 18:42

MPLee Zuzuli No já je dětem dělávala hodně husté, myslím, že kdyby se to Rozmixovalo byl by to takový řidší prikrm. Ale my jsme tenhle problém neměli, chtěla jsem spíš říct, že je to podle mého takovej zdravej základ a když má dítě tenhle zdravej základ tak je i hubenější zdravější než dítě v normě které to má vyhnané z rohlíku. Ono se to u vás určitě zlomí, taky znám pár drobků, není to nic výjimečného a to musím říct, že ti co znám i dle mého vcelku jedí. 

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 01. února 2022 18:50

Fascinuje mě, jak jsou ty děti kreativní. Stavět z Lega vzhůru nohama by třeba mě vůbec nenapadlo.

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 01. února 2022 18:54

A taky mám školkovou radost, jako DrowRanger - Viki šel včera do školky úplně vesele, sám se začal v šatně svlékat, našel si sám papuče, a hračku, kterou vzal do ruky, nešel ukazovat mně, ale učitelce. A prý se pak docela zapojoval, účastnil se nějakého ranního společného přivítání a dokonce poseděl na nočníku! Bezvýsledně, ale stejně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 19:12

Pinot Noir to je super, dělá pokroky! U nás se to taky dost zlepšilo, ale ráno je pořád blbé. Dokonce musím brát kočár a to to máme jen stopadesát metrů:)